Haarmythen ontkracht
Braun Haarmythen ontkracht

Haarmythen ontkracht

Weet je zeker dat je alles weet over haarstyling?

Lees hoe ons professionele advies haarmythen ontkracht. Met de professionele hulp van Braun is schitterend haar slechts een muisklik verwijderd.

Braun - Haar borstelen

1. Elke avond 100 keer door je haar kammen is het geheim van natuurlijk glanzend haar.

Fout. Je hoeft helemaal geen uren voor de spiegel door te brengen en borstelbewegingen te tellen. Je haar 100 keer borstelen kan het zelfs veel erger maken! Overborstelen kan het haarzakje beschadigen, waardoor je haar kan breken en er dof kan uitzien. Maak je niet druk - de unieke naadloze borstelhaar-technologie van Braun elimineert dit risico en geeft je al met één beweging gezond uitziend haar! En voor wat extra zorg heeft de Braun Satin-Hair 7 borstel een zeer flexibel kussentje. Zorg er gewoon voor dat de borstel in je handtas, sporttas of in je bureaula ligt voor die moeiteloos chique, net geborstelde look.

Braun - stijl haar

2. Stijltangen zijn alleen voor steil maken

Fout: Stijltangen doen meer dan alleen steil maken; je kunt er ook golven en krullen mee creëren. De producten van Braun zijn ontworpen voor al deze vormen van styling - zonder de schade die kan worden aangebracht door de meeste conventionele producten.

Braun - gebruik nooit een styler bij nat haar

3. Nat-tot-droog stijltangen zijn wellicht sneller, maar nat haar steil maken kan je haar beschadigen

Waar. Een waarheid als een koe - je kunt je haar beschadigen als je een styler gebruikt wanneer het nog nat of vochtig is. Zorg er altijd voor dat je haar volledig droog is voordat je een stijltang gebruikt.

Braun - naadloze borstelharen

4. Je haar borstelen is over het algemeen niet schadelijk - tenzij je het te hard doet.

Fout. Sorry, dames... dit is jullie wake-up call. Het borstelen van je haar - hoe zacht je dat ook doet - kan echt schade veroorzaken. Het is zelfs een van de meest gangbare oorzaken van schade aan het haar. Kijk eens goed naar je borstel... de meeste borstelharen zijn hard met ruwe randen die het haarzakje beschadigen en losse haren veroorzaken. Gelukkig zijn de borstelharen van Braun ontworpen voor probleemloos borstelen en een gezonde haarstyling. Dus wanneer het wat moeilijk wordt, lijden de borstelharen, niet je haar.

Braun Satin Hair haardrogers synchroniseren warmte op optimale wijze

5. Alle haardrogers zijn hetzelfde - ze helpen je van nat naar droog

Fout. De meeste haardrogers hebben warmtepunten die een ongelijkmatig resultaat opleveren. Sommige haartjes worden aan hogere temperaturen blootgesteld dan andere, en het vocht in die haartjes droogt in deze lokken sneller op dan in andere. Het assortiment haardrogers van Braun synchroniseert op optimale wijze de warmtedistributie, luchtstroom en droogsnelheid op elke stand, zodat er een milde en toch efficiënte droogtemperatuur wordt geleverd.

Braun Satin Hair 7 borstel - voor een natuurlijke glans

6. Borstelen is een van de eenvoudigste manieren om je haar natuurlijk glanzend te krijgen.

Inderdaad, zolang je maar de juiste borstel kiest. Het beste is om er een te nemen met naadloze of natuurlijke borstelharen die zacht zijn voor je hoofdhuid en lokken. En voor wat extra zorg kies je er een die een zeer flexibel kussen heeft. Bewaar Brauns Satin-Hair 7 borstel in je handtas, sporttas of in je bureaula voor die moeiteloos chique, net geborstelde look.

Brauns actieve ionen - dringen je haarlokken binnen

7. Alle ionic producten zijn gelijkwaardig.

Fout. De wereld zit vol ionen - negatief en positief geladen deeltjes. Maar er is een verschil tussen passieve ionen (die in ionic productcoatings) en Brauns actieve ionen. Alleen de actieve ionstromen kunnen je haarlokken binnendringen en echt een verschil maken in de strijd tegen statische elektriciteit, vocht weer terugbrengen in het haar en de glans herstellen.

Braun Satin Hair stijltangen - met 100% keramische platen

8. Alle keramische platen zijn hetzelfde

Fout. Veel stijltangen hebben een keramische lak die er na verloop van tijd afgaat waardoor je haar wordt blootgesteld aan ruw aluminium. De platen van Braun zijn 100% keramisch en onverwoestbaar.

Braun haarstyling - nooit boven de 200°

9. Ik maak het goed heet, maar een stemmetje in mijn hoofd zegt me dat ik mijn haar zo beschadig.

Waar. Luister naar dat stemmetje! De algemene opvatting dat hogere temperaturen automatisch leiden tot snellere en beter stylingresultaten is een misvatting. Je haar kan onherstelbaar beschadigd raken als je het met styling te heet maakt. Temperaturen boven de 200°C zijn te hoog. Zelfs wanneer je maar één keer een haarstylingapparaat bij deze te hoge temperaturen (200°C) gebruikt, kan het je haar al beschadigen.

Braun Satin Hair 7 borstel - met een extra boost aan glans

10. Het is onvermijdelijk dat je kapsel er 's middags niet meer zo goed uitziet als 's ochtends.

Fout. Je weet hoe het gaat: het kapsel dat je had toen je vanochtend wegging, valt uiteindelijk plat en die glans is er ook niet meer. En haal er maar geen borstel doorheen - of statische elektriciteit slaat toe. Gebruik in plaats daarvan de Braun Satin-Hair 7 borstel. Het is als een heerlijk kopje espresso of een nieuwe applicatie lipgloss - een oppepper voor je stijl met een extra boost aan glans.