Beheer cookies

Series 3 CoolTec CT4s Wet & Dry elektrisch scheerapparaat met Actieve Huidverkoeling en Oplaadstandaard.

Braun Series 3 °CoolTec scheerapparaat. Zet scheerirritatie in de kou. Het eerste scheerapparaat ter wereld met actieve koelingstechnologie.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

Actieve koelingstechnologie. Verkoelt je huid met één druk op de knop.

Zet gewoon de koelingsfunctie aan. Het voelt geweldig. Het vermindert aanzienlijk het branderige gevoel na het scheren. Het wordt volledig beaamd door vooraanstaande dermatologen. Het is het nieuwste op het gebied van scheren.

Verstelbaar drievoudig scheersysteem met actieve koelingstechnologie.

Een geïntegreerd elektrokeramisch koelelement zet elektriciteit om in een koele sensatie en is omringd door een trimmer en twee SensoBlades. Een hoogwaardige Braun scheerbeurt. Maar wel een stuk koeler.

SensoBlade

Speciaal ontworpen scheermesjes pakken haartjes in verschillende richtingen - voor een ultieme, gladde scheerbeurt.

Middentrimmer

Scheert eenvoudig zelfs langere en moeilijkere haartjes.

Eigenschappen

Afspoelen onder stromend water.

De Braun Series 3 ºCoolTec zou zonder problemen tot 5 meter diep in water kunnen worden ondergedompeld. Dit betekent dat je hem gemakkelijk onder stromend water kunt afspoelen om te reinigen.

Wet&Dry. Gebruik onder de douche.

De Braun ºCoolTec is speciaal ontworpen voor veilig gebruik onder de douche, voor maximale flexibiliteit.

Precisietrimmer

Huidvriendelijke precisietrimmer schuift gemakkelijk uit het scheerapparaat voor een perfecte vormgeving van snor en bakkebaarden.

Krachtige Li-ionbatterij voor maximale prestaties.

Een oplaadbeurt van 1 uur geeft je 45 minuten scheertijd. De totale tijdsduur hangt af van de hoeveelheid actieve koeling die je gebruikt. 5 minuten snel opladen voor één scheerbeurt. LED-weergave voor batterijstatus, reinigingsindicatie en reisslotindicator.

Automatische voltage-aanpassing

De intelligente stekker past zich automatisch aan 100-240 voltage aan, zodat je je Braun scheerapparaat wereldwijd op reis kunt gebruiken.

Kleur

Blauw/zwart

Wat zit er in de doos

Veelgestelde vragen

Braun Series 3 °CoolTec FAQs Hoe gebruik je het nieuwe Braun Series 3 °CoolTec scheerapparaat? Het nieuwe Braun Series 3 °CoolTec scheerapparaat is de perfecte tool voor het scheren van gezichtshaar. Je kunt hem eenvoudig opladen via het netsnoer en kun je het 45 minuten lang gebruiken voor draadloos scheren. Het is afspoelbaar en beschikt over het nieuwe Braun Automatic Clean&Charge Station.

Hoelang gaan de batterijen in het nieuwe Braun Series 3 °CoolTec scheerapparaat mee? Het kan in een uur volledig worden opgeladen waarna je tot 45 minuten draadloos kunt scheren en 15 minuten met de koelingsfunctie.

Hoe maak je het scheerapparaat schoon? De nieuwe Braun Series 3 °CoolTec CT4cc en CT2cc scheerapparaten hebben het Braun Automatic Clean&Charge Station dat bewezen is hygiënischer te zijn dan kraanwater. Het reinigingsysteem met driestapsfunctionaliteit gebaseerd op alcohol, reinigt automatisch, laadt het apparaat op en smeert het met één druk op de knop, voor een langdurende scheerefficiëntie. Alle Series 3 °CoolTec scheerapparaten zijn ook tot 5 meter diep waterbestendig, zodat je het volledig onder water schoon kunt maken.

Kan het nieuwe Braun Series 3 °CoolTec scheerapparaat op mijn lichaam worden gebruikt? Het Braun Series 3 °CoolTec scheerapparaat is ontworpen voor het scheren van het gezicht, de nek en hals - overal waar gezichtshaar groeit. Het werd niet specifiek ontworpen om op het lichaam te gebruiken Braun heeft andere producten in zijn gamma om het lichaam te verzorgen.

Waar wordt de Series 3 °CoolTec gemaakt? Net als al onze andere topscheerapparaten wordt de Series 3 °CoolTec volledig ontwikkeld, gemaakt en geproduceerd in Duitsland voor het beste Braun-kwaliteitsdesign en de hoogste betrouwbaarheid Al onze scheerapparaten zijn ontworpen en getest om minstens 7 jaar te werken. Zo kunt u met een gerust hart lang genieten van de unieke °CoolTec-ervaring.

Kan je scheerschuim en -gel gebruiken met de Series 3 °CoolTec? Om ten volle van het Series 3 °CoolTec-effect te genieten en het maximale te halen uit het Braun reinigingssysteem op alcoholbasis dat 99,999% van de bacteriën verwijdert, is het van belang dat u geen scheerschuim, -gel of -lotion gebruikt. Deze werken als thermische isolatie en zijn niet compatibel met de reinigingsvloeistof op alcoholbasis (ze kunnen het apparaat ook beschadigen).

Hoe vaak moet ik de scheerkop vervangen? We raden aan om alle scheeronderdelen om de 18 maanden te vervangen.

Heeft de batterij ook een geheugen zoals we dat kennen van gsm's en laptops? Nee, de Series 3 °Cooltec-scheerapparaten zijn uitgerust met een Li-Ionbatterij die geen geheugen heeft. Je kunt het opladen wanneer je wilt en het heeft een lage zelfontladingsratio (vs. Ni-Mh-batterijen). Li-ionbatterijen zijn daarom de krachtigste en duurzaamste batterijen die voor de Braun scheerapparaten beschikbaar zijn.

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.