Beheer cookies

Series 3 ProSkin 3080s Oplaadbaar Wet & Dry elektrisch scheerapparaat, Premium blauw.

rating-staricon
(4)4.25 / 5100% recommended

Het Braun Series 3 ProSkin oplaadbare elektrische scheerapparaat/scheersysteem biedt een snellere scheerbeurt met meer comfort voor je huid.¹ De 3 drukgevoelige scheerelementen passen zich aan elke gezichtscontour aan en de speciale Micro Grip pakt meer haartjes bij de eerste beweging.¹

¹In vergelijking met de Braun Series 3. Getest op een 3-dagenbaard.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

MicroComb-technologie. Grijpt en verzamelt meer haar voor een snellere scheerbeurt.*

Deze bestaat uit twee rijen fijne en even brede groefjes rond een onafhankelijk bewegende middentrimmer. Deze technologie vangt en geleidt meer haartjes bij elke beweging voor een snellere scheerbeurt. Het verschil met andere scheerapparaten is merkbaar, vooral tijdens de marteltest op de 3-dagenbaard.
*in vergelijking met voorgaande Series 3 bij een 3-dagenbaard.

Drievoudig scheersysteem

Twee scheerbladen en een geïntegreerde middentrimmer scheren steeds gladder. Samen snijden ze doeltreffend lange en korte haartjes bij elke beweging, bewezen op 3-dagenbaarden.

2x SensoFoil

Speciaal ontworpen voor een doeltreffende, gladde scheerbeurt en zacht voor de huid.

Middentrimmer

Scheert eenvoudig zelfs langere en moeilijkere haartjes.

Ingebouwde precisie

De extra grote precisietrimmer aan de achterkant is ideaal om je bakkenbaarden bij te werken of om voor het scheren je baard te trimmen.

Triple Action FreeFloat System

Drie onafhankelijk bewegende snijelementen passen zich aan elke gezichtscontour aan en garanderen een soepele scheerervaring.

Geweldige grip

Het ergonomische handvat met het iconische rubberpatroon van Braun biedt stevige grip, zelfs in een natte badkameromgeving of wanneer je je scheerapparaat afspoelt onder stromend water.

Scheer nat of droog

Je kunt de Series 3 ProSkin gebruiken met water, scheerschuim of scheergel voor een nog betere glijkracht en een gladder aanvoelende huid. Bovendien kan je je zelfs onder de douche scheren.

Eigenschappen

100% waterbestendig

De Braun Series 3 ProSkin is IPX7-gecertificeerd en kan zonder enig probleem worden ondergedompeld in water van 5 meter diep. Dat betekent dat je hem gewoon onder de kraan kunt afspoelen voor eenvoudig schoonmaken.

Precisiestand voor lastige plekken

Met een simpele schakelaar kan je tijdelijk één van de scheerbladen intrekken waardoor de scheerkop veel smaller wordt om gemakkelijk precies te scheren. Dit is vooral handig om moeilijk bereikbare plekjes te scheren, zoals onder de kaaklijn of de neus.

LED-display

Voor laag batterijniveau of batterijstatus.

2x krachtige oplaadbare Ni-MH-batterijen.

Series 3 ProSkin scheerapparaten zijn oplaadbaar.

Looptijd/Oplaadtijd

Volledig opgeladen in 1 uur voor 45 minuten scheren. 5 minuten opladen is genoeg voor één scheerbeurt.

Scheren met/zonder snoer

Nooit zonder stroom.

Automatische voltage-aanpassing

De intelligente stekker past zich automatisch aan 100-240 voltage aan, zodat je je Braun scheerapparaat wereldwijd op reis kunt gebruiken.

Kleur

Blauw

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangende onderdelen

Vind vervangstukken voor het Series 3 3080s scheerapparaat

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor het Series 3 3080s scheerapparaat (PDF)

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

LarsC

Jouw woonplaatsBeveren-Waas
rating-staricon

7 Jan, 2018

Oké scheerapparaat, niet wauw

zonder mijn gezicht nat te maken, maar dat ging niet zo simpel, het voelde oké aan, het deed geen pijn, maar ik moest veel over hetzelfde plekje terug scheren ... Ik probeerde het ook onder de douche, wat ik eerst niet goed durfde, je weet maar nooit ... Dat ging makkelijker naar mijn gevoel. Toch overtuigt het apparaat me niet om volledig over te stappen op elektrisch scheren. Niets boven het gewone mesje!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

TMMSKNS

Jouw woonplaatsBrussel
rating-staricon

31 Dec, 2017

Perfect apparaat

Echt een heel goed apparaat! Het zorgt voor een heel goede en irritatieloze scheerbeurt en neemt elk haartje mee. Het mes gaat vlot over de huid zonder de huid te irriteren of te beschadigen. De stand voor lastige plaatsen, zoals de snor, werk fantastisch. En het apparaat is zeer gemakkelijk te kuisen na het scheren. Ik heb het product gratis gekregen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Joren

Jouw woonplaatsHoogstraten
rating-staricon

23 Dec, 2017

Precisie functie

Sinds een maand ben ik in het bezet van een Braun 3080 scheerapparaat. Ik ben het altijd al gewoon geweest om te scheren met een elektrisch scheerapparaat, dit toestel overtreft dan ook mijn voorganger. De batterij gaat langer mee als die van mijn voorganger. De afgelopen maand heb ik hem nog maar 1 keer moeten opladen en gemiddeld scheer ik mij om de 2 dagen ’s morgens en dit gaat ook zeer vlot. Op een drietal minuutjes is al de beharing weg op mijn gezicht. De precisie functie is dan ook de max voor net onder de kin waar het soms wat moeilijker is om haartjes weg te krijgen. Met scheerschuim heb ik dit product nog niet getest, dat staat voor binnenkort op de planning. (Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen).

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

David

Jouw woonplaatsGent
rating-staricon

14 Dec, 2017

Goede trimmer, iets minder voor scheerfunctie

De Braun 3080 heeft een mooi design en is van een handige verpakking voor op reis voorzien. Er is ook nog een borstel voor de schoonmaak en een oplaadstation inbegrepen. Vooral de trimmer werkt heel goed en geeft een goed eindresultaat. De scheerbeurt was voor mij persoonlijk helaas niet zo succesvol (zowel nat als ook droog geprobeerd) - er waren op het einde nog enkele haartjes die ik niet met de shaver kon wegkrijgen en daarna dus nog een scheermesje moest gebruiken. Bovendien had ik na de scheerbeurt ook enkele huidirritatie. Over het algemeen zou ik zeggen dat dit een goede trimmer is en ik de Bruan 3080 daar ook voor kan aanraden maar helaas was de prestatie voor de scheerbeurt niet helemaal geslaagd voor mij (Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen).

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|