Beheer cookies

Series 9 9340s Wet & Dry scheerapparaat met oplaadstandaard, zwart

rating-staricon
(27)4.85 / 5100% recommended

De Braun Series 9 is het meest efficiënte elektrisch scheerapparaat ter wereld. De 5 scheerelementen grijpen meer haartjes in één beweging voor een onberispelijke scheerbeurt. Dit scheerapparaat biedt je zowel een gladde als een milde scheerbeurt, zonder iets daartussen. Het elektrisch scheerapparaat glijdt over de huid en is geschikt voor droog of nat scheren. Je kunt nu langer draadloos scheren (60 min) met 20% meer batterij dan de vorige Series 9. Inclusief Pro Display met prestatiedashboard. Alle Series 9 scheerapparaten worden in Duitsland gemaakt met hoogwaardig vakmanschap.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

5 gesynchroniseerde scheerelementen

Lift & Cut trimmer

Gecoat met titanium. Grijpt zelfs platliggend haar.

Direct & Cut trimmer

Scheert haartjes af die in verschillende richtingen groeien.

Skin Guard

Beschermt de huid bij elke beweging

2x OptiFoil™

Beschermt de huid bij elke beweging

Prestatie

10-D-flexkop

Onafhankelijke flexibele scheerelementen gemonteerd op een 10-directioneel flexibele kop: MicroMotion gecombineerd met MacroMotion voor maximale aanpasbaarheid aan het gezicht. Zo krijg je meer contact met de huid voor een grondigere scheerbeurt.

Geavanceerde 32-bit chip

Past het vermogen van het scheerapparaat aan op je baard, zodat zelfs de meest dikke baard kan worden geschoren.

Aanpassing baarddichtheid

Leest je baard en past het vermogen daar op aan.

SyncroSonic™-technologie met 40.000 transversale bewegingen per minuut.

Vermenigvuldigd met sonische technologie. De gepatenteerde SyncroSonic™-technologie van Braun leest je baard en past zich eraan aan. Controleert de dichtheid 160 keer per minuut. En is extra krachtig waar dat het meest nodig is.

Trimmer met titanium afdeklaag

Titanium is een uiterst duurzaam metaal en zeer bestendig tegen corrosie. Bovendien ziet het er heel mooi uit. Daarom gebruikt Braun het als afdeklaag voor de trimmer.

Pro Display

Eén scherm met alle informatie om te zorgen dat je scheerapparaat gloednieuw blijft.

Eigenschappen

Precisietrimmer

De geïntegreerde en huidvriendelijke precisietrimmer klikt uit de achterkant van het scheerapparaat om je bakkebaarden gemakkelijk en nauwkeurig vorm te geven.

Precisie Head-lock

De eenvoudig toegankelijke Precision Head-lock vergrendelt het volledig flexibele scheerhoofd in vijf posities voor een preciezere scheerbeurt. Dit is vooral handig om moeilijk bereikbare plekjes te scheren, zoals onder de kaaklijn of de neus.

Li-Ion+ batterij 100% waterbestendig, Supercript

Onze meest geavanceerde Li-ionbatterij. Gaat nu 20% langer mee. Eén laadbeurt – één maand scheren.* Snelladen voor één scheerbeurt in slechts 5 min.

  • Nieuwe S9 t.o.v. vorige S9

Wet & Dry

Scheer droog of met water, schuim of gel voor een nog betere glijkracht en een gladder aanvoelende huid.

100% waterbestendig

Reinig je scheerapparaat gemakkelijk onder stromend water.

Automatische voltageaanpassing

Draadloos scheren

Reisetui

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Vervangstukken

Vind vervangende onderdelen

Gebruiksaanwijzing

Download instructies voor gebruik

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen scheerapparaten met scheerblad en roterende scheerapparaten?

Roterende scheerapparaten werken met cyclische bewegingen, terwijl de Braun-scheerapparaten met scheerblad zijwaartse bewegingen op de huid maken en zo een perfecte bediening en precisie bieden. Het scheerblad beschermt de huid tegen irritatie en is speciaal ontworpen voor de grondigste en meest comfortabele scheerbeurt van Braun.

Ik heb al een reinigingsstation van mijn vorige Braun-scheerapparaat (Pulsonic of Synchro). Kan ik dit met het nieuwe Series 9 scheerapparaat gebruiken?

Nee, het Series 9-reinigingsstation is het ultieme model van het Braun Clean&Charge-assortiment en kan niet met vorige modellen worden gebruikt. De laatste nieuwe reinigingsstations bieden je de beste technologie die er op het vlak van reinigingsstations beschikbaar is.

Hoe scheer ik met een elektrisch scheerapparaat?

We raden je aan om je te scheren voordat je onder de douche stapt. Trek de huid strak en scheer tegen de richting van je baardgroei in. Houd het scheerapparaat altijd in de juiste hoek (90°) op je huid. Zorg voor een gelijkmatige druk voor een zeer grondige en comfortabele scheerbeurt van Braun. Om bakkebaarden, je snor of je baard te trimmen, is de Series 9 uitgerust met een geïntegreerde precisietrimmer met superieure trimprestatie. Om dit comfortabele en nauwkeurige apparaat te gebruiken, schuif je gewoon de trimmer naar boven.

Hoe maak ik mijn scheerapparaat schoon?

Alle Series 9 scheerapparaten zijn ook waterdicht tot 5 m diep, dus volledig afwasbaar.

Hoe vaak moet ik de scheerkop vervangen?

We raden aan om alle snijelementen elke 18 maanden te vervangen. Om een optimale prestatie te garanderen, hebben we in het scherm een indicator voor vervangstukken toegevoegd, zodat je weet wanneer je de snijelementen moet vervangen.

Heeft de batterij een geheugen zoals mobiele telefoons of laptops?

Nee, de Series 9 scheerapparaten zijn uitgerust met een Li-ionbatterij zonder geheugen. Je kunt ze opladen wanneer je wilt en ze raken slechts langzaam de belading kwijt (t.o.v. Ni-Mh-batterijen). Li-ionbatterijen zijn daarom de krachtigste en meest duurzame batterijen die voor de Braun-scheerapparaten beschikbaar zijn.

Waar wordt het Series 9 scheerapparaat gemaakt?

Net als alle Braun topscheerapparaten, is de Series 9 ontwikkeld, gemaakt en geproduceerd in Duitsland, waardoor we de beste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid kunnen garanderen. Al onze scheerapparaten zijn ontworpen en getest om minstens 7 jaar te werken. Zo kan je met een gerust hart lang genieten van de unieke Series 9-ervaring.

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Ernst

Jouw woonplaatsAmersfoort
rating-staricon

19 April, 2021

Een geweldig scheerapparaat

Of je het nou precies wilt trimmen of het glad wilt scheren. Het kan allebei. Ik hou van variatie. Je kan hem heel precies instellen waardoor je een heel mooi resultaat heb. Door zijn beweegbare kop, komt hij op hele moeilijke gebieden. Zodat je alles keurig en netjes scheert. Ik mocht hem testen en hij laad snel op. Er zit een handige etui bij. Kortom hij scheert soepel en is gemakkelijk in de hand te houden. Op het begin was het wel even wennen. Maar lees voor goed de gebruiksaanwijzing door.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Lammetje

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

19 April, 2021

Top scheerappraat

Wat een top apparaat. Heb je een gevoelige huid en flinke baardgroei? Dit is jouw electrische scheerapparaat. Ik scheer mij altijd nat, want droog bleef ik altijd teveel stoppels voelen. Nu niet meer. Na een paar dagen wennen begon ook mijn huid tot rust te komen. De mee bewegende kop, volgt mooi de contouren en daardoor kun je overal extra goed bijkomen. Dit zorgt ervoor dat je overal een mooi strak en glad resultaat bereikt. Af en toe als jij 100% controle wil, kun je de kop ook vast zetten

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

jeroentje84

Jouw woonplaatsAmsterdam
rating-staricon

19 April, 2021

Zeer goed scheerappparaat

Met dit scheerapparaat worden zelfs de kleinste haartjes mee genomen, zodat ik niet nat na hoef te scheren voor een glad resultaat, het apparaat past zich zelf aan aan de dichtheid van je baard. Wel moest mijn huid wennen aan het apparaat, maar achteraf is dit helemaal goed gekomen. Zelf ben ik begonnen het apparaat daarom onder de douche te gebruiken, want deze is ook nog eens waterdicht. Het display op het apparaat geeft veel meer aan dan ik gewend ben van mijn oude apparaat, zo geeft het ap

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

AntonyE

Jouw woonplaatsNederland
rating-staricon

18 April, 2021

Onwijs fijn scheerapparaat

Ik gebruik dit scheerapparaat nu ruim drie weken, en ik ben er echt onwijs blij mee! Ik heb dit product mogen testen. Het apparaat is makkelijk schoon te maken. Het enige nadeel vind ik dat nieuwe mesjes voor dit apparaat erg duur zijn. Mijn huid voelt niet geïrriteerd aan na gebruik, en het laat geen haartjes achter. Ik raad dit apparaat zeker aan als je een scheerapparaat zoekt!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Ron64

Jouw woonplaatsZwartemeer
rating-staricon

17 April, 2021

Zeer mooi apparaat met fatastisch scheerresultaat

De Braun S9 behoort tot de top van de electronische scheerapparaten. Ligt goed in de hand, ziet er heel erg goed en luxe uit en is makkelijk mee te nemen. Een reisetui krijg je erbij. Ik teste o.a.de accuduur en die is verbazend goed te noemen. Wekenlang kun je dagelijks scheren. Sterker nog.. in 4 weken nog niet hoeven te laden. Het scheercomfort is heel erg goed. Fijn dat de tondeuze in hetzelfde apparaat zit. Je draait hem om en je kunt je bakkebaarden fatsoeneren. Schoonmaken is snel te doen

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|