Beheer cookies

Silk-épil 9 Flex 9100 Beauty Set Wet & Dry epilator met 9 extra’s incl. Braun FaceSpa.

rating-staricon
(27)4.59 / 596% recommended
  • Moeiteloos: ’s Werelds eerste epilator, epileerapparaat voor vrouwen met een volledig flexibele kop, voor gemakkelijker ontharen.
  • Gladde huid: De Micro-Grip-pincettechnologie (40 pincetten) zorgt geen dagen maar weken voor een gladde huid.
  • Gemakkelijk: Ergonomische handgreep met antislip, perfect voor epileren onder de douche.
  • Minder pijn: De SensoSmart™-technologie past precies de juiste hoeveelheid druk toe en kan onder water gebruikt worden voor meer comfort.
  • Veelzijdig: Inclusief FaceSpa met gevoelige en diepgaande reinigingsborstel en beautysponsje.
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Onderhoud

Vervangstukken

Vind vervangstukken

Gebruiksaanwijzing

Download gebruiksaanwijzing

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Mickey78

Jouw woonplaatsValkenswaard
rating-staricon

7 June, 2020

Zeer goed epileer resultaat

Ben je echt aan het kijken voor een goed epileer apparaat dan raad ik zeker aan deze eens beter te bekijken. De flexibele kop geeft mij echt een beter resultaat. Het metalen scheer gedeelte sprong bij mij de eerste paar keren los, dus pas op en klik hem goed vast. Het aparte gezichtsapparaat met verschillende borsteltjes werkt ook goed voor een vettige huid.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

miekkkk

Jouw woonplaatsUtrecht
rating-staricon

27 May, 2020

werkt pijnloos en goed

Sinds een tijdje de Braun Flex (Beauty set 9 Silk-épil 9100 3d flex) in gebruik met verschillende opzetstukken waaronder borstels voor je lichaam en gezicht. Ik ben erg tevreden over het product. Ik was al bekend met epileren dus voor mij was het al bijna pijnloos, maar waar de Braun Flex zich in onderscheid is de flexibele kop en dat ik deze ook onder de douche kan gebruiken. Wat opvalt is dat de Braun ook de kleine haartjes goed meeneemt en het lijkt alsof ik nu minder vaak hoef te epileren

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MulderE

Jouw woonplaatsGelderland
rating-staricon

22 May, 2020

Erg uitgebreid en fijn apparaat!

Al eerder heb ik verschillende epileerapparaten gebruikt, maar deze Silk-epil 9 Flex 3100 staat bij mij bovenaan qua gebruiksgemak en resultaat. Voordelen: flexibele kop, indicatielampje dat aangeeft of je te hard druk zet, bijgeleverde scheerkop (super handig!) en trimmer en mogelijkheid tot gebruik onder de douche.De Face Spa is echt een fijne toevoeging aan deze Silk Epil. Deze is zelfs te gebruiken i.c.m. een scrub of reinigingsgel.Ik zou dit product aan ieder

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Di1990

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

20 May, 2020

Prettig en veelzijdig product

Deze Silk Epil is erg flexibel en daarom makkelijk te gebruiken ook voor knieën en oksels. Zelf gebruik ik hem onder de douche en geeft het een heel glad resultaat. De aller eerste keer is wat pijnlijk maar hoe vaker je dit doet hoe minder de gevoeligheid wordt!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

SandravanH

Jouw woonplaatsUtrecht
rating-staricon

12 May, 2020

Aanrader, luxe set!

Ten eerste: wat ziet deze set er luxe uit! Ik vind de gouden met lichtroze details erg mooi staan. Voor mij was het de eerste keer dat ik mijn benen ging epileren, maar het viel me alles mee. Door middel van de flexibele kop kan je makkelijk alle kanten op met het apparaat en het lampje zorgt ervoor dat je de haartjes goed kan zien! Ook is de SensoSmart technologie erg handig.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|