Zo verzorg je je huid

Zo verzorg je je huid

Zo verzorg je je huid

Schoonheidstips

Je glanzende, stralende huid geeft je een nieuwe, zelfverzekerdere uitstraling en bereidt je voor op welke situatie dan ook: een schattige nieuwe bikini, een mini-jurkje voor op de dansvloer of een schitterende kokerrok voor op kantoor. Doe inspiratie op om je benen er op en top te laten uitzien.

Waarom moet ik exfoliëren?

Waarom moet ik exfoliëren?

Na het epileren helpt exfoliëren bij het verfrissen van het huidoppervlak door het verwijderen van dode huidcellen, zodat een gladdere, nieuwe huid zichtbaar wordt. Het voorkomt ook verstopte haarzakjes en nare ingegroeide haartjes. Gebruik de Braun Silk-épil 9 SkinSpa - epilator en exfoliator in één apparaat voor het beste exfoliatieresultaat. De scrubborstel verwijdert dode huidcellen met meer dan 3.000 micro-vibraties per minuut, waardoor er een beter, gelijkmatiger resultaat ontstaat dan bij handmatig scrubben.

Tips voor het bruinen

Tips voor het bruinen

Krijg een natuurlijke tint, veilig en gelijkmatig, door je huid te beschermen met een zonnecrème met hoge beschermingsfactor. 'Speel vals' met behulp van bruiningsmiddelen. Kies een vochtinbrengend middel voor je lichaam met ingebouwde bruiningsingrediënten en je hebt geen last meer van die veegproblemen door dik aangebrachte crèmes. Het geeft je een milde, langzame bruining en een vochtinbrengende oplossing die de zomerhuid nodig heeft voor een zongebruinde uitstraling. Tijdens de zomermaanden is epileren een slimmere keuze dan harsen, omdat de beperkte impact op de huid het bruine kleurtje van je benen niet vervaagt.

Tips voor vocht inbrengen

Tips voor vocht inbrengen

Top make-up-artiest Patricia O'Neill zegt: 'Wanneer ik op een fotoshoot ben, laat ik altijd een rijke lichaamslotion over de benen van de modellen smeren. Het is de basis voor een glanzende huid en het creëert die ultraperfecte finish. En het glanst, wat door de lampen van de fotograaf of buiten in de zon wordt opgepikt.' Vergrendel vocht in je huid met een lichaamsolie. Smeer deze binnen 5 minuten na het douchen op je huid. Olie zorgt er niet alleen voor dat je huid gehydrateerd blijft, maar geeft je huid ook die prachtige glans.

Dermatoloog Dr. Brazzini

Remove & Restore schoonheidsrituelen die door de beroemde schoonheidsspecialist van de sterren, Abi Aksoy, en dermatoloog dr. Benedetta Brazzini opnieuw zijn ontworpen

De schoonheidsspecialiste, Abi Aksoy, met vele beroemdheden onder haar klanten, en dermatoloog dr. Benedetta Brazzini, van een van de beroemde Londense Harley Street klinieken, hebben twee heerlijke en echt unieke Remove & Restore 'rituelen' ontworpen. Onze experts hebben niet alleen deze schitterende schoonheidsrituelen ontworpen, maar onderschrijven ook van harte de indrukwekkende resultaten die de Braun Silk-épil 7 SkinSpa levert, en verwelkomen deze stap op het gebied van huidverzorging voor vrouwen.

Kies tussen een snelle schoonheidsbehandeling in de ochtend wanneer je niet veel tijd hebt, of een meer relaxende versie 's avonds. Wat je ook kiest, de beide schoonheidsbehandelingen leveren een sensorstimulerende ervaring die je vermoeidheid wegjagen en Remove & Restore voor een duidelijk zachtere en zichtbaar stralende huid - allemaal dankzij de Braun Silk-épil 9 SkinSpa.