7 redenen voor IPL thuis met Braun

7 redenen voor IPL thuis met Braun

1. Blijvende zichtbare ontharing.

Terwijl andere methodes alleen tijdelijk lichaamshaar verwijderen en het snel weer teruggroeit, pakt Braun Silk-expert Pro IPL het probleem bij de wortel aan: na de eerste keer scheren maakt het haarzakjes inactief waardoor de cyclus van teruggroeien wordt onderbroken. Het resultaat is blijvende zichtbare ontharing en een blijvend zachte huid.

2. Veilig en aangepast aan je huid.

Braun Silk-expert Pro is de enige IPL met SensoAdapt™-technologie. Een geavanceerde huidtintsensor die constant de huidtint scant en automatisch de lichtintensiteit aanpast. Hierdoor wordt met iedere puls de ideale hoeveelheid licht geleverd, voor een veilig en effectief gebruik.

2. Veilig en aangepast aan je huid.

3. Een effectieve oplossing voor thuis.

Braun Silk-expert Pro IPL is geïnspireerd op de laatste professionele IPL-technologie die wordt gebruikt in salons en huidverzorgingsklinieken. Braun heeft de technologie aangepast zodat je deze veilig en effectief thuis kunt gebruiken.

4. Snelle behandelingen.

Met Braun Silk-expert Pro behandel je beide benen binnen 5 minuten op het laagste energieniveau. Gebruik de glijstand om meer flitsen te gebruiken voor grotere zones of de stempelstand voor nauwkeurige behandeling op kleinere en gevoelige zones.

4. Snelle behandelingen.

5. Mild en zo goed als pijnloos.

Braun Silk-expert Pro IPL straalt een warm licht uit en de onbehaaglijkheid blijft tot een minimum beperkt. Er is zelfs een zachte en extra zachte stand voor mensen die hem voor de eerste keer gebruiken of voor het behandelen van gevoelige zones, zoals het gezicht of de bikinilijn.

5. Mild en zo goed als pijnloos.

6. Gemakkelijk.

Een apparaat met snoer levert een ononderbroken behandeling op maximale kracht. Hierdoor hoef je het apparaat niet tussendoor op te laden.

6. Gemakkelijk.

7. Het is het geld waard

In vergelijking met de kosten voor ontharingsmethodes in salons zijn de financiële voordelen van dit IPL-apparaat voor thuis heel duidelijk.

7. Het is het geld waard

Braun Silk-expert Pro IPL

Blijvende zichtbare ontharing. Past zich voortdurend en automatisch aan je huid en haar aan.

Braun Silk-expert Pro IPL
Beheer cookies