IONTEC assortiment voor een precieze, gladde en glanzende styling

IONTEC assortiment voor een precieze, gladde en glanzende styling

IONTEC assortiment voor een precieze, gladde en glanzende styling

IONTEC technologie

Dankzij jarenlang onderzoek beschikt Braun nu over IONTEC voor geweldige haarstyling. Omdat Braun de voordelen van actieve ionen biedt, daar waar andere merken vertrouwen op passieve ionen, kun je op eenvoudige wijze gezond uitziend en glanzend haar krijgen.

IONTEC technologie van Braun

Ontdek de wereld van actieve ionen

Braun IONTEC technologie

Waarom Braun IONTEC ver boven andere ionic haarstylingproducten staat

Onderzoek heeft aangetoond dat het aantal ionen dat door verschillende producten wordt aangemaakt, nogal verschilt. Te veel producten claimen dat ze ion-technologie bevatten, terwijl de voordelen voor het haar nauwelijks zichtbaar zijn. Braun IONTEC is ontworpen voor de optimale ion-toepassing en gebruikt een uniek systeem om het juiste aantal ionen te genereren en deze op effectieve wijze op je haar toe te passen. Het zorgt ervoor dat je haar er schitterend uitziet en aanvoelt - gezond en glanzend.

Braun Satin-Hair 7 haardroger met IONTEC technologie

Wat zijn actieve ionen?

Ionen zijn atomen die positief of negatief elektrisch geladen zijn. Brauns actieve ionen hebben een negatieve elektrische lading en omgeven op actieve wijze de haarlokken in hun gevecht tegen statische elektriciteit, brengen vocht weer terug in het haar en herstellen de glans. Het resultaat is meer glans, herstelde soepelheid en gemakkelijkere hairstyling.

Braun Satin Hair 7 IONTEC stijltang