Break free met Jessica Alba

Break free met Jessica Alba

Break free met Jessica Alba

We introduceren de nieuwe wereldwijde ambassadeur van Braun: Jessica Alba.

Volgens ons is de prachtige, beroemde en bekroonde actrice het boegbeeld van zelfvertrouwen. Zij is het perfecte voorbeeld voor wat er allemaal mogelijk is wanneer je in jezelf gelooft en loslaat wat je tegenhoudt.

Laat los wat je tegenhoudt - dat is de boodschap die Braun en Jessica met de wereld willen delen. Ons doel is om vrouwen over de hele wereld aan te moedigen hun twijfels en aarzelingen achter zich te laten en op hun eigen kracht te vertrouwen. Om nieuwe uitdagingen aan te gaan, om meer dan doorsnee te zijn en om te streven naar het buitengewone om uiteindelijk hun eigen toekomst in de hand te nemen. Bij dit alles geloven we dat wij als vrouwen elkaars beste supporters zijn en dat we het ons kunnen veroorloven guller naar elkaar te zijn met een welgemeende aanmoediging of aardig compliment voor je 'collega'-vrouw.

Neem je schoonheid in eigen hand

Bij Braun ontwerpen we prachtige producten om je buitengewone resultaten en prestaties te geven. We willen namelijk dat je je schoonheid in eigen hand neemt - echt! Kies de beste schoonheidstools voor buitengewone resultaten. Tover je dagelijkse schoonheidsroutine om in een buitengewone ervaring. Want wanneer je je goed voelt in je huid en met je haar, is alles mogelijk. En, net als Jessica Alba, geloven wij ook dat zich goed voelen en er goed uitzien, met een schitterend gladde en stralende huid van top tot teen, of prachtig gestyleerd haar, de eerste stap is naar een zelfverzekerd gevoel waardoor je kunt loslaten wat je tegenhoudt.

Lees meer informatie over het assortiment Silk-épil epilators