Beheer cookies

Silk-expert Pro 3 PL3011 IPL met 2 extra's: Venus scheermes en premium tas.

rating-staricon
(4)4.75 / 5100% recommended

Braun Silk-expert Pro 3 garandeert zichtbare haarvermindering in slechts 3 maanden.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

300.000 flitsen. 3 intensiteitsniveaus

300.000 flitsen (20% meer dan vorige Silk-expert 3) voor een equivalent van 16 jaar behandeling. De 3 intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat het licht zich aan je huidtint aanpast.

De veiligste IPL dankzij SensoAdapt™-technologie.¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Venus Smooth scheermesje

Beautytasje

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

2 comfortmodi

Normale en milde modus met een milde stand voor beginners.

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/lila

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Bilgehan

Jouw woonplaatsGroningen
rating-staricon

18 Aug, 2019

Enorm tevreden met dit product

Inmiddels heb ik het apparaat een aantal maanden in mijn bezit en ben er zeer tevreden over! Binnen 3 weken verminderde m’n haargroei al en na 7 weken hoefde ik het nog maar 1 keer per maand uit te voeren. Het doet eigenlijk op de bikinilijn na geen pijn en is makkelijk in gebruik. Het heeft wat moeite om kleine, dunne haartjes te pakken, maar voor de rest niets op aan te merken. Het product heb ik gratis ontvangen om te testen. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik persoonlijk prima, want je krijgt er veel voor terug plus het heeft een enorm lange levensduur.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jouw woonplaatsRijssen
rating-staricon

21 July, 2019

Handig en mooi apparaat

Dit ontharingsapparaat, de Braun IPL PL3011, is een mooi en handig apparaat. In het begin moet je de behandeling wekelijks uitvoeren. Na een paar weken merk je echt verschil. De haargroei wordt veel minder en blijft op vele plaatsen ook weg. Ook erg handig is de glijmodus. Hierbij kun je de knop ingedrukt houden en heel snel bijvoorbeeld je benen ontharen. Het ontharen doet op de meeste plekken geen pijn. Alleen in de bikinilijn kan het een beetje gevoelig zijn is mijn ervaring. Ik mocht dit apparaat gratis uit proberen. Ik ben er zeer tevreden over.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

FemkeH

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

7 June, 2019

ideaal ontharingsapparaat

Wat een uitvinding, pijnloos ontharen waarbij de haartjes langere tijd wegblijven na het uitvoeren van de volledige behandeling. Voorheen gebruikte ik een scheermesje, wat vaak sneetjes opleverde en je vaak moet herhalen. Nu heb ik dit ontharingsapparaat mogen testen. Ik heb de huidskleur waarvoor je het apparaat mag gebruiken en zowel onder mijn oksels, benen en bikini lijn toegepast. Je kan zien voor welke huids en haarkleur dit apparaat geschikt is. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, je kan steeds kleine stukjes flitsen of je kan de knop ingedrukt houden en het apparaat over bv je gehele been schuiven. Enige nadeel is dat het apparaat de blonde haartjes niet pakt. De haartjes die terugkomen zijn minder en zachter. En uiteindelijk blijven de haartjes weg. De eerste twee maanden gebruik je het apparaat iedere week en daarna onderhoud je het door maandelijks nog eens toe te passen. Echt ideaal en een absolute aanrader, je hebt waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Pauline0410

Jouw woonplaatsZuidplas
rating-staricon

31 May, 2019

Slim en makkelijk

Al enige tijd ben ik toch nieuwsgierig naar de werking van ipl. Niet meer hoeven scheren wat zou dat fijn zijn! Inmiddels heb ik het apparaat 4 weken mogen testen. Wat een verademing geen pijn lijden zoals met epileren. Je voelt helemaal niks van de flitsen. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en het snoer is heel lang dus je hebt er geen last van. Daarnaast is het apparaat heel 'slim' het schat zelf de huidkleur van je huid dus je kunt geen vergissingen maken in de sterkte van de flitsen. En ivm de veiligheid kun je niet flitsen wanneer het apparaat niet volledig de huid bedekt ( das wel handig ivm schade aan de ogen) al met al een heel mooi systeem waar echt over na is gedacht. Enige verbeter puntje op het systeem is dat je niet weet waar je geweest, waardoor het lastig is een plek maar 1x per week te flitsen.
De grote vraag is: werkt ipl? Daarover kan ik op dit moment heb ik wel nog steeds haargroei maar mijn haren lijken wel dunner te zijn geworden. In de gebruiksaanwijzing wordt gezegd dat het volledige reslutaat na 12 weken ( wekelijks gebruik) wordt behaald dus daarvoor moet ik nog even afwachten. Dus kortom het apparaat is heel gebruiksvriendelijk en ingenieus, hopelijk dat het resultaat na 12 weken er ook mag zijn.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|