Senso collectie voor ultieme styling

Senso collectie voor ultieme styling

Senso collectie voor ultieme styling

Hoe goed ken je je haar?

Weet je dat elke haarlok anders is? Hoe weet je dat je styling veilig is? Weet je op welke temperatuur je styler werkt? Eindelijk is er een styler die al de verschillen van je haar kent, voor onbeperkte styling met ultieme warmtebescherming.

Braun Satin Hair 7 met SensoCare technologie

Zo werkt SensoCare

SensoCare, De intelligente styler.

SensoCare. De intelligente styler.

SensoCare, de intelligente styler.

Je styler kan meer kwaad dan goed doen. Sommige stijltangen leveren een constante temperatuur die eigenlijk te hoog is voor je haar en die schade kan veroorzaken. Braun helpt je stijlgrenzen te verleggen. 's Werelds eerste SensoCare Styler analyseert je haar 20 keer per seconde met een ingebouwde sensor en past de temperatuur continu aan voor een ultieme warmtebescherming. Het resultaat spreekt voor zich: beter golvend, en langdurig zachter haar.

Braun Satin Hair 7 Professional SensoDryer

Veel meer dan enkel warme lucht

Thermosensor voor actieve temperatuurcontrole voorkomt dat je haardroger oververhit raakt en beschermt daardoor je haar tegen schade.

Sascha Breuer, celebrity stylist en Braun ambassadeur

Ultieme styling met ultieme warmtebescherming

Sascha Breuer, celebrity stylist en Braun ambassadeur

Sascha Breuer, celebrity stylist en Braun ambassadeur:

'Ik hou van de nieuwe SensoCare Styler. Ik kan nu voor het eerst met een tool werken die het haar van mijn klanten kan analyseren en de temperatuur aanpast. Wat de stijl ook is - krullen, golven of recht - met de SensoCare is het allemaal mogelijk met ultieme warmtebescherming. Met minder schade heb je meer stylingmogelijkheden. Daarom hebben we bij Braun deze reeks frisse looks gecreëerd voor een ongeëvenaarde stijl.'

Videohandleiding voor sexy golven met Sascha Breuer

Groot volume met gedefinieerde golven

Gestroomlijnde Pompadour