Beheer cookies

Silk-épil 5-610 Wet&Dry epilator met 4 extra’s incl. opzetstuk voor beginners.

rating-staricon
(32)4.66 / 5100% recommended
  • Zacht: Epilator voor dames en perfect voor beginners, met het nieuwe opzetstuk voor beginners.
  • Nauwkeurig: Micro-Grip-pincettechnologie (28 pincetten) voor het verwijderen van haar dat zo kort is als een korrel zand.
  • Gladde huid: Scheren, trimmen en epileren voor een langdurig gladde huid.
  • Minder pijn: Hoogfrequentie massageopzetstuk met pulserende actieve trillingen om het gevoel van pijn te verminderen.
  • Efficiënt: Past zich aan de rondingen van het lichaam aan voor een efficiënte epilatie, zelfs op lastige plekken als de knieën en oksels.
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Vervangstukken

Vind vervangstukken

Gebruiksaanwijzing

Download gebruiksaanwijzing

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Apenstaartje1234

Jouw woonplaatsHendrik ido ambacht
rating-staricon

6 Dec, 2020

Super

Na jaren scheren, nu een epilator gekocht. Best spannend de eerste keer epileren, maar even na wat tips te hebben opgezocht aan de slag gegaan. Ja het doet de eerste keer zeer, maar namate je bezig bent wen je aan dit gevoel. Ik ben heel benieuwd hoelang mijn haren nu weg blijven op mijn benen en hoe ze terug komen want het waren echt stugge haren. Voelde mij altijd erg onzeker door mijn donkere beharing op mijn lichte huid dus voor mij is dit echt een uitvinding en ben ik super blij ermee.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Annalies

Jouw woonplaatsWolvega
rating-staricon

9 July, 2020

Een apparaat wat ik zeker een ander zou aanraden!

Een apparaat met meerdere functies, geeft een goed resultaat en is ook nog pijnloos. Hiervoor had ik een verouderd epileerapparaat, die had de optie oksels ontharen niet. Het ontharen is vrijwel pijnloos, zeker als je er al ervaring mee hebt. Ben je nieuw, dan moet je er even 2 a 3x doorheen, daarna voel je het niet meer. De haartjes komen minder snel en niet tegelijk langzamer terug. Veel opties: scheren, trimmen en epileren. Lampje had wel iets feller gemogen. Kortom; een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

DemiJ

Jouw woonplaatsKrabbendijke
rating-staricon

15 June, 2020

Werkt prima!

Deze silk épil vind ik heel fijn en handig in gebruik. De verschillende opzetstukken zijn erg fijn. Het beginnersopzetstuk zorgt voor minder pijn, maar het heeft ook een minder goed resultaat. Het is wel gevoelig, maar het resultaat mag er zijn!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

ZusterH

Jouw woonplaatsLeeuwarden
rating-staricon

12 June, 2020

Effectief en makkelijk in gebruik

Voor het eerst gebruik gemaakt van een epileer apparaat. Het is even wennen, maar het is zeer effectief! Met de verschillende opzetstukken kun je het op meerdere manieren gebruiken, zelf onder de douche. Het apparaat heeft verschillende standen, zodat je kunt kiezen wat voor jou het prettigst voelt. Ik zou dit product aanraden, het is makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Clossie

Jouw woonplaatsAmstelveen
rating-staricon

9 June, 2020

Onverwacht blij mee

Ik heb lange tijd geleden eens een epilady geprobeerd maar was toen niet zo tevreden en heb het snel opgegeven. Omdat ik scheren ook geen gemakkelijke optie vind ben ik het met dit apparaat tóch nog eens gaan uittesten en ik ben super verrast! Ik gebruik hem onder de douche en de eerste haal is vrij gevoelig maar daarna is het prima! Ook ben ik heel tevreden met het resultaat; gladder dan ik had verwacht en minder irritatie dan ik had durven hopen, zelfs met een gevoelige huid. Super blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|