Nieuwe apparaten voor een gladde huid en ontharing

Nieuwe apparaten voor een zachte huid en haarverwijdering
Een nieuwe generatie epilators

Epilatie heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Van de eerste apparaten die vrouwen een dagelijkse ontharingsoplossing boden, tot de moderne apparaten die zelfs nog beter werken in bad en onder de douche, epilators worden steeds allrounder!

Nieuwe apparaten zoals de nieuwste Silk-épil met SensoSmart™ technologie van Braun zijn een volgende stap in het aanbieden van schoonheidstechnologieën die je #BeautyReady maken.

Waren jouw vorige ervaringen met oudere epileerapparaten pijnlijk?

Misschien dateert jouw epilator nog van 10 of 15 jaar terug? Of misschien gebruik je het oude apparaat van je moeder nog? Waarom zouden we de huid glad maken zo lastig maken? De technologie van Braun is de afgelopen jaren zo sterk ontwikkeld dat er nu volledig vernieuwde oplossingen worden aangeboden - waterbestendige systemen, bredere hoofden voor snellere haarverwijdering, massagerollers voor gevoelige zones en een flexibel hoofd dat zich aan je lichaamsvorm aanpast. Het is een volledig nieuwe visie op ontharing.

’s Werelds eerste slimme epilator: SensoSmart™ voor direct perfect resultaat.
De nieuwe generatie Braun epilators maakt gebruik van SensoSmart™ technologie om je deskundige begeleiding in handen te geven.

Een intelligente sensor begeleidt je epilatie waardoor je de juiste druk uitoefent en in één beweging nog meer haar verwijdert. Een rood lichtje waarschuwt je als je te hard drukt en vraagt je om je grip aan te passen voor een efficiëntere epilatie.

Tips en trucs over hoe je dient te epileren

Om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, raden we aan om 's avonds te epileren. Neem een bad of een warme douche, begin met de benen en eindig met de bikinilijn en de oksels. Dit zijn de meest gevoelige gebieden van het lichaam en waarschijnlijk ook de meest pijnlijke. Je moet een bepaalde volgorde vinden in je ontharingsroutine die bij je past. Neem de tijd, ontspan en zorg dat jouw epilator waterbestendig is, zodat je hem in het water kunt gebruiken.