Hoe lang duurt epileren in vergelijking met wax?

Hoelang houdt het effect van epilatie aan in vergelijking met waxen?
Welke ontharingsmethode past het best bij jou?

Er zijn vele methodes om uit te kiezen als het gaat om haarverwijdering en iedereen is verschillend. Jij hoeft enkel te bepalen welke methode het best in jouw leven past. Hierbij moet je ook in overweging nemen hoeveel tijd je kunt besteden aan je haarverwijderingsroutine.

Epilatie is een haarverwijderingsmethode vanaf de wortel. Net als waxen levert het lang aanhoudende resultaten op.

Beide methodes houden 4 weken aan, maar epilatie kan gemakkelijker zijn, omdat je niet hoeft te wachten voordat het haar weer is aangegroeid. Als je waxt, dan moet je wachten tot het haar lang genoeg is en dat betekent dat je een paar dagen rondloopt met behaarde benen. Bij epileren kun je haar verwijderen dat 4x korter is dan bij waxen.

Wat zijn de voordelen van epileren ten opzichte van waxen?

Met een epilator kun je haartjes verwijderen die zo klein zijn als een zandkorrel (0,5 mm), en daarom is epileren efficiënt, zelfs bij minimale haargroei. Epileren past ook in een druk leven, omdat het eenvoudiger thuis gedaan kan worden en de resultaten tot wel 4 weken aanhouden. Het houdt lang aan, net als wax, maar zonder veel gedoe en ongemak van het thuis waxen of het wachten in een schoonheidssalon. Het fijnste van epileren is wel dat je niet hoeft te wachten op resultaten of tot het haar is teruggegroeid om je huid zacht en glad te houden.

Waxen

Langdurig zachte huid

Gedoe om een afspraak te maken

Kleffe overblijfselen

Lastig om zelf te doen

Maandelijkse kosten voor afspraken

Epilatie

Langdurig zachte huid

Geen gedoe

Wet & Dry

Eenvoudig om thuis te gebruiken

Eenmalige aanschaf apparaat

Waarom epileren in plaats van waxen?
Geen gedoe
Geen rommel
Direct
langdurige resultaten
Hoe kan ik thuis een gladdere huid krijgen?

Thuis een gladdere huid krijgen is eenvoudig dankzij het nu beschikbare volledige assortiment apparaten. Het geheim van een gladde, stralende huid is regelmatige peeling, en dit wordt aanbevolen op regelmatige basis voor en na het epileren. Sommige epilators, zoals de Braun SkinSpa series, zijn verkrijgbaar in combinatie met scrubborstels en reinigingsborstels voor het gezicht voor een volledig schoonheidsregime bij jou thuis.