De basiskennis over haarverwijdering en epilatie

De basiskennis van Braun over haarverwijdering en epilatie

Meer informatie over haarverwijdering en epilatie

Epilators zijn elektrische apparaten die gebruikt worden om tijdelijk haar van het lichaam te verwijderen, direct vanuit het haarzakje. Elektrische pincetten worden gebruikt om ongewenste haartjes te verwijderen van benen, oksels, armen, bikinilijn, gezicht en andere lichaamsdelen. Net als bij waxen en trekken wordt het haar verwijderd met wortel en al voor een langdurig resultaat.

Braun SensoSmart™ in gebruik

Wat is er speciaal aan de nieuwe SensoSmart™ technologie van Braun?

Geavanceerde technologieën als Braun SensoSmart™ bieden een aangenamere ervaring voor de gebruiker dankzij het slimme begeleidingssysteem.
Sommige gebruikers zijn wellicht bang om een epilator te gebruiken, omdat ze denken dat deze hun huid zal beschadigen. Dit is echter niet het geval. Er gaat bij de nieuwe SensoSmart™ technologie bijvoorbeeld een rood lampje branden, zodat je weet wat de optimale druk is bij het epileren. Hierdoor ontvang je feedback over de druk die je moet toepassen voor optimale efficiëntie. Het kan echt niet misgaan! Mensen denken vaak dat ze met een epilator meer druk moeten zetten dan met een scheermes of andere methodes, maar dat is niet het geval. Te veel druk gebruiken is zelfs minder efficiënt. Met de nieuwe SensoSmart™ technologie krijg je constant feedback van het rode lampje dat signalen uitzendt als je aan het epileren bent, zodat je niet te hard drukt.

Wat is er speciaal aan de nieuwe SensoSmart™ technologie van Braun?

Waarom biedt een epilator met een flexibel hoofd een betere ervaring voor de gebruiker?

Vrouwen hebben rondingen en bepaalde lichaamsdelen zijn nou eenmaal ronder dan andere, bijv. de enkels, knieën, oksels en bikinilijn. Er is niets zo efficiënt als een systeem dat perfect aansluit op de huid en de lichaamsvormen volledig volgt met het flexibele hoofd.

Betekent dat dat je met het hoofd maar één keer over het stukje huid hoeft te gaan?

Ja. Het is ontworpen zodat je meer haartjes vangt en je niet steeds hetzelfde stukje huid hoeft te behandelen.
Het flexibele hoofd glijdt over de huid en komt zo beter in contact met het huidoppervlak. Dat geldt ook voor lastige gebieden, zoals de knieholtes. Dit in combinatie met de SensoSmart™ technologie, die je helpt bij het gebruiken van de juiste druk om nog meer haartjes te grijpen in één beweging.

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun Silk-épil epilatoren

Braun Silk-épil epilatoren

Voel je mooi met een onweerstaanbaar gladde huid tot 4 weken lang!

Te goed om geheim te houden. De 8 beste dingen aan epileren

Alles over epileren

Te goed om geheim te houden. De 8 beste dingen aan epileren.

Beheer cookies