Tappen voor gezichtsschoonheid - Geïnspireerd door Japanse huidverzorgingsgewoonten

Tapping voor gezichts-
verzorging
Geïnspireerd
door Japanse
huidverzorging
Geïnspireerd door Japanse huidverzorging

Geïnspireerd door Japanse huidverzorgingsmethodes waar zachtheid centraal staat bij de dagelijkse verzorging. Het niet-absorberende microvibratiehoofd voorziet in een micro-vibratie-effect op de huid en een zachte tapping. Ontworpen om te gebruiken met dagelijkse crèmes en serums. Het microvibratiehoofd zorgt voor een betere toepassing van je producten en een frissere uitstraling.

Micro-vibratie voor een zichtbaar verbeterde uitstraling1

Het nieuwe microvibratiehoofd biedt een ultra-gevoelige, zeer snelle, pulserende stand en past zich aan je gezichtscontouren aan. Het biedt twee intensiteitsmodi voor verschillende behoeften en kan zelfs gebruikt worden als het apparaat uitstaat voor een aangenaam verkoelingseffect op je huid.

1voor betere toepassing van je huidverzorgingsproducten

Braun FaceSpa Pro is een 3in1 schoonheidsapparaat voor je gezicht, ontworpen voor salonschoonheid thuis met een combinatie van voordelen.

Het microvibratiehoofd is een dun metalen verstevigingshoofd voor een betere toepassing van je crèmes en serums. Voor een stralende, schone huid en een zichtbaar betere uitstraling. Het niet-absorberende metalen verstevigingshoofd helpt bij het aanbrengen van je crèmes of serums zonder het kostbare product te verspillen.

Stralende huid
Zuivere huid
Zichtbaar frissere uitstraling

Precieze epilatie verwijdert 4x kortere haartjes dan waxen

Zachte reiniging, dermatologisch getest.

Ultrazachte tapping voor betere toepassing van je huidverzorgingsproduct.

Ultrazachte tapbewegingen ontworpen om de huid te revitaliseren.

Begin op de kin en tap zachtjes over je hele gezicht met de Braun FaceSpa Pro. De ultra zachte, zeer snelle tapbewegingen zijn ontworpen om je huid te revitaliseren. Met 25 taps per seconde is Braun FaceSpa Pro veel sneller dan handmatige tapping. En met de 4 gepersonaliseerde instellingen kun je de intensiteit en snelheid aanpassen.