Beheer cookies

Series 5 50-B1000s Wet & Dry scheerapparaat, blauw.

rating-staricon
(19)4.37 / 594% recommended
  • Elektrisch scheerapparaat met 3 flexibele mesjes dat zich aan de gezichtscontouren aanpast voor een eenvoudige, gladde scheerbeurt
  • Het EasyClean-systeem reinigt snel en eenvoudig zonder dat u de scheerkop moet verwijderen
  • Li-Ionbatterij voor tot 3 weken scheren (50 min). 5 minuten opladen voor één volledige scheerbeurt
  • 100% waterbestendig elektrische scheerapparaat voor nat en droog gebruik
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Onderhoud

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

YouriM

Jouw woonplaatsWaalwijk
rating-staricon

13 April, 2021

Voor de juiste persoon aan te raden!

Ik heb de Braun Series 5 50-B1000s sinds enkele weken in mijn bezit. Helaas voldoet het product niet aan mijn wensen. Het scheer apparaat is voor mij niet precies genoeg om strakke lijnen te kunnen scheren en daarmee te gebruiken naast mijn trim apparaten om mijn baard te stylen. Ik vond het scheren erg pijnlijk aanvoelen en mijn huid raakte er helaas erg geïrriteerd van. Wel kan ik dit product namens mijn vader aanraden. Voor hem werkte het perfect, en was zijn huid gladder dan ooit te voren.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jellevanh

Jouw woonplaatsCapelle aan den IJssel
rating-staricon

12 April, 2021

Prima scheerapparaat

Dit scheerapparaat is erg fijn en zorgt voor een goede scheerbeurt. Ik kwam van een roterend scheerapparaat dus het was even wennen. maar na een tijdje gaf het me een goed en fijn resultaat, zowel bij droog en nat scheren. De scheerkop is eraf te halen om schoon te maken en eventueel extra opzet stukjes erop te zetten. Dit werkt echter niet fijn en je moet met aardig wat kracht trekken aan de kop, dit had handiger geweest met een knopje. Dit product heb ik gratis gekregen om te testen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jochem020

Jouw woonplaatsTilburg
rating-staricon

10 April, 2021

Prima Scheerapparaat

Ik gebruikte zelf altijd al gewone scheermesjes, dus was dit in het begin zeker even wennen. Nadat mijn huid eraan gewend was, merk ik dat het hij goed scheert zonder irritatie aan mijn huid. Omdat hij over Easyclean beschikt, is hij erg makkelijk schoon te maken. Wat bij normale scheermesjes altijd even duurt voordat je ze schoon hebt, is dit apparaat na even onder de kraan houden al vrij van haartjes. Hij is zowel droog als nat te gebruiken, en voelt ook degelijk aan, met een goed design.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Wietse

Jouw woonplaatsNuenen
rating-staricon

7 April, 2021

Baard verleden tijd!

Baard verleden tijd! Top scheerapparaat, heeft mij veel tijd en moeite gescheeld met het scheren. Zeer groot verschil tussen een regulier scheermesje en dit scheerapparaat. Heeft mijn baard mooi glad weggeschoren. Ik raad dit product zeker aan en zal het blijven gebruiken, Ik ben super dankbaar dat ik dit product heb mogen testen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jaap

Jouw woonplaatsValkenburg
rating-staricon

6 April, 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding

Het scheerapparaat scheert mooi glad. Ik vind het persoonlijk gladder aanvoelen dan wanneer ik met een scheermes scheer. Het enige probleem zit hem bij de adamsappel, dit gedeelte blijft lastig voor scheerapparaten. Hiervoor gebruik ik dan vaak nog wel een scheermes. Ik heb het apparaat mogen testen, maar het is zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|