Zo exfolieer je
Zo exfolieer je

Zo exfolieer je

De Braun Silk-épil 9 SkinSpa combineert een epilator met een exfoliatieborstel en vormt zo de perfecte combinatie voor een gladde huid. De SkinSpa exfoliatieborstel verwijdert dode huidcellen met meer dan 3000 micro-vibraties per minuut, waarmee deze 4 keer effectiever is dan een gewone handscrubbeurt.

Neem een bad en relax

Stap 1

Kies een bodywash of scrub met je favoriete geur.

Neem een bad en relax

Stap 2

Spring onder de douche of geniet van een bad.

Neem een bad en relax

Stap 3

Geef jezelf een paar minuten om je te ontspannen en je poriën te laten openen.

Silk-épil 7 SkinSpa borstel voor een gladde huid

Stap 4

Exfolieer met de aangedreven Silk-épil 9 SkinSpa borstel, en ga daarbij van de enkels naar de borst.

Silk-épil 7 SkinSpa borstel voor een gladde huid

Stap 5

Pas nadien een verrijkende vochtinbrengende crème toe voor een zijdezachte finish.

Hoe ingegroeide haren te voorkomen.

Een ingegroeid haartje is een haartje dat om zijn eigen stam krult en teruggroeit naar het haarzakje, waardoor een klein, mogelijk pijnlijk, bobbeltje ontstaat. Ingegroeide haren zijn vaak het resultaat van te dichtbij scheren. Probeer eens om regelmatig te exfoliëren om ingegroeide haartjes te voorkomen - het helpt om dode huidcellen te verwijderen en "maakt de weg vrij", zodat je haartjes kunnen groeien zoals ze behoren te groeien. We raden echter wel aan om eenmaal per week te exfoliëren en in het ideale geval 2 dagen voordat je gaat epileren.

Dermatoloog Dr. Brazzini

Remove & Restore schoonheidsrituelen die door de beroemde schoonheidsspecialist van de sterren, Abi Aksoy, en dermatoloog dr. Benedetta Brazzini opnieuw zijn ontworpen

De schoonheidsspecialiste, Abi Aksoy, met vele beroemdheden onder haar klanten, en dermatoloog dr. Benedetta Brazzini, van een van de beroemde Londense Harley Street klinieken, hebben twee heerlijke en echt unieke Remove & Restore 'rituelen' ontworpen. Onze experts hebben niet alleen deze schitterende schoonheidsrituelen ontworpen, maar onderschrijven ook van harte de indrukwekkende resultaten die de Braun Silk-épil 9 SkinSpa levert, en verwelkomen deze stap op het gebied van huidverzorging voor vrouwen.

Kies tussen een snelle schoonheidsbehandeling in de ochtend wanneer je niet veel tijd hebt, of een meer relaxende versie 's avonds. Wat je ook kiest, de beide schoonheidsbehandelingen leveren een sensorstimulerende ervaring die je vermoeidheid wegjagen en Remove & Restore voor een duidelijk zachtere en zichtbaar stralende huid - allemaal dankzij de Braun Silk-épil 7 SkinSpa.