6 redenen om te reinigen

6 redenen om te reinigen

6 redenen om te reinigen

Reinigingsborstel voor het gezicht van Braun

Gezonde uitstraling onthuld

Veel factoren (zoals make-up, natuurlijke afscheiding, huidcelregeneratie, vervuiling enz.) kunnen bijdragen aan een vuile huid en kunnen de frisse uitstraling van de huid beïnvloeden. 9 van de 10 dermatologen stellen dat reinigingsapparaten die zacht scrubben, de huid gezond kunnen helpen houden. Grondige reiniging verwijdert make-up en onzuiverheden voor een stralendere huid.

Wet&Dry reinigingsborstel van Braun

Tot 6x beter dan reinigen met de hand

Met hun duizenden micro-aanrakingen en fijne haartjes zorgen onze gezichtsborstels voor een ongeëvenaarde grondigheid. Dagelijks vuil, olie, make-up en verontreinigers worden tot in de poriën verwijderd. Het resultaat is tot wel 6 keer beter dan reinigen met de hand.

Braun reinigingsborstel voor de gevoelige huid

Geschikt voor de gevoelige huid

Omdat de Braun Face borstel zachte haren heeft en 100% waterbestendig is, kun je een zachte en grondige reiniging nu een natuurlijk deel van je doucheroutine laten uitmaken. Het apparaat is dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs bij een gevoelige huid.

1 minuut reinigen

1 minuut die het verschil maakt

En je hebt snel en gemakkelijk resultaat: het reinigen van de wangen, de T-zone en de kin duurt slechts 1 minuut. En de gezichtsborstel past naadloos in je dagelijkse beautyroutine, want je kunt hem ook onder de douche gebruiken.

Braun reinigingsborstel voor het gezicht

Bereid je huid voor om beter vocht op te nemen

Wanneer je de Braun reinigingsborstel voor het gezicht gebruikt, krijg je een poriëndiepe reiniging en wordt je huid voorbereid op een nog betere vochtinbrengende behandeling: je huid kan tot 30% meer ingrediënten opnemen, vergeleken met een huid die niet gereinigd is.

Deze set borstels is alles wat je huid nodig heeft voor onberispelijke schoonheid
Je kunt veel doen om je huid geweldig aan te laten voelen en er geweldig uit te laten zien. Braun heeft een set speciale borstels ontwikkeld die je nu met je Braun Face-apparaat kunt gebruiken.
Ontdek 's werelds eerste epilator en reinigingsborstel voor het gezicht.
Milde ontharing vanaf de wortel - wekenlang zijdezachte benen.