Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5139 IPL met 4 extra's: precisiehoofd, minischeerapparaat voor het gezicht, Venus swirl scheermesje, premium beauty-etui.

rating-staricon
(13)4.31 / 592% recommended
  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².
  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor vrouwen en mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance
  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan
  • Volledig regime: met een minischeerapparaat voor het gezicht en een Venus scheermesje om donshaartjes te verwijderen vóór de IPL-behandeling
  • Compact design: 15% kleiner, 25% lichter dan de vorige generatie. 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering


¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Galletti

Jouw woonplaatsDeinze
rating-staricon

13 June, 2021

Echte aanraden voor een haarloze zomer/jaar

Ik ben in het algemeen zeer tevreden van de Braun Silk Expert Pro 5. Het producten doet wat het moet doen. Ik ben het IPL systeem nu al meer dan een maand aan het testen en ik zie een zichtbaar resultaat van haarvermindering en de haargroei komt ook trager terug. Het doet ook totaal geen pijn bij het gebruik, af en toe een kleine tinteling/kriebel of een beetje verschietachtig op de meer gevoelige delen van het lichaam (oksels en bikinilijn). Daarnaast is dit product ook zeer handig in gebruik en makkelijk op te bergen. Ik blijf dit product van Braun zeker en vast verder gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Laur

Jouw woonplaatsOostakker
rating-staricon

13 June, 2021

Handig in gebruik en pijnloos

Heel mooie verpakking waar je het toestel kan in opbergen. Het toestel zelf ziet er heel chic uit. Een duidelijke handleiding die ervoor zorgt dat je het toestel snel onder de knie hebt. Tijdens het testen van dit product ervoer ik geen pijn of irritatie achteraf! Momenteel slechts enkele weken aan het testen met een frequentie van 1x/week. Ik dien dit nog verder te gebruiken om volledig haarvrij te worden. Extra bijgeleverd: mini Voor bovenlip en extra kop voor bredere gebieden zoals de benen

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

EvelienP1993

Jouw woonplaatsDilsen-Stokkem
rating-staricon

13 June, 2021

Topapparaat!

Tijdens het testen van product merkte ik al vlug dat het apparaat heel handig is in gebruik. Ik heb eerst de handleiding goed doorgelezen omdat dit voor mij een product is dat ik nooit gebruikt had. Hier stond in dat je voor het gebruik van het apparaat het lichaamsdeel moet scheren. Ik heb dit geprobeerd met mijn onderbenen. In het begin was het voor mij een vreemde ervaring maar na een paar keer te proberen werd het duidelijk hoe het juist werkte. Het is tof dat het apparaat zich aangepast aan je huidskleur en het heeft verschillende sterktes. Het glijdt makkelijk over de huid en wanneer het apparaat niet goed op de huid staat werkt het ook niet wat wel veilig is. Ik gebruik het product 1x/week en het verschil is wel duidelijk te zien. Het is ook fijn dat het niet te lang duurt. Een paar minuten en mijn onderbenen zijn al klaar. Er zit ook nog een apart apparaatje bij voor het gezicht te behandelen. Nog een pluspunt is dat het een lang snoer heeft.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Sofie88

Jouw woonplaatsBekkevoort
rating-staricon

12 June, 2021

Gladde benen zonder pijn

Met de Silk expert Pro 5 onthaar je je benen pijnloos en snel. De eerste flits vond ik relatief pijnlijk, geen idee waarom, maar nadien heb ik geen pijn meer gevoeld, enkel warmte. Alleen als ik kippenvel kreeg, voelde ik het wat prikken, maar dan wachtte ik even tot het kippenvel over ging en dan ging het weer prima. Na het lezen van de instructies vond ik het toestel makkelijk in gebruik, al vind ik het soms moeilijk om geen stukjes over te slaan. Dit apparaat flitst verbazingwekkend snel, al gaat het trager naarmate hij warmer wordt, maar nog steeds snel genoeg. Op 25 minuten heb ik alle gewenste zones gedaan (benen, oksels, armen, venusheuvel). Al na 2 toepassingen had ik merkbaar minder haartjes op benen en armen. De venusheuvel en oksels vind ik persoonlijk wat moeilijker haarvrij te krijgen, vermoedelijk omdat dit wat stuggere haren zijn. Maar hier ga ik gewoon wat langer wekelijks moeten flitsen. Ik heb het niet op mijn gezicht geprobeerd, maar daar heb ik dan weer wel het bijgeleverde gezichtsscheermachientje voor gebruikt. Dit is een mooi extraatje. Wat mij ook nog opviel: het IPL toestel maakt redelijk wat geluid door de actieve koeling. Na 1 maand testen ben ik heel tevreden van het resultaat. Mijn benen en armen zijn bijna haarvrij. Veel beter dan mijn epilator, vooral omdat het pijnloos is.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Evelien12

Jouw woonplaatsNinove
rating-staricon

11 June, 2021

Veelbelovend, wel duur

Ik heb dit product nu 3 weken getest, ik ben gestart met de achterkant van mijn been om zo te kunnen vergelijken met een niet behandeld oppervlak . Ik vond de uitleg bij het product niet erg duidelijk, dus het was even zoeken. Het product geeft sterke lichtflitsen, was ik minder op voorbereid, je moet er ook zeker je tijd voor nemen. Ik gebruik het nog niet lang genoeg om resultaat te zien. Wat ik onhandig vind is dat het product in het stopcontact dient te zitten om te gebruiken, je bent dus gebonden aan bepaalde plaatsen. Hele mooie zak om alles op te bergen wel.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|