Beheer cookies

Silk-épil 5-610 Wet&Dry epilator met 4 extra’s incl. opzetstuk voor beginners.

rating-staricon
(22)4.68 / 5100% recommended
  • Zacht: Epilator voor dames en perfect voor beginners, met het nieuwe opzetstuk voor beginners.
  • Nauwkeurig: Micro-Grip-pincettechnologie (28 pincetten) voor het verwijderen van haar dat zo kort is als een korrel zand.
  • Gladde huid: Scheren, trimmen en epileren voor een langdurig gladde huid.
  • Minder pijn: Hoogfrequentie massageopzetstuk met pulserende actieve trillingen om het gevoel van pijn te verminderen.
  • Efficiënt: Past zich aan de rondingen van het lichaam aan voor een efficiënte epilatie, zelfs op lastige plekken als de knieën en oksels.

Braun Silk-épil 5

De perfecte epilator voor beginners

Extra zachte epilatie

Extra zachte epilatie

De Silk-épil 5 heeft een instelling voor zacht ontharen. Met de antislipgrip kun je in bad of onder de douche epileren, waardoor het een vrijwel pijnloze ervaring wordt bij regelmatig gebruik van water - ideaal voor vrouwen die nog niet eerder een epilator gebruikten.

Een zachte start

Een zachte start

Begin met epileren met een zachte ervaring. De Silk-épil 5 verwijdert het haar aan de wortel voor een wekenlang zachte huid, zonder een afspraak te hoeven maken.

Vlotte bewegingen

Vlotte bewegingen

Gebruik met gel/scheerschuim zodat het apparaat vlot over je huid glijdt. In warm water epileren ontspant en verzacht je huid en geeft je een nog zachtere ervaring.

Geen tussendagen meer

Geen tussendagen meer

Je hoeft nooit meer te wachten tot je lichaamsbeharing genoeg gegroeid is zodat het kan worden gewaxt. Micro-Grip-technologie verwijdert haar waar hars niet bij kan.

Gladde oksels

Gladde oksels

Draag je favoriete topje met het vertrouwen dat je oksels zacht en glad zullen zijn. Voor extra gevoelige plekken raden we aan de scheerkop in de set te gebruiken.

Hoogfrequentie massageopzetstuk

Hoogfrequentie massageopzetstuk

De nieuwe Silk-épil 5 wordt geleverd met een massageopzetstuk voor een comfortabele en zachte epilatie.

Scheer en trim

Scheer en trim

De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat, terwijl je met het trimmeropzetstuk je haar kunt trimmen als je dat wilt.

Wet & Dry

Wet & Dry

100% waterbestendig, zo kan je je in bad of onder de douche met de antislipgreep epileren. Als je regelmatig in water epileert, wordt het vrijwel pijnloos.

Twee snelheidsinstellingen

Twee snelheidsinstellingen

Deze heeft twee snelheidsinstellingen, snelheid één voor extra zachte epilatie, snelheid twee voor extra doeltreffende epilatie.

Wat zit er in de doos

Silk-épil 5 SensoSmart™ epilator

Silk-épil 5 SensoSmart™ epilator

Scheerkop

Scheerkop

Trimmeropzetstuk voor Braun Silk-épil 5 SensoSmart™ 5/890 epilator

Trimmeropzetstuk

Huidcontactopzetstuk voor Braun Silk-épil 5 SensoSmart™ 5 epilator

Huidcontactopzetstuk

Opzetstuk voor beginners voor Braun Silk-épil 5 SensoSmart™ 5 epilator

Opzetstuk voor beginners

Reinigingsborstel voor Braun

Reinigingsborsteltje

Smart plug voor Braun

Smart plug

Etui

Etui

Onderhoud

Vervangstukken

Vind vervangstukken

Gebruiksaanwijzing

Download gebruiksaanwijzing

Waarderingen & Beoordelingen

This area allows consumers like you to express their own opinions and comments. Braun does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here, nor endorses any opinions expressed within this section.

rating-staricon
(22)4.68/5

Carmen

Jouw woonplaatsSilvolde
rating-staricon

1 May, 2020

Fijn apparaat

Sinds ik dit artikel in huis heb gebruik ik het voor scheren en epileren. Ik was een beginnend epileerder en vond de beginners cap ook erg prettig. In de handleiding staat ook duidelijk aangegeven hoe het product gebruikt moet worden en wat de pijn kan verlichten.Het scheren met dit apparaat werkt ook erg prettig, al pakt hij niet altijd alle haartjes mee op de oksel. Hierdoor vind ik op een klein oppervlakte toch een scheermesje gemakkelijker werken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Clossie

Jouw woonplaatsAmstelveen
rating-staricon

28 April, 2020

Onverwacht blij mee

Ik heb lange tijd geleden eens een epilady geprobeerd maar was toen niet zo tevreden en heb het snel opgegeven. Omdat ik scheren ook geen gemakkelijke optie vind ben ik het met dit apparaat tóch nog eens gaan uittesten en ik ben super verrast! Ik gebruik hem onder de douche en de eerste haal is vrij gevoelig maar daarna is het prima! Ook ben ik heel tevreden met het resultaat; gladder dan ik had verwacht en minder irritatie dan ik had durven hopen, zelfs met een gevoelige huid. Super blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Kimberly

Jouw woonplaatsBelgië
rating-staricon

23 April, 2020

Zeer fijn apparaat!

Ik vind dit een zeer fijn toestel. De verschillende koppen zijn zeer handig in gebruik en zorgen ervoor dat je verschillende dingen kan doen. Het scheerkopje is handig en doet gewoon wat het moet doen. Voor het epileren had ik wat schrik, het deed toch wat pijn. Maar heb wat doorgezet en toch een paar keer opnieuw geprobeerd. Het resultaat mag er zijn, haartjes komen veel trager terug en het doet dan ook minder pijn. Het extra apparaat voor de bikinilijn vind ik een echte topper! Heel fijn.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

EmmaLeguijt072

Jouw woonplaatsAlkmaar
rating-staricon

20 April, 2020

Handig in gebruik

Ik had al ervaring met een epileer apparaat, maar deze is een stuk comfortabeler door de mogelijkheid om tegelijk te scheren en te epileren onder de douche. Er zit ook een opzetstuk bij voor uitsluitend epileren. De sensor geeft aan of je te veel druk uitoefent, ideaal! Teveel druk vermindert het resultaat, dat is zonde.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Shannah12

Jouw woonplaatsBergen op zoom
rating-staricon

18 April, 2020

Handig en pijnloos ontharen

Normaal ben ik niet zo van het epileren, maar met de Silk-épil 5-610, doet het naar mijn mening veel minder pijn. Je kan het aparaat in 2 standen gebruiken, wat ook erg makkelijk is. Het scheren vond ik ook erg snel en soepel gaan. Achteraf had ik ook geen rode huid. Wat ik met een normaal scheermesje wel heb. De Silk-épil 5-610 heeft ook een erg leuk design.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|