Beheer cookies

Series 8 8463cc Wet & Dry Scheerapparaat Met 5-in-1 SmartCare Center En Reisetui, Fjordgrijs.

rating-staricon
(8)4.63 / 5100% recommended
  • Welkom bij het volgende scheerniveau met de Braun Series 8: een elektrisch scheerapparaat voor mannen dat krachtig is bij elke beweging en zacht is voor de huid.
  • Helpt meer haartjes te pakken: dit scheerapparaat maakt gebruik van de unieke sonische technologie van Braun met 10.000 micro-vibraties, waardoor het mes ook zachtjes over de huid glijdt.
  • Gladheid van een hoger niveau, zelfs op lastige plekken: dit elektrische scheerapparaat heeft een 40° flexibele kop en zwevende mesjes, die zich automatisch aanpassen aan de gezichtscontouren voor gladheid en zachtheid voor de huid in elk gezichtsgebied.
  • 5-in-1 SmartCare Center: selecteert op intelligente wijze een reinigingsprogramma, laadt automatisch op, reinigt hygiënisch en smeert en droogt je scheermes - voor een scheerapparaat dat met één druk op de knop als nieuw is.
  • Gemaakt in Duitsland: dit elektrische scheerapparaat voor mannen is ook 100% waterbestendig en kan worden gebruikt met schuim, gel of zelfs onder de douche.
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Clean & Charge-navullingen

Vind de juiste Clean & Charge-navulling

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

TimM

Jouw woonplaatsOostakker
rating-staricon

25 Oct, 2021

Prima apparaat

Dit is een heel degelijk en kwalitatief goed toestel dat zijn prijs meer dan waard is. Het voelt robuust en degelijk aan, het ligt goed in de hand. Tijdens het testen heb ik gemerkt dat de scheerkop heel vlot meegaat langs de nek, kaaklijn en onder de neus. Kortom een plezier om op deze manier te scheren en trimmen. Het trimstuk is ook handig en doet wat het moet doen. Het bijgeleverde was- en laad station is handig en het water reservoir is makkelijk te installeren en vervangen. De batterij gaat ook heel lang mee. Ik ben er alvast heel tevreden van, een prima aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Yev2001

Jouw woonplaatsBerlaar
rating-staricon

23 Oct, 2021

Vlotte scheerbeurten

Ik gebruik de Braun series 8463cc Grey al een tijdje en ik ben zeer tevreden over het scheerapparaat. Het scheerapparaat glijdt vlot over de huid en laat geen haartjes achter. Ook had ik geen last van irritatie wat ik anders wel heb. Het scheerapparaat komt met een ingebouwd reinigingsstation waardoor je scheerapparaat altijd volledig gereinigd wordt. Hierdoor was het ook zeer handig te gebruiken met andere gezinsgenoten.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Viktor

Jouw woonplaatsGhent
rating-staricon

18 Oct, 2021

Braun series 8

Ik heb het de braun series 8 8463CC nu al 2 weken kunnen testen. Hiervoor had ik een Braun series 3 en ik moet zeggen dat het verschil echt enorm is op vlak van glad scheren. Dit komt doordat er meer mesjes in de kop zitten. De trimmer op het apparaat is iets kleiner dan bij de 3 series maar werkt ook perfect. Bij de braun series 8 is er ook een apparaatje om uw toestel grondig te kuisen wat super handig is. Ik kan het scheerapparaat zeker aanbevelen aan mensen die dagelijks glad scheren.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

BobB

Jouw woonplaatsRoeselare
rating-staricon

18 Oct, 2021

Goede kwaliteit voor de juiste prijs !

Een veel belovende verpakking ! Een verrassend licht gewicht van de doos met de inhoud. Na het openmaken wat erg vlot ging vond ik al snel het scheerapparaat met alles wat op de verpakking stond. Al snel wilde ik het scheerapparaat testen hoe goed en hoe soepel de bewegingen waren van het scheerapparaat. Alles wat ik verwachte deed het ook ! de echte underdog verassing is de batterij die wel lang meegaat ! de gladde bewegingen de flexibiliteit van het toestel is zeer goed. het andere apparaat was wel even moeilijk om de vloeistof te plaatsen. maar geen nood ! het staat netjes in de handleiding. de reiniging gaat redelijk snel 20 minuten ongeveer. 5 minuten om te spoelen en 15 minuten om het te doen drogen. na 20 minuten neem je hem er gewoon uit en is hij klaar voor gebruik en helemaal droog uiteraard. je krijgt echt kwaliteit voor de prijs ! Een echte aanrader dus !

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jonathon

Jouw woonplaatsDilbeek
rating-staricon

17 Oct, 2021

Een gladde huid met de Braun Series 8

Dit scheerappararaat ligt heel goed in de hand. De flexiebele beweegbare kop zorgt ervoor dat ook de minder makkelijke plaatsen makkelijk bereikbaar zijn. Het scheren evenaart heel sterk een manuele scheerbeurt met een gilettemesje. Ik had niet gevoel dat bij een iets langere baard de haartje bleven hangen, wat niet zo aangenaam is en wat me ooit is overkomen met een ander apparaat. Een baard van een paar dagen wordt dus vlekkeloos aangepakt door dit apparaat. Bij een lege batterij kan je terug vlug aan de slag na een snellaadbeurt van 5 minuten. Zowel droog- als natscheren gaat vlekkeloos. Het reinigen van het apparaat gaat vlot met de meegeleverde module en reinigingsvloeistof. Het was een plezier om dit apparaat te mogen testen. Dit is echt een aanrader voor een gladde huid als scheerresultaat.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|