Beheer cookies

Series 6 60-B1500s Wet & Dry scheerapparaat met reisetui en 1 opzetstuk, blauw.

rating-staricon
(22)4.68 / 5100% recommended
  • Elektrisch scheerapparaat met SensoFlex: de dermatologisch geteste flexibele scheerkop past zich aan voor minimale druk op de gevoelige huid
  • De SensoFoil-mesjes zijn speciaal ontworpen voor een gladde, comfortabele scheerbeurt
  • Li-Ionbatterij voor tot 3 weken scheren (50 min). 5 minuten opladen voor één volledige scheerbeurt
  • 100% waterbestendig elektrische scheerapparaat voor nat en droog gebruik
  • Bevat een baardtrimmeropzetstuk voor baardstijlen van 0,5 tot 7 mm
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

RogierW

Jouw woonplaatsSteenwijk
rating-staricon

17 Nov, 2020

Top apparaat met glad scheerresultaat

Na lange tijd nat te hebben geschoren, leek het mij weer eens tijd om een scheerapparaat te proberen. Wat een verandering is dat. Je kunt je overal even makkelijk scheren. Alle plekjes kom je simpel bij. Extra handig is dat je de aan-knop van het apparaat kunt blokkeren. Zo gaat ie niet ongewenst aan. En kan dus ook niet ineens leeg zijn. Ook zit er een handig reistasje bij.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jwilla

Jouw woonplaatsNeede
rating-staricon

17 Nov, 2020

Glad en gemak in één

Scheermesjes heb ik niet meer gebruikt sinds het gebruik van de Braun 60-B1500sIk heb geen harde baardgroei en scheerde mij met een mesje om de 2 à 3 dagen.Toch maar besloten om een scheerapparaat te kopen en deze Braun overtreft mijn verwachting.De drie flexibele mesjes en kop geven een goede controle en zorgen ervoor dat ik moeiteloos alle delen van mijn gezicht en nek kan scheren. Het schoon maken is heel gemakkelijk, even onder de kraan houden en klaar.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jelle

Jouw woonplaatsRotterdam
rating-staricon

16 Nov, 2020

Prima resultaat

Ik heb het apparaat nu een tijdje in bezit en ik ben er erg over te spreken. Ik heb elke keer een glad resultaat, of ik nou nat of droog scheer. Erg fijn dat de scheerkop meebeweegt als je hem gebruikt. Enige minpuntje vind ik de opzetstukken van het apparaat. Om bijvoorbeeld de scheerkop eraf te halen en de trimmer erop te zetten moet je erg hard aan de kop trekken. Dit had handiger gekund met een knop of iets dergelijks.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Mattie2020

Jouw woonplaatsHENGELO
rating-staricon

13 Nov, 2020

Super scheerresultaat en zeer compleet

Product nu enkele weken in gebruik en positief verrast. Bij het openen van de doos is direct al duidelijk dat het een zeer mooi en compleet apparaat is met allerlei accessoires en een beschermhoes. Het scheerapparaat voelt degelijk aan en is eenvoudig in gebruik. De opzetstukken voor het trimmen zijn eenvoudig met een kliksysteem te koppelen. Het design is strak, maar dat is een bijkomstigheid, want waar het vooral om gaat: Het scheerresultaat is verrassend goed.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Frankieboy

Jouw woonplaatsVarsseveld
rating-staricon

27 Aug, 2020

Goed scheerapparaat met fijne flexibele scheerkop

Sinds paar weken in mijn bezit. Ik had hiervoor altijd andere apparaten. Ik wilde wat anders en na een tijdje wennen is het resultaat is een gladde huid. Ook in de hals is het perfect te scheren dankzij de flexibele scheerkop. Heerlijk is het scheren ermee onder de douche (ook met scheerschuim) doordat het apparaat volledig waterdicht is. Het schoonmaken in het SmartcareCenter is perfect waardoor het apparaat telkens opgeladen is en heerlijk schoon en fris aanvoelt.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|