Beheer cookies

Series 5 50-B1500s Wet & Dry scheerapparaat met 1 opzetstuk, blauw.

rating-staricon
(20)4.40 / 595% recommended
  • Elektrisch scheerapparaat met 3 flexibele mesjes dat zich aan de gezichtscontouren aanpast voor een eenvoudige, gladde scheerbeurt
  • Het EasyClean-systeem reinigt snel en eenvoudig zonder dat u de scheerkop moet verwijderen
  • Li-Ionbatterij voor tot 3 weken scheren (50 min). 5 minuten opladen voor één volledige scheerbeurt
  • 100% waterbestendig elektrische scheerapparaat voor nat en droog gebruik
  • Bevat een baardtrimmeropzetstuk voor baardstijlen van 0,5 tot 7 mm
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Stijn2503

Jouw woonplaatsBrussel
rating-staricon

27 June, 2021

zeer tevreden

Dit scheerapparaat is zeer kwaliteitsvol en maakt het scheren zeer vlot en aangenaam. Een van de grote voordelen is dat het zeer makkelijk te kuisen valt. Het enige mindere puntje dat ik heb ondervonden is dat je niet tegelijk kunt opladen en scheren, maar de voordelen en het gebruiksgemak overtreffen dit zeker. Over het algemeen was ik dus zeer tevreden van het scheerapparaat dat ik heb getest en ik zal het dus zeker en vast blijven gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Koen

Jouw woonplaatsAntwerpen
rating-staricon

27 June, 2021

Ik ben overtuigd!

Ik ben echt mega tevreden met dit scheerapparaat van Braun. Het werkt zeker en vast naar behoren, en heeft zelfs een beetje mijn verwachtingen overtroffen!Na een paar bewegingen zijn is mijn baard mooi glad zoals ik het wil. Maar ook het trimmen is perfect met dit apparaat.De precision stand vind ik ook een echte aanrader om te contouren. Het opbergdock is ook top, maakt je apparaat nog schoon ook én ziet er echt cool uit! Ik ben overtuigd!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Schuilnaam

Jouw woonplaatsDenderleeuw
rating-staricon

27 June, 2021

Een ok scheermachine

De Braun B1500s is een ok scheermachine. Wat vooral handig is, is het EasyClean Systeem. Als je u een aantal dagen niet hebt geschoren dan gebruik je best eerst de trimmer. Dit toestel werkt zeer goed wanneer je u dagelijks scheert. Bij het testen moest ik soms wel meermaals over dezelfde plek gaan. Maar ik scheer mij dan ook niet dagelijks.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

hakim40

Jouw woonplaatsLimburg België
rating-staricon

26 June, 2021

makkelijk in onderhoud

Begin juni ben ik begonnen met het testen van de Braun 5 50-B1500. Wat ik erg prettig vind, is dat het apparaat heel gemakkelijk en snel schoon te maken is. De haren gaan er snel uit en het is schoon! Apparaat eenmaal opgeladen reeds 6 maal gebruikt de batterij is nog niet leeg. De braun maakt bijna geen geluid en laat een zachte huid achter. Vergeleken met een scheermes, groeit het haar minder snel terug. Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden over het product en zal het blijven gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

svenM

Jouw woonplaatsotegem
rating-staricon

25 June, 2021

Handig apparaat, makkelijk in gebruik

Ik heb het apparaat nu ongeveer een 3 weken in test en ben wel tevreden. Het doet zijn werk goed en om in de kleine kantjes te raken kan je er een ander kopje opzetten. Dit is het enige minpuntje dat dit niet in het toestel zit zoals bij andere toestellen maar verder heb ik geen klagen. De batterij gaat lang mee en reinigen gaat snel en eenvoudig. Ik heb het toestel per ongeluk eens laten vallen op een harde vloer en er was geen schade, dus het zit stevig in elkaar.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|