Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5117 IPL met 3 extra's: precisiehoofd, Venus scheermes and premium etui.

rating-staricon
(3)4.33 / 5100% recommended

Braun Silk-expert Pro 5 is de veiligste, snelste en meest efficiënte IPL voor zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken.¹ Hij past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan voor optimale veiligheid en efficiëntie.²¹ Getest op onderbenen, oksels en bikinizone, volgens het behandelingsschema. Individuele resultaten kunnen verschillen. ² Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

400.000 flitsen. 10 intensiteitsniveaus

400.000 flitsen (30% meer dan de vorige Silk-expert 5) voor een equivalent van 22 jaar behandeling. De 10 intensiteitsniveaus verzekeren dat de lichtintensiteit past bij jouw huidtint.

Slimme IPL met SensoAdapt™-technologie¹

De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve zichtbare ontharing.

¹Efficiëntie op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden.

Precisiehoofd

Met het precisiehoofd kun je kleinere of lastigere zones aanpakken, zoals gezicht, bikinizone en oksels.

Snel glijden en stempelmodus

De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

De snelste IPL

Behandel beide benen in minder dan 5 minuten op het laagste energieniveau. 2 keer sneller dan de vorige Silk-expert 5.

Klinisch getest

De behandelingen zijn door experts klinisch getest en zijn zo goed als pijnloos.

Venus Extra Smooth scheermesje

Etui

Om je IPL in te bewaren en mee te nemen.

Eigenschappen

Aanbevolen door de Skin Health Alliance

Dermatologisch goedgekeurd en veilig verklaard voor de huid door een toonaangevende internationale huidgezondheidsorganisatie die met dermatologen en wetenschappers samenwerkt.

3 comfortmodi

Normaal, mild en extra mild. De milde en extra milde modus verlaagt het energieniveau voor beginners of gevoelige zones.

Non-stop vermogen

Geen batterijen of opladen vereist. Verbind het apparaat en begin met de behandeling.

Kleur

Wit/goud

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Lainer22

Jouw woonplaatsEernegem
rating-staricon

22 June, 2021

Veilig en efficiënt

Zeer fijn toestel dat gemakkelijk is in gebruik. Ik vind het handig dat je de intensiteit kan kiezen. Om het gewoon te worden heb ik stand 1 gebruikt en zo telkens opgebouwd en nu gebruik ik stand 3. Het voelt soms wat warm aan, maar zeker niet pijnlijk. Op mijn benen heb ik al een zeer mooi resultaat en ik zie dat het na elke behandeling beter wordt. Ik gebruik het apparaat ook voor m'n oksels, daar duurt het wat langer voor je de resultaten ziet. Maar ik merk reeds een duidelijk verschil!Na enkele weken te mogen testen, mag ik zeggen dat ik tevreden ben van het gebruiksgemak, de snelheid van de behandeling en de vermindering van de haargroei. Het is veilig en efficiënt en doet wat het moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Sabrina106

Jouw woonplaatsBrussel
rating-staricon

17 June, 2021

Flitsend resultaat

Bij het uitpakken werd ik direct aangenaam verrast. Het product zag er heel degelijk en modern uit. De opbergtas die erbij zat maakte het opbergen echt kinderspel. Het bijgeleverde scheermesje kon je gebruiken zodat je met pas geschoren benen kon starten. Met de handleiding erbij was het opstarten niet moeilijk. Ik schrok wel van de intensiteit van de eerste lichtflitsen. Maar dat wende snel. Het was soms nog even zoeken naar de juiste houding van het apparaat tegenover je been maar na m'n twee benen gedaan te hebben had ik het al onder de knie. Het kopstuk voor moeilijk bereikbare plaatsen was ook heel gemakkelijk om vlot te kunnen flitsen. Ik ben heel blij dat ik dit product mocht uitproberen aangezien de kostprijs ervan toch wel prijzig is. Maar het is z'n geld waard. Je merkt na een paar keer gebruik dat de haartjes minder terugkomen en dat is goud waard.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Marie7

Jouw woonplaatsKruisem
rating-staricon

5 Dec, 2020

geweldige aankoop

Dit product overstijgt al mijn verwachtingen! Ik heb reeds enkele jaren ervaring met een IPL-toestel van een ander merk. Ik heb dit toestel gekocht voor mijn dochter. Het toestel is razendsnel, licht in de hand, het automatisch aanpassen aan de huidteint en de lichtintensiteit is fantastisch,... Een behandeling is in een mum van tijd gedaan, terwijl ik met mijn oud toestel, wel even bezig ben. Kortom mijn oud toestel lijkt wel uit het stenentijdperk te komen :)

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|