Braun Smart IPL Skin i·expert, Ontharing thuis, Etui, Venus-scheersysteem, 2 Koppen, PL7147

  • De snelste manier om 1 jaar lang een gladde huid te krijgen vanuit huis¹: zichtbare resultaten in slechts 3 weken tijd.

  • Het eerste slimme IPL-systeem ter wereld, met responsieve intelligentie, dat leert en zich aan je unieke huid aanpast.

  • De beste resultaten, eenvoudig en zonder giswerk: de enige IPL met realtime dekkingsfeedback en slimme kopherkenning. Alsof je je eigen persoonlijke schoonheidsspecialiste in huis hebt.

  • Altijd veilig: ingebouwde huidbescherming en UV-filter bieden je maximale veiligheid en optimale resultaten, omdat het de enige IPL² is die elke flits automatisch aan je huidtint aanpast.

  • Zacht voor de huid: comfortabel en vrijwel pijnloos, zelfs voor gevoelige zones. Behandelingen voor het hele lichaam: benen, armen, borst, rug, gezicht, oksels en zelfs de schaamstreek, met speciale koppen voor het gezicht en het lichaam.

  • Je persoonlijk behandelingsplan: onze slimme kalender maakt een planning en past zich automatisch aan je drukke levensstijl aan.

  • Neem hem overal mee naartoe! Met exclusieve premium etui voor onderweg en om hem veilig in op te bergen zodat je het IPL-apparaat en alle opzetstukken allemaal bij elkaar kunt bewaren.

Zoek verkopers
Skin i·expert IPL-apparaat aan de voorkant, Skin i·expert app op mobiele apparaten geeft verschillende gebruikersinterfaces weer.

Met exclusieve, gratis verbonden app

Het responsieve en intelligente Skin i·expert-systeem leert je behoeften kennen en stemt de behandeling af op jouw huid. De gratis verbonden app begeleidt je in real time, zodat je het altijd goed doet.

Twee verschillende IPL-opzetstukken voor gezicht, oksels en schaamstreek

Nauwkeurig en grondig van top tot teen

Deze IPL heeft precisieopzetstukken voor kleinere, gevoelige zones zoals het gezicht en de schaamstreek, (inclusief venusheuvel, buitenste schaamlippen, perineum en rond de anus), een standaardkop voor de oksels, benen en andere grote lichaamsdelen.

Vrouw die het IPL-apparaat in haar bikinizone gebruikt

Gladde huid, zelfs op gevoelige plekken

Met één druk op de knop passen 2 standen voor de gevoelige huid de lichtintensiteit aan voor een langdurig gladde huid, zelfs op gevoelige en delicate plekken. Gemakkelijk te gebruiken, ideaal voor nieuwe gebruikers.

IPL-apparaat dat verschillende mogelijke intensiteitsniveaus weergeeft

Ingebouwde huidbescherming

De huidtint varieert over het hele lichaam, dus de huidsensoren (met uv-filter) lezen je huid 80x/sec om zelfs de kleinste variaties in huidtint te detecteren en passen de kracht van elke flits automatisch aan je verschillende lichaamsdelen aan. Dit geeft je de perfecte vermogensbalans voor langdurige, veilige en gemakkelijke resultaten vanuit huis.

IPL-apparaat met snelle flitser, ingeschakeld

IPL met snoer

In tegenstelling tot draadloze IPL's maximaliseert de Skin i·expert IPL met snoer altijd het vermogen en de flitssnelheid, met een hoog vermogensniveau tot 6j/cm² en snelle flitsen die elke 0,5 seconde optreden. Deze naadloze stroom snelle flitsen zorgt voor een moeiteloze behandeling, waardoor de kans op gemiste plekken wordt geminimaliseerd.

Huidtint- en lichaamshaartypetabel met een grote verscheidenheid aan huidtinten

Huidtint- & lichaamshaartype overzicht

Exclusieve² ingebouwde huidbescherming optimaliseert automatisch de flitskracht. 
Braun IPL is geschikt voor een breed scala aan huidtinten, van lichte tot medium donkere huidtinten, met haar dat varieert van natuurlijk blond tot donkerbruin of zwart. De IPL-technologie is het minst geschikt voor heel blond, rood, grijs of wit haar, omdat het minder melanine bevat om het licht te absorberen.

¹Bij volgen behandelschema. Individuele resultaten kunnen verschillen.
²Gedeelde technologie met Cyden.

Wat zit er in de doos

expand and collapse icon

Waarderingen & Beoordelingen

Beheer cookies