Beheer cookies

Silk-épil 3 3-270 epilator met 2 extra's incl. scheerhoofd.

rating-staricon
(11)4.45 / 5100% recommended

Braun Silk-épil 3 epilator. De lichtere ontharingsmethode. Verlicht en verwijdert de kortste haartjes voor een langdurig glad resultaat.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

20-Tweezer System

20 pincetten verwijderen efficiënt haartjes vanaf de wortel voor een langdurig glad resultaat.

SoftLift Tips®

De SoftLift Tips® tillen platliggende haartjes op en geleiden deze naar de pincetten voor een gemakkelijkere verwijdering.

Massagerollers

De massagerollers stimuleren en masseren zacht je huid voor nog meer comfort.

Lees meer Silk-épil 3 epilator

Eigenschappen

Smartlight. Mis nooit meer een haartje.

Een speciale functie van de Braun Silk-épil 3 is het Smartlight. Dit licht zelfs de fijnste haartjes op, zodat je ze allemaal kunt verwijderen. Voor een heel lange tijd.

2 snelheidsinstellingen

Je kunt kiezen wat het beste past bij je huidtype en persoonlijke beautyroutine.

Energiebron

Met snoer / op netstroom

12V-adapter

Kleur

Wit/paars

Opzetstukken

Hoogfrequentie massageopzetstuk

Zorgt voor een maximaal contact met de huid.

Scheerhoofd

Maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat.

Trimmeropzetstuk

Om je haar te trimmen waar je maar wilt.

Silk-épil epilator opzetstukken

Koop Silk-épil epilator opzetstukken

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Lucky

Jouw woonplaatsRoeselare
rating-staricon

6 May, 2018

Snel en efficiënt

Dit apparaat is ideaal voor mensen die een snelle ontharing willen. Het is een compact toestelletje die weinig extra ruimte neemt in je badkamer. Het enige minpuntje eraan is dat het enkel werkt op netstroom en je dus altijd je kabel nodig hebt. Ikzelf heb dit toestel uitvoerig mogen testen en qua prijs kwaliteit vind ik het heel goed.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

AnnB

Jouw woonplaatsErpe-Mere
rating-staricon

5 May, 2018

Zachte benen voor een zacht prijsje

Dit apparaat komt met het handige extraatje van een lichtje dat automatisch aangaat wanneer je het toestel gebruikt. Verder is het een prima epilator die doet wat het belooft: haartjes verwijderen vanaf de wortel. De epilator is uitgerust met een massageroller, die het ontharen minder pijnlijk zou moeten maken. Nu merk ik daar zelf niet veel van (epileren doe je nu eenmaal niet voor je plezier), maar wat het wél doet is de haartjes goed positioneren zodat het epileren vlotter gaat en dat ook korte haartjes worden verwijderd. De epilator heeft 2 snelheden, zodat je het toestel trager kan zetten om de gevoeligere delen, zoals de oksels, te behandelen. De bijgeleverde scheerkop en trimmer maken dat je het toestel ook kan gebruiken voor de bikinilijn. Van de scheerkop ben ik tevreden, deze scheert namelijk verrassend glad. Er zit ook een schoonmaakborsteltje bij, zodat je het toestel kan reinigen na ieder gebruik. Het nadeel aan dit apparaat vind ik dat het enkel gebruikt kan worden met een snoer, zodat je toch steeds in de buurt van een stopcontact moet zitten. Een toestel op batterijen of met een accu zou op dat vlak een meerwaarde kunnen bieden. Ik heb dit toestel gratis ontvangen om het uit te testen en ben er tevreden over. Het is een prima toestel dat makkelijk is in gebruik, een goed resultaat levert, en compact is om mee te nemen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Cheyenne

Jouw woonplaatsGistel
rating-staricon

30 April, 2018

Fantastisch apparaat

Een zeer goed ontharingsapparaat! De beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Ook heb ik het geluk gehad dat ik deze gratis heb mogen testen en moest hij ooit kapot gaan kopen ik zeker weten dezelfde opnieuw!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

LieslVN

Jouw woonplaatsBooischot
rating-staricon

26 April, 2018

Perfect resultaat!

Het is een mooi, handig en compact apparaat met een lange kabel. Er zijn 3 opzetstukken meegeleverd, elk voor een aparte zone van het lichaam te gebruiken, en een schoonmaakborsteltje. Het is zeker niet pijnloos (epileren is dit nooit). Toch is het bij de 2e en 3e keer al veel minder pijnlijk waardoor ik het ondertussen met “plezier” gebruik. Ik ben zeer blij dat ik dit gratis mocht testen want daardoor ben ik “verplicht” de korte pijn aangegaan. Ik ben heel tevreden met het resultaat en merk ook dat het nu veel langer duurt voor er haartjes teruggroeien. Ook de andere opzetstukken zijn handig in gebruik en geven een goed resultaat. Om last minute extra gladde benen te krijgen gebeurt het wel nog dat ik even met het scheermesje over mijn benen ga, omdat anders niet alle korte haartjes worden verwijdert.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MarthW

Jouw woonplaatsTielt
rating-staricon

22 April, 2018

Goed ontharingsapparaat

Het Braun ontharingsapparaat model SE 3-270 werkt heel goed. Het lichtje dat erin is ingebouwd is heel handig om te zien welke haartjes nog niet weg zijn. Het duurt echter wel een tijdje voordat alles volledig onthaard is. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit product dat ik gratis kreeg om te testen. De eerste keer is het wel wat pijnlijk, maar dit went snel!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|