Salonschoonheid thuis

Salonschoonheid thuis

Het is niet altijd gemakkelijk om tijd te vinden om naar de salon te gaan. Geen stress, met de juiste apparaten en producten creëer je thuis de schoonheid die je in de salon krijgt. Hier zijn enkele tips voor een stralende, zijdezachte huid zonder dat je naar de salon moet gaan.

Braun Silk-épil SkinSpa - krijg thuis een salonzachte huid

Gezichtshuidverzorging is nog maar het begin. Verwen thuis comfortabel je hele lichaam.
Gebruik de Braun Silk-épil SkinSpa onder de douche en integreer hem in je dagelijkse huidverzorgingsroutine voor een volledige salonervaring thuis. Scrub, epileer, scheer, trim en masseer; de verschillende opzetstukken bezorgen je een haarvrije en zijdezachte huid.

Je kunt het diepwerkende massageopzetstuk en de lichaamsborstels naargelang je behoeften gebruiken met een uitgebreid assortiment scrubs, hydraterende crèmes en massageoliën. Hier zijn enkele van onze aanbevelingen voor een volledige SkinSpa thuis:

Producten voor gebruik met je diepwerkende massageopzetstuk

Gebruik tijdens het douchen een massageolie of scrub

Het gebruik van het diepwerkende massageopzetstuk helpt de bloedcirculatie te stimuleren.

Gebruik na het douchen voor het aanbrengen een verstevigende of anticellulitiscrème.

Het diepwerkende massageopzetstuk is de perfecte tool voor een zachte massage die in combinatie met een anticellulitiscrème kan werken.

Gebruik na het douchen een massageolie

Verwen jezelf met het diepwerkende massageopzetstuk met een natuurlijke massageolie voor een ontspannen spa-ervaring thuis.

Producten voor gebruik met lichaamsscrubborstels

Geniet van een korte verwensessie voor een salonzachte huid thuis. Gebruik na het epileren de zachte of diepe scrubborstel om dode huidcellen weg te vegen en ingegroeide haartjes te voorkomen. Scrubben helpt de huid ook om revitaliserende of hydraterende lotions te absorberen.

Gebruik onder de douche met je gebruikelijke douchegel of scrub. Alle Silk-épil SkinSpa borstels kunnen in bad of onder de douche met douchegels of scrubs gebruikt worden. De diepe scrubborstel is ontworpen om een einde aan ingegroeide haartjes te maken - gebruik hem met een scrubborstel voor dat diepere scrubeffect. De zachte borstel is voor de gevoeligere plekken. Gebruik hem met je favoriete douchegel voor een weelderig zachte huid.

Braun FaceSpa Pro - Gezichtshuidverzorging thuis

De Braun FaceSpa Pro is een geweldige keuze voor al je huidverzorgingsbehoeften thuis. Hier zijn enkele tips van Braun voor de producten die je met je Braun FaceSpa Pro apparaat kunt gebruiken.

Gebruik de gezichtsborstel als deel
van je normale gezichtsreinigingsroutine

Gebruik de verschillende reinigings- en scrubborstels met je favoriete gezichtsscrub als een belangrijk onderdeel van je dagelijkse routine. Je kunt ook verschillende borstelsoorten gebruiken naargelang je huidbehoeften:

Dagelijkse reiniging

Voor dagelijkse reiniging kies je naargelang de gevoeligheid van je huid tussen de reinigingsborstels voor de gevoelige of de normale huid.

Reiniging tot diep in de poriën

Voor een wekelijkse reiniging tot diep in de poriën gebruik je de scrubborstel. Gebruik de scrubborstel met een specifieke scrubgel die aan je huidtype is aangepast.

Verbeter de absorptie van je gezichtscrèmes

Gebruik na het reinigen het revitaliserende kussen om je crème en huidverzorgingsroutine te verbeteren.
Het revitaliserende kussen geeft een zacht peelingeffect zodat je huid voorbereid is om je favoriete crèmes of serum beter te absorberen. Gebruik het voordat je je crèmes aanbrengt om zoveel mogelijk uit je huidverzorgingsbehandeling te halen.

Aanbeveling van Braun - probeer het revitaliserende kussen met de Olaz Regenerist Micro-Sculpting crème - de perfecte match voor je beautybehandeling. Of gebruik het alleen met water voor een gladdere huid na slechts drie behandelingen.

Glad en gelijkmatig aanbrengen van make-up

De Braun FaceSpa Pro beautyspons kan met al je gebruikelijke make-up gebruikt worden om je die onberispelijke afwerking te geven. Probeer hem met vloeibare foundation, inclusief je gebruikelijke BB- of CC-crème, voor een perfecte basis.

Je kunt je foundation of make-up rechtstreeks op de beautyspons of op je gezicht aanbrengen en deze dan inmengen. De randen van de beautyspons zijn ideaal voor lichte contouring van fijne zones als de jukbeenderen of de ogen. Spoel de spons indien nodig na gebruik uit om hem in goede staat te houden.

Perfect gladde huid van top tot teen.