Geef je huid een workout

Geef je huid een workout

Waarom is de huid prachtig?

Onze huid is ons venster naar de buitenwereld. Een gladde, stevige, roze huid straalt gezondheid en jeugd uit, de meesten van ons beschouwen dit als een mooie huid.

Het probleem van een slappe en doffe huid

Als we ouder worden, wordt onze huid dat ook. Ze weerspiegelt wat we ervaren - van onze leeftijd en levensstijl tot een zwangerschap of een plots gewichtsverlies. Dit kan allemaal aan een slappere en doffe huid bijdragen. Onze huid is ons grootste orgaan en we moeten haar van binnen en van buiten verzorgen. De klassieke tips om je huid mooier te maken zijn voldoende hydrateren, gezond eten en genoeg slapen. Je kunt je huid ook van buitenaf fysiek verbeteren, bijvoorbeeld een verbeterde circulatie door massages en het gebruik van crèmes, serums en oliën.

Geef je huid een workout

Laten we ons richten op wat er onder de oppervlakte gaande is en ontdekken hoe we onze huid kunnen helpen op dit gebied. Een van de meest doeltreffende manieren om je bloedcirculatie te verbeteren, is door je huid te masseren. Hier zie je het effect.

Stevigere huid door betere circulatie.

Het revitaliserende kussen masseert zacht voor een jeugdigere huid.

Gebruik de Braun FaceSpa met het revitaliserende kussen om je circulatie op een zachte manier te verbeteren. Op een subtiele maar doeltreffende manier doet het je huid zuiver aanvoelen, ‘alsof je net bij de schoonheidsspecialist geweest bent’.

Het revitaliserende kussen masseert zacht voor een jeugdigere huid.

Dankzij het diepwerkende massageopzetstuk ziet de huid er beter uit.

De Braun SkinSpa bevat een geweldige innovatie in de beautytechnologie: het diepwerkende massageopzetstuk. Met zijn duizenden micro-vibraties masseert hij je huid merkbaar steviger dan een normale lichaamsborstel en je huid voelt na gebruik alsof ze een aangename ‘workout’ gehad heeft. De verbeterde bloedcirculatie maakt de huid zichtbaar mooier.

Dit vind je vast ook leuk.

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Perfect gladde huid van top tot teen.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Het eerste all-in-one apparaat ter wereld.

Beheer cookies