Beheer cookies

Silk-expert Pro 5 PL5347 IPL met 5 extra's: breed hoofd, 2 precisiehoofden, Venus scheermesje, super premium beauty-doos.

rating-staricon
(18)4.17 / 5100% recommended
  • Veiligste en snelste: 's werelds meest efficiënte IPL¹. Blijvend zichtbare haarvermindering thuis—in 4 weken².
  • Veilig IPL-ontharingsapparaat voor vrouwen en mannen: klinisch goedgekeurd door de Skin Health Alliance
  • Slim ontharingsapparaat: de SensoAdapt-huidsensor past zich automatisch en voortdurend aan je huidtint aan
  • Met breed hoofd en twee precisiehoofden voor het doeltreffend behandelen van grotere en kleinere lichaamsdelen
  • Compact design: 15% kleiner, 25% lichter dan de vorige generatie. 400.000 flitsen garanderen blijvende zichtbare haarvermindering


¹Doeltreffendheid op basis van de combinatie van vensterformaat, snelheid en energie. Veiligheidstechnologie gedeeld met Cyden
²Indien gebruikt volgens het aanbevolen regime, kunnen individuele resultaten variëren

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Jolien

Jouw woonplaatsPuurs
rating-staricon

13 June, 2021

Gemakkelijk zelf ontharen

Prijs/kwaliteit verhouding: 4 van de 5Gebruiksgemak: 5 van de 5Ik test de Braun silk expert Pro 5 nu nog maar 4 weken en ik ben oprecht verbaasd over het effect. Ik gebruik het voor mijn onderbenen, oksels en bikinilijn. Ik denk dat de haartjes al bijna gehalveerd zijn of zo lijkt het toch! Het is super gemakkelijk en het doet echt geen pijn, voelt als miniscule prikjes. Ik ben er ongeveer 20 minuten mee bezig om alles te behandelen. Slechts één minpuntje: het kleinste opzetstuk vind ik nog iets te groot voor de schaamstreek.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Marigona28

Jouw woonplaatsDeurne
rating-staricon

13 June, 2021

Pijnloos en gemakkelijk in gebruik

Ik ontving het product en begon meteen te lezen hoe ik het moest gebruiken. Heel veel informatie dat op mij afkwam maar in werkelijkheid heel makkelijk in gebruik! Ik kreeg hierbij ook een mooi case en een Venus scheermesje. Tijdens het testen van het product was ik bang dat ik pijn ging hebben maar dit was het geval absoluut niet! Pijnloos, gemakkelijk in gebruik en vooral snel. Je bent max een half uur bezig per week voor uw hele lichaam. Ik ben tevreden en raad het aan!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Nelly1987

Jouw woonplaatsRonse
rating-staricon

13 June, 2021

Top product! Prijs/kwaliteit

Na enige tijd zoeken naar het geschikte lichtontharingsapparaat kwam Braun Silk-Expert er als beste uit. Bij het testen merkten we al vlug dat Braun zijn belofte waar maakt. Scherpe prijs, zeer goede kwaliteit, nagenoeg pijnloos ontharen en blijvend resultaat. Je betaald net iets meer voor zoveel meer terug te krijgen. Dankzij de hoge kwaliteit is het een product die zeker een mooie levensduur heeft. Na een 3 tal weken had ik al zichtbaar minder haargroei.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

IDEW

Jouw woonplaatsRupelmonde
rating-staricon

13 June, 2021

Een aanrader!

Een heel aantal weken geleden heb ik dit apparaat voor het eerst gebruikt. Dit was tevens mijn eerste ervaring met laserontharing. Eerlijk gezegd wist ik niet goed hoe dit in z'n werk ging, maar na wat opzoekwerk begreep ik dat door de lichtflits de haartjes worden afgebroken en op lange termijn niet meer zouden groeien. Het is een beetje zoeken hoe je 't apparaat moet gebruiken, en tijdens mijn eerste sessie was ik verrast over het gevoel dat de flits gaf op mijn huid. Ik dacht dat het pijnloos was, maar de flits geeft op gevoelige plaatsen zoals de oksels een soort van scherpe prik. Echter vond ik al na de eerste sessie dat mijn haargroei opvallend minder was. Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Sarah93

Jouw woonplaatsAntwerpen
rating-staricon

13 June, 2021

Mooie design en gebruiksvriendelijk

De Braun Silk Expert pro 5 komt in een mooie verpakking. Je krijgt 3 verschillende kopstukken en een scheermesje erbij. Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft een tintelend gevoel. Ik ben van huidtype lichtbruin en heb zwarte haren. Ik ben nog maar 4 weken bezig en zie een verschil in haargroei maar het mag voor mij nog beter. Ben benieuwd wat het geeft na een paar maanden. Ik denk dat je sowieso wel moet blijven scheren. Maar al bij al ben ik tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|