Silk-expert Pro 5 PL5054 IPL met 2 extra’s: Venus scheermesje, zacht etui

  • Tot 6 maanden lang een salonzachte huid vanuit huis. Zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken.¹

  • Optimaal vermogen voor elk lichaamsdeel met SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)-salontechnologie die zich automatisch en voortdurend aan uw huidtint aanpast.

  • De snelste IPL van Braun voor minder gemiste plekken. Flitst tot 125 keer per minuut voor een moeiteloze behandeling en betere huiddekking.

  • Zacht voor de huid dankzij 2 standen voor de gevoelige huid die de lichtintensiteit verminderen voor een zachtere behandeling op gevoelige plekken zoals het gezicht, de oksels of de bikinilijn.

  • Met een standaardhoofd voor oksels en onderbenen.

Zoek verkopers

Silk-expert Pro 5

Tot 6 maanden lang een salonzachte huid¹

van top tot teen.

Braun Silk-expert Pro 5
SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

De huidtint varieert over het hele lichaam, dus de SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)-sensor (met uv-filter) leest voortdurend je huid en past de kracht van elke flits automatisch aan je verschillende lichaamsdelen aan.

Zichtbare resultaten tot 6 maanden lang

Zichtbare resultaten tot 6 maanden lang

Het beste vermogen in zijn klasse voor zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken, tot 6 maanden lang1. Gebruik het apparaat een maand lang één keer per week om de eerste resultaten te zien en een langdurig gladde huid te krijgen. Alternatief voor laserontharing.

Krachtig en zacht

Krachtig en zacht

De SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)-sensor leest voortdurend je huidtint 80x per seconde en past automatisch het intensiteitsniveau aan voor de perfecte balans tussen snelle resultaten en zachtheid voor de huid.

Nauwkeurig en grondig

Nauwkeurig en grondig

Deze IPL heeft een standaardopzetstuk dat ideaal is voor de oksels en onderbenen.

Gladde huid, zelfs op gevoelige plekken

Gladde huid, zelfs op gevoelige plekken

Met één druk op de knop passen 2 standen voor de gevoelige huid de lichtintensiteit aan voor een langdurig gladde huid, zelfs op gevoelige en delicate plekken. Ook ideaal voor nieuwe gebruikers.

Minder gemiste plekken

Minder gemiste plekken

De Silk-expert Pro 5 is het snelste Braun IPL-apparaat op de markt en flitst om de 0,5 seconde. De voortdurende, snelle flitsen zorgen voor moeiteloos glijden en minder gemiste plekken.

10 intensiteitsniveaus

10 intensiteitsniveaus

Met 10 intensiteitsniveaus detecteert de SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) zelfs de kleinste huidtintvariaties op je hele lichaam. Dit geeft je de perfecte vermogensbalans voor langdurige resultaten vanuit huis.

Gebouwd om lang mee te gaan

Gebouwd om lang mee te gaan

De Silk-expert Pro 5 heeft 400.000 flitsen die een equivalent van 22 jaar volledige lichaamsbehandelingen leveren³. Het levert een vermogensniveau tot 6j/cm², de snelle manier om permanent zichtbare haarvermindering te bereiken.

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

Ontdek of IPL geschikt is voor jou

Braun IPL is geschikt voor een heleboel huidtinten, van lichte tot middelmatig donkere huidtinten, met haar dat varieert van natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart. De IPL-technologie is het minst geschikt voor heel blond, rood, grijs of wit haar, omdat het minder melanine bevat om het licht te absorberen.

¹74% haarvermindering na 12 wekelijkse behandelingen (gecombineerde waarde voor bikinilijn, been, oksel). Individuele resultaten kunnen verschillen.
²Gedeelde technologie met Cyden.
³Dit is geen garantie voor de levensduur van het apparaat.

Wat zit er in de doos

expand and collapse icon

Waarderingen & Beoordelingen

Beheer cookies