Colour Saver assortiment voor het behoud van kleur

Colour Saver assortiment voor het behoud van kleur

Colour Saver assortiment voor het behoud van kleur

Colour Saver technologie

Om schade en kleurvervaging bij het stylen van gekleurd haar te minimaliseren, heeft Braun de premium Colour Saver technologie ontworpen voor haar Satin-Hair 7 Colour producten. Met een warmtereguleringssysteem zorgt het voor het perfecte niveau van warmte voor je haarsoort. Vervaging wordt beperkt en de kleur blijft langer glanzend en vol. Als je van je gekleurde haar houdt, maar een hekel hebt aan schade en kleurvervaging veroorzaakt door warmtestyling, weet dan dat Braun ook van gekleurd haar houdt. Het assortiment van Braun is zo geweldig dat het zelfs door Wella Professionals wordt aanbevolen, en zij zijn de professionals op het gebied van haarkleuren.

Braun Colour Saver technologie

Zorg voor je kleur met de Braun Satin-Hair Colour

Gekleurd haar is delicater dan natuurlijk haar en heeft dus speciale bescherming nodig. Het is poreuzer en onderhevig aan kleurvervaging en uitdroging, en dat kan weer leiden tot levenloos, dof haar. Gekleurd haar heeft speciale behoeften. Als de kleur te snel vervaagt en niet meer glanst, denken de meeste vrouwen dat het door te vaak wassen, UV-stralen en chloorwater komt. Maar er is nog een verborgen oorzaak van kleurverlies: warmte.

Braun Satin Hair 7 Colour stijltang

Warmte - de grootste bedreiging voor de gezondheid van je haar

Overmatige warmte is gevaarlijk voor alle haarsoorten, maar gekleurd haar is nog gevoeliger voor warmteschade door styling. Onderzoeken, uitgevoerd door de haarexperts van Braun, tonen aan dat gekleurd haar nog gevoeliger is voor warmteschade dan onbehandeld haar. Temperaturen boven 180 graden kunnen aanzienlijke schade veroorzaken, vooral aan gekleurd haar. Brauns Satin-Hair 7 Colour stylingtools zijn anders. Met de juiste temperatuur voor gekleurd haar en gepersonaliseerde temperatuurinstellingen kies je eenvoudig de instelling die bij je haar past. Kies niet tussen een prachtige kleur of een prachtige look - kies voor Braun en je hebt beide!

Braun Colour Saver technologie

Bescherm de kleurpigmenten met Braun Satin-Hair

Onderzoeken hebben aangetoond dat zelfs bij net gekleurd haar na slechts vijf was- en stylingbeurten bij temperaturen boven de 180°C, kleurvervaging optreedt. Dat komt omdat de kleine pigmentmoleculen die voor glans zorgen, niet bestand zijn tegen zeer hoge temperaturen. Als je haar te heet wordt, verliest het kleur. Je prachtige tint vervaagt dus snel. Met de Braun Satin-Hair 7 Colour stylingtools kun je er zeker van zijn dat je haarstyling mild is voor je kleur, waardoor je langer van je lichtgevende glans kunt genieten.

Brauns Satin-Hair 7 Colour apparaten

Vermijd schadelijke stylingapparaten

Vervaagde kleuren en een grove structuur kunnen met de juiste stylingapparaten worden voorkomen. Vooral gekleurd haar heeft extra zachte verzorging nodig tijdens de styling. Met hun Colour Saver technologie met gelijkmatige warmtedistributie, keramische verzorgingstechnologie, gepersonaliseerde instellingen en kleurvriendelijke temperatuurlimieten zijn de Braun Satin-Hair 7 Colour apparaten de perfecte partners voor gekleurd haar.

* Colour Saver technologie op medium stand (normaal haar) vs. 230ºC stijltang op hoogste stand; na 5 behandelingen.