Beheer cookies

Silk-épil 9 Flex 9010 Wet & Dry epilator met 6 extra's incl. diepgaande exfoliatieborstel voor het lichaam.

rating-staricon
(27)4.44 / 592% recommended
  • Moeiteloos: ’s Werelds eerste epilator, epileerapparaat voor vrouwen met een volledig flexibele kop, voor gemakkelijker ontharen.
  • Gladde huid: De Micro-Grip-pincettechnologie (40 pincetten) zorgt geen dagen maar weken voor een gladde huid.
  • Gemakkelijk: Ergonomische handgreep met antislip, perfect voor epileren onder de douche.
  • Minder pijn: De SensoSmart™-technologie past precies de juiste hoeveelheid druk toe en kan onder water gebruikt worden voor meer comfort.
  • Zachtere huid: Inclusief diepgaande exfoliatieborstel voor het lichaam, die effectiever is dan een handmatige scrub

De nieuwe Silk-épil 9 Flex

’s Werelds eerste epilator met een volledig flexibele kop.

Slanke, ergonomische handgreep

Slanke, ergonomische handgreep

De volledig nieuwe vorm met antislipgrip is extra handig onder de douche en zorgt voor een gemakkelijkere, nauwkeurigere beweging – perfect voor het verwijderen van haar op die moeilijk bereikbare plekken.

Frisse en jeugdige huid

Frisse en jeugdige huid

Verwijder dode huidcellen en straal een onweerstaanbare gloed uit. De diepgaande exfoliatieborstel voor het lichaam is zes keer effectiever dan een handmatige scrub.

Gladde oksels

Gladde oksels

Draag je favoriete topje met het vertrouwen dat je oksels zacht en glad zullen zijn. Voor extra gevoelige plekken raden we aan de scheerkop in de set te gebruiken.

Gebruik over het hele lichaam

Gebruik over het hele lichaam

Epileer je hele lichaam en gebruik de flexibele kop om lastige plekken eenvoudig te bereiken. Micro-Grip-technologie met 40% bredere kop verwijdert meer haar in één beweging, voor efficiëntere epilatie.

Onderhoud je bikinilijn

Onderhoud je bikinilijn

Maak je klaar voor op een dag bij het zwembad zonder dat gedoe van harsen met het scheerapparaat of trimmeropzetstuk. Geen pijn. Geen afspraken. Gewoon een gladde huid, klaar voor een bikini.

Micro-Grip-pincetjes

Micro-Grip-pincetjes

Met zijn bredere, langere en diepere pincetten verwijdert de Silk-épil 9 Flex met precisie zelfs de kortste haartjes waar hars niet bij kan.

Drukbegeleiding

Drukbegeleiding

SensoSmart™-technologie geleidt het epileren met een rood lampje om ervoor te zorgen dat de juiste hoeveelheid druk wordt toegepast.

Wet & Dry

Wet & Dry

100% waterbestendig, zo kan je je in het bad of onder de douche epileren. Als je regelmatig in water epileert, wordt het vrijwel pijnloos.

Scheer en trim

Scheer en trim

De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat, terwijl je met het trimmeropzetstuk je haar kunt trimmen als je dat wilt.

Wat zit er in de doos

Silk-épil 9 Flex Epilator

Silk-épil 9 Flex epilator

Scheerkop

Scheerkop

Trimmerkop

Trimmerkop

Huidcontactopzetstuk

Huidcontactopzetstuk

Opzetstuk voor het gezicht

Opzetstuk voor het gezicht

Diepgaande exfoliatieborstel voor het lichaam

Diepgaande exfoliatieborstel voor het lichaam

Reinigingsborstel voor Braun

Reinigingsborsteltje

Smart plug voor Braun

Smart plug

Etui

Etui

Onderhoud

Vervangstukken

Vind vervangstukken

Gebruiksaanwijzing

Download gebruiksaanwijzing

Waarderingen & Beoordelingen

This area allows consumers like you to express their own opinions and comments. Braun does not represent or warrant the accuracy of any statements or product claims made here, nor endorses any opinions expressed within this section.

rating-staricon
(27)4.44/5

Joelle

Jouw woonplaatsSint job
rating-staricon

10 June, 2020

Zijdezachte benen

Voordien gebruikte ik scheermesjes, maar dit is zoveel handiger. In het begin deed dit me wel pijn, maar wanneer je het meer gebruikt, wordt de pijn minder. Ik vind het fijn dat je dit ook onder water kan gebruiken. Op deze manier kan ik dit in de douche doen en zo bespaar ik toch wel wat tijd. Ook het borsteltje om dode huidcellen te verwijderen, vind ik erg handig. Mijn huid voelt door het epileren en ‘masseren’ zeer zacht aan. Ik beveel dit product zeker aan.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

veeke123

Jouw woonplaatsRetie
rating-staricon

7 June, 2020

EEN SUPERZACHT VELLETJE

Ik gebruikte voorheen de gewone scheermesjes en was zeer enthousiast wanneer ik een epilator mocht testen. Het geeft een geweldig resultaat. De eerste keren deed het wat pijn, maar omdat je de epilator onder water mag gebruiken verzacht dit de pijn wel.De haartjes blijven goed weg wat ik gehoopt had. Er zitten verschillende kopjes bij zodat je zelf kan kiezen welke je wanneer gebruikt er zat ook een luxueus zakje bij om alles netjes in op te bergen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Kelly

Jouw woonplaatsDendermonde
rating-staricon

14 May, 2020

Geen voorkeur

Tot nu toe gebruikte ik steeds een scheermesje om me te ontharen. Ik heb dus niet veel ervaring met epilators en vond het toch een pijnlijke ervaring. Volgens de beschrijving van het product zou dit pijnloos gebeuren, maar het leek alsof er tegelijkertijd 1.000 naaldjes in mijn huid gestoken werden. Voor het ontharen van mijn benen blijf ik toch de voorkeur geven aan mijn scheermesje. De andere opzetstukken, de scrubborstel en de body shaver, zal ik wel blijven gebruiken. Deze geven wel een mooi

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Charlotte99

Jouw woonplaatsGhent
rating-staricon

12 May, 2020

Fijn product!

Na de epilator een aantal maand gebruikt te hebben, kan ik zeggen dat het een prima product is. Persoonlijk vind ik het trimmeropzetstuk niet zo handig in gebruik, maar voor de rest is er niks op aan te merken. Het epileren kan soms wat onaangenaam voelen, maar er zit ook een scheerkop bij die volledig pijnloos is. Ik vind het ook een pluspunt dat de epilator volledig waterbestendig is, waardoor hij ook makkelijk te gebruiken is in bad of onder de douche.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

VeerleV

Jouw woonplaatsBeveren-Waas
rating-staricon

11 May, 2020

Heel handig door de verschillende extra's

Ik vind dit een heel handig toestel, omdat het zowel scheert als epileert. En dit kan zowel op droge als op natte huid. De exfoliatieborstel is aangenaam in gebruik, het voelt als een massage. Ik vind het prettig dat je kan epileren onder de douche. De warmte van het water zorgt er voor dat het minder pijn doet. En het bespaart tijd. Ook handig is dat er een gezichtskapje bij zit, zo kan je erg precies en nauwkeurig scheren of epileren waar dat nodig is. Bijvoorbeeld bikinilijn of wenkbrauwen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|