Zo scrub je je lichaam

Zo scrub je je lichaam

Je huid doen stralen is een fluitje van een cent.

Of je nu een droge winterhuid wilt vermijden of een natuurlijk stralende zomerhuid wilt: van top tot teen scrubben is een van de gemakkelijkste stappen naar een zijdezachte, stralende huid.

Wat is scrubben?

Scrubben is de term voor het verwijderen van dode huidcellen. Als je je dode huidcellen wegveegt, komt er een nieuwe en jeugdige huid tevoorschijn die onweerstaanbaar straalt. Je stimuleert zo ook het natuurlijke herstel van het huidoppervlak.

Wat is scrubben?

Zo voorkom je ingegroeide haartjes - de definitieve minigids

Let op: scrubben is geweldig voor je huid, maar in sommige gevallen is het beter om het uit te stellen, bijv. als je verbrand bent door de zon of open sneetjes of wonden hebt.

1. Maak je huid vochtig: Stap in de douche en maak je lichaam van top tot teen nat.

2. Cirkelvormige bewegingen: scrub je huid in zachte, cirkelvormige bewegingen. Geef extra aandacht aan je scheenbenen en kuiten omdat er daar het vaakst haartjes ingroeien.

3. Scrub niet te hard.

4. Gebruik je favoriete product of scrub om te scrubben.

5. Breng een hydraterende lotion aan als je uit de douche of het bad stapt.

6. Denk eraan: houd je huid altijd vochtig.

Zo scrub je je lichaam.

Zo scrub je je lichaam.

Gebruik de Braun SkinSpa om te scrubben - hij werkt tot 6x beter dan met de hand.

De Braun SkinSpa gebruiken is een unieke, doeltreffende ervaring. De sonische scrubtechnologie levert meer dan 3.000 micro-vibraties per minuut om je huid te scrubben. Ideaal voor alle huidtypes en voorkeuren: Braun heeft 2 verschillende, speciaal ontworpen lichaamsborstels: diepe scrub en zachte scrub.

Braun diepe scrubborstel

Braun diepe scrubborstel

Deze borstel is zacht maar doeltreffend en heeft geavanceerde borstelharen met een unieke driehoekige vorm. Regelmatig gebruik zorgt ervoor dat er geen haar onder het huidoppervlak vast komt te zitten en maakt de huid zichtbaar mooier.

Braun zachte scrubborstel

Braun zachte scrubborstel

Deze borstel met hoge dichtheid met 10.000 fijne borstelharen verwijdert zachtjes de dode huidcellen en stimuleert het herstel van het huidoppervlak. Voor een onweerstaanbaar gladde en zachte huid waarvan je maar geen genoeg krijgt.

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun Silk-épil Beauty Set

Braun Silk-épil Beauty Set

Perfect gladde huid van top tot teen.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Het eerste all-in-one apparaat ter wereld.

Beheer cookies