Beheer cookies

Series 3 Shave&Style 300BT scheerapparaat met precisiebaardtrimmer en 5 kammen, zwart.

rating-staricon
(19)4.21 / 584% recommended

• Scheer, trim en werk af met dit veelzijdige 3-in-1 elektrische scheerapparaat met baardtrimmer voor mannen
• Bevat 3-Flex-kop voor efficiëntie en huidcomfort, één baardtrimmerkop en vijf kammen
• Elektrisch scheerapparaat met baardtrimmer voor een gladde scheerbeurt en het verzorgen van baarden en stoppels van 1 - 7 mm
• Duurzaam draadloos scheerapparaat met baardtrimmer. Ontworpen en gemaakt door Braun in Duitsland
• Oplaadbare duurzame Ni-MH-batterijen. Volledig opgeladen in 1 uur voor 30 minuten trimmen en scheren

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Wimpelke93

Jouw woonplaatsDelft
rating-staricon

22 June, 2020

Praktisch scheerapparaat met goed resultaat.

Dit scheerapparaat is een prima vervanger van normale mesjes. Alleen heb je nu minder werk is het resultaat net zo glad. De scheerkop is zeer interessant met 3 onafhankelijke scheerbladen, maar die zorgen er vervolgens wel voor dat je goed op de gekke plekken van je gezicht perfect glad kunt scheren. Verder laadt dit apparaat snel op en kun je ook nog eens losgaan met je baardje door middel van de verschillende opzetstukken!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Robin27

Jouw woonplaatsMeppel
rating-staricon

15 June, 2020

Geweldige kwaliteit

Mooi robuust apparaat, ligt goed in de hand. Helemaal het Sensofoil opzetstuk vind ik erg gemakkelijk voor gladscheren. Ook de meerdere andere opzetstukken zijn praktisch en doordat het apparaat waterdicht is, allemaal gemakkelijk schoon te maken. Er zit een snel-lader bij die al meerdere keren van pas is gekomen wanneer je hem nodig hebt en vergeten bent op te laden…. Al met al, hoewel dit type iets duurder is, is dit zeker terug te zien in de kwaliteit en functies.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Job5

Jouw woonplaatsEindhoven
rating-staricon

12 June, 2020

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Het is een super fijn scheerapparaat! Dit pakket heeft alle voordelen welke zijn concurrenten uit duurdere prijsklasses ook hebben, maar is een stuk betaalbaarder. Het scheerresultaat is strak, geen huid irritatie en de opzetstukken zijn erg handig.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Wasabi

Jouw woonplaatsBergschenhoek
rating-staricon

9 June, 2020

Goed in gebruik

Het is een klein wonderapparaat. Het algemeen resultaat is erg goed, de bediening is eenvoudig. Bevestig het gewenste opzetstuk en je kan aan de slag. Als scheerapparaat functioneert het naar behoren. Accuduur is ook uitstekend, gaat lang mee. Jammer dat er nog standaard geen USB aansluiting is, scheelt zo veel adapters.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Brokkie57

Jouw woonplaatsSchiedam
rating-staricon

2 June, 2020

Geweldig apparaat

Ik heb dit handige apparaatje nu 2 weken in bezit en ik moet zeggen dat het mij verbaast hoe snel ik me hiermee glad kan scheren. Ik heb al eens een eerder type gehad, maar deze haalt een baard van 2 dagen in 2 minuten helemaal weg. En perfect glad! Hij is snel op te laden, en de meegeleverde hulpstukken zijn super handig. Het enige nadeel vind ik het kleine opbergzakje, dit had iets ruimer gekund.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|