5 redenen om te exfoliëren
5 redenen om te exfoliëren

5 redenen om te exfoliëren

Minimaliseert ingegroeide haartjes

Door het verwijderen van droge en dode huidcellen zorgt exfoliatie er ook voor dat ingegroeide haartjes minder vaak voorkomen aangezien exfoliatie 'de weg vrijmaakt' voor het normaal laten groeien van haartjes.

Herstelt de natuurlijke straling van de huid met Braun Silk-épil SkinSpa exfoliatieborstel

Herstelt de natuurlijke glans van de huid

Met exfoliatie komt er een nieuwe laag huid naar boven. Deze nieuwe cellen zorgen ervoor dat het huidoppervlak nog gladder wordt en laten een natuurlijke huidglans zien. De Silk-épil 9 SkinSpa werkt 4 keer beter dan een gewone handscrubbeurt en dat resulteert in een zichtbaar verbeterde huiduitstraling.

Het effect van een exfoliatie met de Braun Silk-épil 7 SkinSpa epilator.

Geeft zachtheid die je constant wilt aanraken

Wanneer je eenmaal het effect van een exfoliatie met Silk-épil 9 SkinSpa op je huid hebt gevoeld, wil je niets anders meer. 93% van de vrouwen die het hebben geprobeerd, geniet van het zachte gevoel van hun huid.*

Exfoliatie met de Silk-épil 7 SkinSpa epilator van Braun.

Biedt zachte en ontspannende micromassage

Wanneer je exfolieert met de Silk-épil 9 SkinSpa ervaar je de plezierige sensatie van 3000 micro-vibraties per minuut en van meer dan 10.000 fijne borstelhaartjes die je huid masseren.

Silk-épil 7 SkinSpa epilator van Braun bereidt de huid voor om vocht in te brengen

Bereidt de huid voor om vocht in te brengen

Met exfoliatie absorbeert de huid ook beter revitaliserende of hydraterende lotions. Zorg er dus altijd voor dat je na het exfoliëren een lotion gebruikt die bij je huidtype past, zodat je een optimaal en prachtig resultaat bereikt.

Probeer het 3-in-1 epileer- en exfolieersysteem voor het beste exfoliatieresultaat.