Beheer cookies

Series 5 50-B1200s Wet & Dry scheerapparaat met 1 opzetstuk, blauw.

rating-staricon
(11)4.45 / 5100% recommended
  • Elektrisch scheerapparaat met 3 flexibele mesjes dat zich aan de gezichtscontouren aanpast voor een eenvoudige, gladde scheerbeurt
  • Het EasyClean-systeem reinigt snel en eenvoudig zonder dat u de scheerkop moet verwijderen
  • Li-Ionbatterij voor tot 3 weken scheren (50 min). 5 minuten opladen voor één volledige scheerbeurt
  • 100% waterbestendig elektrische scheerapparaat voor nat en droog gebruik
  • Bevat een precisietrimmeropzetstuk voor het trimmen van snor en bakkebaarden
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Pveldhoven

Jouw woonplaatsUtrecht
rating-staricon

29 Aug, 2020

Aanrader!

Een ontzettend prettig scheerapparaat. Gaat niet te ruw om metgevoelige huid vanwege soepele kop die mee beweegt. Makkelijk hierdoorom de ronde stukken ook goed glad te krijgen. Ook zorgt het ervoor dater geen wondjes ontstaan tijdens het scheren (bij mij in ieder geval).Andere onderscheidende pluspunten:- erg lange batterijduur in verhouding tot andere scheerapparaten- veel verschillende koppen (opzetstukken), zodat dit echt als eenall-in-one scheerapparaat te gebruiken is.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

JeroenL

Jouw woonplaatsApeldoorn
rating-staricon

24 Aug, 2020

Eenvoudig en goed

Dit toestel heeft niet de 360 graden scheerkop van deze nieuwe stijl apparaten van Braun, maar ik moet zeggen dat, vergeleken met een toestel met 360 graden dit voor mij persoonlijk het fijnst scheert. Ik ben een ouder model braun Series 9 gewend en voor mijn gevoel komt deze dicht bij wat ik gewend ben en dus fijn vind. Het is een apparaat met verder weinig poespas, maar wel gewoon hartstikke goed.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

henks

Jouw woonplaatsOostburg
rating-staricon

18 Aug, 2020

Fijn apparaat met veel extras

Mijn eerste electrische scheerapparaat. Ondanks mijn voorkeur om met het mes te scheren is dit apparaat zeer fijn in gebruik. Even snel scheren is mogelijk... met een glad resultaat. Fijn dat deze Braun onder de douche is te gebruiken. De mogelijkheid om mijn bakkebaarden te trimmen is een aangename extra. Een leeg apparaat? Dat zal niet gebeuren door de mogelijkheid van het SmartCare Center. Dit scheerapparaat is een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Kees

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

18 Aug, 2020

Fijn met meebewegende kop

Het scheerapparaat ziet er mooi uit en is makkelijk te gebruiken: simpel te bedienen met één knop. Je kan er nat mee scherm, wat ook erg fijn is. Echter, het apparaat scheert met het normale opzetstukje niet tot op de huid. Er blijven wel wat stoppeltjes achter. Wel fijn is dat het apparaat een Sensoflex kop heeft, waardoor de kop meekantelt tijdens het scheren. Over het algemeen erg tevreden met het scheerap

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Maickel

Jouw woonplaatsZandvoort
rating-staricon

17 Aug, 2020

Een goed scheerapparaat!

Enkele weken geleden ontving ik dit scheerapparaat van Braun om deze te testen. Het apparaat ligt goed in de hand en de flexibele kop (SensoFlex) beweegt goed mee over de huid tijdens het scheren. Over het algemeen volgt de flexibele kop goed de rondingen/hoeken van je gezicht. Tijdens het scheren, met een rustige beweging, blijven de haartjes niet hangen. Dit gebeurt wel als je je snel scheert. Met het handige opzetstukje kun je gemakkelijk je bakkebaarden bijwerken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|