Beheer cookies

Silk-expert Pro 3 PL3012 IPL met 2 extra's: Venus scheermes and premium tas.

rating-staricon
(25)4.52 / 5100% recommended

Braun Silk-expert Pro 3 garandeert zichtbare haarvermindering in slechts 3 maanden.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.

¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

300.000 flitsen. 3 intensiteitsniveaus

300.000 flitsen (20% meer dan vorige Silk-expert 3) voor een equivalent van 16 jaar behandeling. De 3 intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat het licht zich aan je huidtint aanpast.

De veiligste IPL dankzij SensoAdapt™-technologie.¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Venus Devine Sensitive scheermesje

Beautytasje

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

2 comfortmodi

Normale en milde modus met een milde stand voor beginners.

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/lila

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Charlottede

Jouw woonplaatsBelgië
rating-staricon

27 June, 2021

Degelijk apparaat met snel resultaat

Geweldig apparaat. Ik test het nu 4 weken en ik merk nu al zichtbaar minder dikke/sterke haren op de behandelde plekken. Het apparaat is niet goedkoop maar voelt wel zeer degelijk en kwalitatief aan. Klein nadeel; eerste weken moet je nog ontharen alvorens IPL behandeling te doen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Lisert

Jouw woonplaatsGeel, belgie
rating-staricon

27 June, 2021

Minder teruggroeiende haren

Na 5 weken de Braun Silke Expert PL 3012 te gebruiken op mijn oksels en benen merk ik echt al een verschil! Vooral bij mijn oksels komen er al duidelijk minder haartjes terug. Mijn benen hebben nog enkele extra sessies nodig denk ik, maar ook daar begin ik verschil te merken. Het is een handig apparaat, gemakkelijk in gebruik. Het is ook helemaal nie pijnlijk. Ik raad het zeker aan!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

EvelienP1993

Jouw woonplaatsDilsen-Stokkem
rating-staricon

27 June, 2021

Perfect

Tijdens het testen van dit apparaat merkte ik al snel dat vlotter ging dan ik eerst dacht. Ik heb wel eerst zeer goed de handleiding gelezen want ik had nog nooit zo'n ontharingsapparaat gebruikt. In het begin was het even zoeken maar dan heb ik het eerst geprobeerd op mijn benen en dat ging heel makkelijk. Na een paar weken merkte ik eigenlijk al verschil. Het is ook heel tof dat er een scheermesje en opbergtasje bij zit. Ook handig dat het apparaat zich automatisch aanpast aan je huidtint. Het is heel handig in gebruik. Dit ga ik zeker blijven gebruiken in de toekomst.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jack6

Jouw woonplaatsBelgië
rating-staricon

27 June, 2021

Zomerse benen

Altijd gladde benen in de zomer? Nooit meer scheren? Klinkt als muziek in de oren voor elke vrouw. Ik twijfel al lange tijd om me professioneel te laten laseren, maar dit lichtontharingsapparaat maakt het des te makkelijker. Het product gebruik ik al drie weken thuis en ben er zeer tevreden mee. Rustig heb ik de volledige handleiding doornomen en alles wat duidelijk uitgelegd. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en door het grote opzetstuk, gaat het laseren een pak sneller dan verwacht. Het ontharen doet geen pijn, alleen zijn sommige plekken gevoeliger voor de warmte dan andere plekken.Over het uiteindelijke resultaat in verband met de haargroei kan ik nog niet heel veel zeggen, maar het beloofd allezins veel goeds.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

LauraDew

Jouw woonplaatsDilbeek
rating-staricon

27 June, 2021

Positief verrast

Tijdens het testen van het product ben ik positief verrast van de gebruiksvriendelijk werking en de effectiviteit van het product. In het begin was ik wat afwachtend maar als je de instructies volgt bekom je al snel een mooi resultaat. Zeker het scrubben van de huid op voorhand zorgt voor een nog effectievere werking. In het algemeen dus zeer tevreden van het product.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|