Beheer cookies

Series 8 8417s Wet & Dry Scheerapparaat Met Oplaadstandaard En Reisetui, Zilver.

rating-staricon
(13)4.69 / 5100% recommended
  • Welkom bij het volgende scheerniveau met de Braun Series 8: een elektrisch scheerapparaat voor mannen voor een efficiënte, maar zachte scheerbeurt.
  • Helpt meer haartjes te pakken: dit scheerapparaat maakt gebruik van de unieke sonische technologie van Braun met 10.000 micro-vibraties, waardoor het mes ook zachtjes over de huid glijdt.
  • Gladheid van een hoger niveau, zelfs op lastige plekken: dit elektrische scheerapparaat heeft een 40° flexibele kop en zwevende mesjes, die zich automatisch aanpassen aan de gezichtscontouren voor gladheid en zachtheid voor de huid in elk gezichtsgebied.
  • Krachtige batterij: de Li-ionbatterij van het scheerapparaat garandeert een batterijduur van 1 uur. Beschikt ook over een snelle oplaadoptie van 5 minuten voor last-minute-scheerbeurten.
  • Gemaakt in Duitsland: dit elektrische scheerapparaat voor mannen is ook 100% waterbestendig en kan worden gebruikt met schuim, gel of zelfs onder de douche.
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Stef

Jouw woonplaatsVlaanderen
rating-staricon

24 Oct, 2021

Professioneel aanvoelen en resultaat

Dit scheerapparaat voelt onmiddellijk professioneel aan als je het uit de case neemt. Na enkele weken ben ik zeer blij van het resultaat. Mijn huid is quasi niet geïrriteerd, hetgeen wel het geval is bij een klassiek scheermes. Het scheren lukt even goed nat als droog. Je kan de scheerkop laten meebewegen met de vorm van je gezicht of het vastklikken in een bepaalde hoek of stand. Je hoeft geen schrik te hebben van de batterijduur: deze gaat heel lang mee. Er is een kleine trimmer beschikbaar: deze oogt eerder fragiel en gebruikte ik eerder om te proberen. Enig minpunt is dat een stuggere en iets oudere stoppelbaard nogal moeilijk te scheren valt (vooral in de huidplooien), maar ik vermoed dat dit bij elk scheerapparaat het geval is. Conclusie: na enkele weken testen vind ik dit een zeer degelijk toestel en verademing na het jarenlange scheren met een scheermes en -schuim.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Sidekeh87

Jouw woonplaatsVichte
rating-staricon

24 Oct, 2021

Uitstekend apparaat

Dit scheerapparaat wordt geleverd met handig laad en reinigingsstation en een etui om het scheerapparaat mee te nemen op bijv reis. Het laadstation neemt wel wat plaats in, maar is toch handig om je apparaat in te bewaren. Ik testte het apparaat en het scheerresultaat is goed, al heeft het apparaat soms wat moeite met de haren die iets moeilijker te bereiken zijn. Ik zou dit apparaat durven aan te bevelen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jackiiii33

Jouw woonplaatsBelgië Gent
rating-staricon

23 Oct, 2021

Scheren zonder irritatie

ik was direct verkocht na mijn eerste scheerbeurt. Dit apparaat scheert zeer glad (gelijkaardig met scheermesjes). Bovendien ligt het toestel goed in de hand en scheert alle haartjes nauwkeurig weg. Het toestel zorgt voor weinig irritatie, dit is veel beter dan al mijn voorgaande toestellen. Het opbergtasje is zeer degelijk waardoor je het toestel zorgeloos kan meenemen. Een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Lucian

Jouw woonplaatsWuustwezel
rating-staricon

23 Oct, 2021

Dit product is geweldig

Ik heb dit product mogen testen en ik ben zeer tevreden erover. Je kunt je nat of zelf droog scheren en de kwaliteit blijft hetzelfde. Het scheerapparaat bevat ook nog een kleinere trimmer die heel precies is. Die is heel handig om de moeilijkere plekken heel makkelijk te scheren of vorm te geven aan je baard. De batterij duurt ook 60 minuten en dat vind ik best lang voor een scheerapparaat en de oplader is zeer handig en neemt heel weinig plek in.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jakke

Jouw woonplaatsBelgie
rating-staricon

22 Oct, 2021

Zeker zijn geld waard!

Na verschillende toestellen te hebben gebruikt, kan ik zeggen dat dit echt wel het beste toestel tot nu toe is! Ik heb lastige baardgroei waarbij op sommige plaatsen de haartjes zeer stroef zijn en niet met een scheermachine wordt meegenomen. Ook bij scheermesjes lukt dit niet vanzelf. Maar bij het testen van dit toestel merkte ik dat de stroeve haartjes vanzelf weggingen. Ik kreeg er ook geen uitslag of irritaties van, wat ik vaak kreeg bij scheermesjes.Hoewel ik het toestel nog maar een maandje heb, ben ik er zeer tevreden mee, de baterijduur is heel goed, je moet meestal maar 1x over iets gaan om alle haren weg te krijgen, en het voelt heel degelijk gebouwd. Ik heb nog geen enkel probleem gehad met het afspoelen of iets anders!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|