Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5223 IPL met 4 extra's: breed hoofd, precisiehoofd, Venus extra smooth scheermesje, beauty-etui.

rating-staricon
(25)4.44 / 5100% recommended
  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².
  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor vrouwen en mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance
  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan
  • Met breed hoofd en precisiehoofd voor het doeltreffend behandelen van zowel grotere als smallere lichaamsdelen
  • Compact design: 15% kleiner, 25% lichter dan de vorige generatie. 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering


¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Avdpe

Jouw woonplaatsGent Oost-Vlaanderen
rating-staricon

26 July, 2021

Doeltreffend maar bijwerkingen na een tijdje

Ik kocht het toestel aan in maart 2021. De eerste maanden had ik snel resultaat. Zowel benen, bikinilijn als oksel hadden beduidend minder zichtbare haargroei. Ik had ook geen last meer van ingegroeide haartjes. In mei '21 kreeg ik 2dagen na het gebruik plots rode bultjes op benen en bikinilijn, net na het douchen. De 10maal voordien had ik nooit bijwerkingen. Sindsdien heb ik telkens rode bultjes na gebruik desondanks ik niets anders doe dan voorheen. Op mijn benen valt het nu best mee, op de bikinilijn is het niet te doen. Ik scheer met het bijgeleverde mesje en flits nadien op propere huid. De bultjes jeuken en wanneer je ze open krabt heb je een ingegroeid, afgebroken, haartje hetwelk er uit komt. Zeer jammer. Ik hoop dat Braun hier een oplossing voor weet want het toestel is duur in aankoop voor zo'n resultaat na enkele maanden.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

NiiC0llee

Jouw woonplaatsEindhoven
rating-staricon

14 June, 2021

Prettig en haarloos binnen enkele weken.

Na een pijnlijke ervaring in het verleden kwam ik tijdens het testen van dit product erachter dat IPL tegenwoordig geen pijn meer doet. Ik gebruik dit product nu 5 weken achtereenvolgens en op mijn benen zijn bijna geen haren meer te ontdekken. Zeer blij met het resultaat. Er komen 2 soorten licht van het apparaat af. 1 licht straalt door je huid, het andere licht is vergelijkbaar met een scanapparaat. Dit vind ik persoonlijk wat te fel. Sterker nog, mijn oksels doe ik met een zonnebril op. Het apparaat ligt goed in de hand en is zeer makkelijk in gebruik. Het is vooral prettig dat je het over je benen kan laten glijden en je deze dus niet hoeft te stempelen. Er zitten verschillende koppen bij, dit maakt moeilijkere bereikbare plaatsen toch bereikbaar

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Ashley26

Jouw woonplaatsDronten
rating-staricon

14 June, 2021

Geweldig apparaat

De zomer staat weer voor de deur en dit betekent dat we eindelijk weer onze jurkjes uit de kast mogen trekken. Zelf vind ik het belangrijk in de zomer zoveel mogelijk “haarvrij” te zijn. De IPL van Braun is een vernieuwend product als het aankomt op haarverwijdering. Een behandeling in een salon kost al snel € 100,- per keer en een scheermes is ook niet altijd even effectief. Ik heb het product mogen testen en ik ben zeer tevreden. Het apparaat ligt makkelijk in de hand en is ook makkelijk te gebruiken. Het apparaat past de lichten aan aan jouw huidskleur of haarkleur. De flitsen doet geen pijn, maar het gevoel is wel even wennen. Ook vind ik het een pluspunt dat je zelf de lichtsterkte kan veranderen. Het apparaat komt met verschillende opzetstukjes voor diverse zones. Ook zit er een scheermes bij, waardoor je de zones van te voren haarvrij kan maken. Ik heb gemerkt dat mijn haartjes minder snel en minder donker terug komen. Wat ik een minpunt vind, is dat het apparaat zonder oogbescherming komt. De flitsen zijn veilig, maar naar mijn idee toch een tikkeltje te fel. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed, het product is misschien een grotere uitgave, maar je hebt hier jaren plezier van. Ik raad het product zeker aan.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Silvia87

Jouw woonplaatsEde gld
rating-staricon

14 June, 2021

Fantastisch

Deze Braun IPL is fantastisch! Eindelijk een zomer zonder me zorgen te hoeven maken over behaarde benen en oksels. Ik heb het apparaat 4 weken getest en ik ben uiterst tevreden. Het vergt even wat tijd om je erin te verdiepen als je IPL nog niet kent. Maar als je eenmaal door hebt hoe het werkt is het even simpel als scheren, alleen hoef je dit apparaat veel minder vaak te gebruiken! Voor je aan de gang gaat moet je wel echt even goed scheren met het bijgeleverde scheermesje zodat alle haartjes weg zijn. Als je dat doet is het volledig pijnloos. Na 3 behandelingen, één behandeling per week, zag ik al resultaat. De haartjes komen veel minder snel terug en de haartjes die wel terug kwamen waren zachter. Nu na 4 weken denk ik dat ik optimaal resultaat heb bereikt want mijn benen zijn al dagenlang heerlijk glad en zacht. Ik ben ongeveer tien minuten bezig om mijn benen en oksels te behandelen. Het snoer is lang genoeg dus ik ervaarde geen probleem dat het apparaat niet op accu werkt. De glijfunctie vind ik heel prettig. Zo ben je echt in een mum van tijd klaar. Het apparaat merkt tijdens het glijden precies wanneer het weer moet flitsen. Aan de zijkant geven witte lampjes aan of je goed op de huid zit en hij scant de teint van je huid om de intensiteit aan te passen. Bovenop zitten 3 knopjes om de sensitiviteit aan te passen, mocht je de hoogste stand te intens vinden. Ik heb niets aan die functie want ik ervaar geen enkel ongemak, maar prettig voor mensen die dat wel ervaren. Ik vind dit apparaat zijn prijs echt wel waard. Het doet wat beloofd wordt dus ik ben uiterst tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

1 mensen vonden deze beoordeling nuttig.

Marla1987

Jouw woonplaatsKrimpen aan den IJssel
rating-staricon

14 June, 2021

Handig in gebruik

Een paar weken geleden ben ik begonnen met het testen van de Braun slik expert pro 5. Ik wilde al een langere tijd een IPL systeem proberen zodat ik niet, helemaal in de warmere maanden, om de paar dagen zou moeten scheren. Na een paar weken gebruiken kan ik zeggen dat ik erg enthousiast ben over het apparaat. Het apparaat ligt lekker in de hand,is niet zwaar en is makkelijk in gebruik. Er zit een scan op het apparaat dat je huistype "leest en zo word bepaald hoe sterk de flits zal zijn. Ook kan je de flits nog aanpassen d.m.v een knop bovenop het apparaat, waardoor het minder "pijn" doet. Als het bijvoorbeeld wat gevoeliger is op de bikinilijn of oksels. Ikzelf vind de pijn echt reuze meevallen. Je voelt het af en toe alleen een heel klein beetje branden. Na een paar weken zag ik al veel minder haartjes terug komen. En de haartjes die terug komen zijn een stuk dunnen dus ik vermoed dat deze in de toekomst ook verdwenen zullen zijn. Al met al een heel fijn apparaat en ik ben erg blij dat ik deze kreeg om te testen. In de toekomst zal ik deze zeker blijven gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|