Beheer cookies

5-in-1 SmartCare Center, compatibel met het Braun Series 9 en 8 elektrische scheerapparaat.

  • Braun 5-in-1 SmartCare Center: voor een scheerapparaat als nieuw met één druk op de knop.
  • Automatische programmaselectie en hygiënische reiniging: SmartCare Center selecteert op intelligente wijze een reinigingsintensiteit die is afgestemd op de behoeften van je scheerapparaat. Het apparaat verwijdert haarrestjes en huiddeeltjes met een op alcohol gebaseerde reinigingsformule.
  • Smering van messen: Krachtige smeermiddelen zorgen ervoor dat je scheerapparaat optimaal blijft presteren door wrijving tussen folie en ondersnijder te verminderen.
  • Actief drogen en opladen: het scheerapparaat is volledig gedroogd in 45 minuten, volledig opgeladen in één uur en kan snel worden opgeladen voor een enkele scheerbeurt in 5 minuten.
  • Compatibiliteit: SmartCare Center is volledig compatibel met Braun Series 9 en Series 8 elektrische scheerapparaten voor mannen. Gebruik Braun Clean & Renew patronen voor het navullen.
Zoek detailhandelaren

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.