Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5115 IPL met 3 extra's: breed hoofd, Gillette body scheermesje, beauty-etui.

rating-staricon
(16)4.19 / 5100% recommended
  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².
  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance
  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan
  • Aanpasbaar: met een breder hoofd voor doeltreffendere blijvende ontharing op grotere plekken
  • Doeltreffende ontharing: 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering


¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

mverbanc333

Jouw woonplaatsLede, Be
rating-staricon

15 June, 2021

Lijkt ingewikkeld, uiteindelijk simpel

Toestel is in begin ietwat ingewikkeld in gebruik, zelf eens een video tutorial gekeken hoe het werkt (er zijn er velen). Daarna werkt het toestel heel vlot en eens je er mee weg bent duurt een sessie maar enkele minuutjes. Nog te kort om het resultaat te vertellen maar in ieder geval voor hoe kort ik het toestel kon testen heel fijn in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

CCL32

Jouw woonplaatsWemmel
rating-staricon

15 June, 2021

Product resultaat minder dan verwacht

Vergeleken met een professionele ontharing met laser is het effect hier teleurstellend. Na een aantal behandeling was er amper een resultaat te zien. Het voelt met momenten ook enorm warm aan op de plaats waar je het gebruikt alsook gebeurd het dat je een paar keer op de knop moet duwen alvorens het werkt

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

WiMa87

Jouw woonplaatsAntwerpen
rating-staricon

13 June, 2021

Pijnloos en vlot naar minder haar.

Een maand geleden ben ik van scheren overgeschakeld naar ontharen met deze IPL. Na 4 weken testen, is mijn mening eerder positief, het toestel regelt eigenlijk alles zelf, je laat het gewoon rustig over de huid glijden, net zoals bij het scheren.Voordeel is dat het minder tijd kost dan scheren, er is ook geen kans op snijwondjes en je moet het minder vaak doen omdat het inwerkt op de haarwortels in plaats van het haar gewoon korter te maken.Aangezien mijn haar zeer donker is, is het verschil nog niet enorm groot, maar in de handleiding staat dat de opstartfase tot 12 weken kan duren, dus ik ben benieuwd hoe zichtbaar mijn borsthaar dan nog zal zijn.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Yannick94

Jouw woonplaatsBelgie
rating-staricon

12 June, 2021

Dit toestel is zeer gemakkelijk

Deze pl 5115 van braun is een zeer gemakkelijk toestel.heb deze aantal weken gebruikt en je ziet dat de haargroei al verminderd is.het toestel op zich is gemakkelijk te gebruiken op groten en kleine stukken van je lichaam.op groten stukken kan je er gewoon makkelijk over glijden,wel goed aandrukken anders flits het niet.kleine stukken is gewoon even tegenhouden en als het geflits heeft derekt er af halen.ik heb deze mogen testen en vind het zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Kronsse

Jouw woonplaatsWortegem
rating-staricon

12 June, 2021

Weekt zeer goed

Dit was de eerste keer dat ik een lichtontharingsproduct heb gebruikt. Na enkele weken het product te testen bleek dat dit effectief wel werkt. Haartjes blijven langer weg! Geheel pijnloos vond ik dit niet, maar dit hangt van persoon tot persoon af denk ik dan. Handig is ook dat er een scheermesje bij zit én het in een mooie etui zit voor op te bergen of mee te nemen op reis. Jammer is dat je het niet draadloos kunt gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|