Beheer cookies

Series 9 9385cc Wet & Dry scheerapparaat met Clean & Charge-station en lederen reisetui, grafiet

rating-staricon
(22)4.59 / 5100% recommended

De Braun Series 9 is het meest efficiënte elektrisch scheerapparaat ter wereld: de 5 scheerelementen grijpen meer haartjes in één beweging voor een onberispelijke scheerbeurt. Dit scheerapparaat biedt je zowel een gladde als een milde scheerbeurt, zonder iets daartussen. Het elektrisch scheerapparaat glijdt over de huid en is geschikt voor droog of nat scheren. Je kunt nu langer draadloos scheren (60 min) met 20% meer batterij dan de vorige Series 9. Inclusief Pro Display met prestatiedashboard. Alle Series 9 scheerapparaten worden in Duitsland gemaakt met hoogwaardig vakmanschap.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

5 gesynchroniseerde scheerelementen

Lift & Cut trimmer

Gecoat met titanium. Grijpt zelfs platliggend haar.

Direct & Cut trimmer

Scheert haartjes af die in verschillende richtingen groeien.

Skin Guard

Beschermt de huid bij elke beweging

2x OptiFoil™

Beschermt de huid bij elke beweging

Prestatie

10-D-flexkop

Onafhankelijke flexibele scheerelementen gemonteerd op een 10-directioneel flexibele kop: MicroMotion gecombineerd met MacroMotion voor maximale aanpasbaarheid aan het gezicht. Zo krijg je meer contact met de huid voor een grondigere scheerbeurt.

Geavanceerde 32-bit chip

Past het vermogen van het scheerapparaat aan op je baard, zodat zelfs de meest dikke baard kan worden geschoren.

Aanpassing baarddichtheid

Leest je baard en past het vermogen daar op aan.

SyncroSonic™-technologie met 40.000 transversale bewegingen per minuut.

Vermenigvuldigd met sonische technologie. De gepatenteerde SyncroSonic™-technologie van Braun leest je baard en past zich eraan aan. Controleert de dichtheid 160 keer per minuut. En is extra krachtig waar dat het meest nodig is.

Trimmer met titanium afdeklaag

Titanium is een uiterst duurzaam metaal en zeer bestendig tegen corrosie. Bovendien ziet het er heel mooi uit. Daarom gebruikt Braun het als afdeklaag voor de trimmer.

Pro Display

Eén scherm met alle informatie om te zorgen dat je scheerapparaat gloednieuw blijft.

Clean&Charge-systeem Pro

Voor een scheerapparaat dat elke dag als nieuw aanvoelt. Het Clean&Charge-station selecteert je reinigingsprogramma automatisch, reinigt, smeert en droogt je scheerapparaat hygiënisch en laadt het op met één druk op de knop.

Eigenschappen

Precisietrimmer

De geïntegreerde en huidvriendelijke precisietrimmer klikt uit de achterkant van het scheerapparaat om je bakkebaarden gemakkelijk en nauwkeurig vorm te geven.

Precisie Head-lock

De eenvoudig toegankelijke Precision Head-lock vergrendelt het volledig flexibele scheerhoofd in vijf posities voor een preciezere scheerbeurt. Dit is vooral handig om moeilijk bereikbare plekjes te scheren, zoals onder de kaaklijn of de neus.

Li-Ion+ batterij 100% waterbestendig, Supercript

Onze meest geavanceerde Li-ionbatterij. Gaat nu 20% langer mee. Eén laadbeurt – één maand scheren.* Snelladen voor één scheerbeurt in slechts 5 min.

  • Nieuwe S9 t.o.v. vorige S9

Wet & Dry

Scheer droog of met water, schuim of gel voor een nog betere glijkracht en een gladder aanvoelende huid.

100% waterbestendig

Reinig je scheerapparaat gemakkelijk onder stromend water.

Automatische voltageaanpassing

Draadloos scheren

Reisetui

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Clean&Charge-navullingen

Vind de juiste Clean&Charge-navulling

Vervangstukken

Vind vervangende onderdelen

Gebruiksaanwijzing

Download instructies voor gebruik

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Braun Series 9

Wat is het verschil tussen scheerapparaten met scheerblad en roterende scheerapparaten?

Roterende scheerapparaten werken met cyclische bewegingen, terwijl de Braun-scheerapparaten met scheerblad zijwaartse bewegingen op de huid maken en zo een perfecte bediening en precisie bieden. Het scheerblad beschermt de huid tegen irritatie en is speciaal ontworpen voor de grondigste en meest comfortabele scheerbeurt van Braun.

Waarom heb ik een reinigingsstation nodig wanneer ik mijn scheerapparaat onder water kan afspoelen?

Onze testen hebben aangetoond dat het reinigen van je scheerapparaat met een Clean&Charge-station 10x meer hygiënisch is dan het schoonmaken onder stromend water. Daarnaast is het ook veel handiger. Met één druk op de knop wordt je scheerapparaat automatisch schoongemaakt, opgeladen, gesmeerd en gedroogd.

Ik heb al een reinigingsstation van mijn vorige Braun-scheerapparaat (Pulsonic of Synchro). Kan ik dit met het nieuwe Series 9 scheerapparaat gebruiken?

Nee, het Series 9-reinigingsstation is het ultieme model van het Braun Clean&Charge-assortiment en kan niet met vorige modellen worden gebruikt. De laatste nieuwe reinigingsstations bieden je de beste technologie die er op het vlak van reinigingsstations beschikbaar is.

Hoe vaak moet ik het vervangingspatroon van het reinigingsstation vervangen?

Als je je scheerapparaat met het reinigingsstation twee keer per week schoonmaakt, hoef je het vervangingspatroon maar eens in de 2 tot 3 maanden te vervangen. Zo voelt je scheerapparaat elke dag als nieuw.

Hoe scheer ik met een elektrisch scheerapparaat?

We raden je aan om je te scheren voordat je onder de douche stapt. Trek de huid strak en scheer tegen de richting van je baardgroei in. Houd het scheerapparaat altijd in de juiste hoek (90°) op je huid. Zorg voor een gelijkmatige druk voor een zeer grondige en comfortabele scheerbeurt van Braun. Om bakkebaarden, je snor of je baard te trimmen, is de Series 9 uitgerust met een geïntegreerde precisietrimmer met superieure trimprestatie. Om dit comfortabele en nauwkeurige apparaat te gebruiken, schuif je gewoon de trimmer naar boven.

Hoe maak ik mijn scheerapparaat schoon?

De nieuwe Braun Series 9 cc scheerapparaten zijn uitgerust met het Braun Automatic Clean&Charge-station dat hygiënischer is dan kraanwater. Het Clean&Charge-station met vijfvoudige werking: maakt automatisch schoon, laadt het scheerapparaat op, smeert het, selecteert het reinigingsprogramma en droogt met één druk op de knop, voor langdurige scheerefficiëntie. Alle Series 9 scheerapparaten zijn ook waterdicht tot 5 m diep, dus volledig afwasbaar.

Hoe vaak moet ik de scheerkop vervangen?

We raden aan om alle snijelementen elke 18 maanden te vervangen. Om een optimale prestatie te garanderen, hebben we in het scherm een indicator voor vervangstukken toegevoegd, zodat je weet wanneer je de snijelementen moet vervangen.

Heeft de batterij een geheugen zoals mobiele telefoons of laptops?

Nee, de Series 9 scheerapparaten zijn uitgerust met een Li-ionbatterij zonder geheugen. Je kunt ze opladen wanneer je wilt en ze raken slechts langzaam de belading kwijt (t.o.v. Ni-Mh-batterijen). Li-ionbatterijen zijn daarom de krachtigste en meest duurzame batterijen die voor de Braun-scheerapparaten beschikbaar zijn.

Waar wordt het Series 9 scheerapparaat gemaakt?

Net als alle Braun topscheerapparaten, is de Series 9 ontwikkeld, gemaakt en geproduceerd in Duitsland, waardoor we de beste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid kunnen garanderen. Al onze scheerapparaten zijn ontworpen en getest om minstens 7 jaar te werken. Zo kan je met een gerust hart lang genieten van de unieke Series 9-ervaring.

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

thommie

Jouw woonplaatsPurmerend
rating-staricon

19 April, 2021

Super apparaat

Super fijn om een goed scheerapparaat te hebben. Hiervoor had ik altijd van die goedkope scheerapparaten die wel schoren, maar niet lang het gewenste resultaat hadden. Nu ik dit scheerapparaat gebruikt heb heb ik echt een gladde huid en het irriteert mijn huid ook niet. Het is makkelijk in gebruik te nemen en super makkelijk om schoon te maken. Dit is zeker een aanrader als je eens een goede kwaliteit scheerapparaat wilt. Ik heb dit product gratis ontvangen om dit uit te testen en ik ben hier ze

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Raydius

Jouw woonplaatsZoetermeer
rating-staricon

19 April, 2021

Veel mogelijkheden met dit scheerapparaat

Het is mijn eerste electrisch scheerapparaat wat ik heb gebruikt omdat ik snel last krijg van een gevoelige huid, en ik de overstap naar een wat duurder apparaat daarom erg groot vond.Maar ik was blij verrast. Ik heb de Braun 9385 gekregen om te testen en dat is me echt goed bevallen.Het scheerapparaat ligt fijn in de hand, scheert soepel en dicht op de huid zonder irritaties te veroorzaken zowel bij nat als bij droog scheren. Door het oplaad/schoonmaak station is hij zo schoon.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

MarijnZzee

Jouw woonplaatsZeeland
rating-staricon

19 April, 2021

Fijn scheerapparaat met snellaadfunctie

Een heel fijn scheerapparaat met een accu die tot wel 1 uur te gebruiken is. Mocht de accu toch leeg zijn dan is er een snellaadfunctie wat ideaal werkt. Hij is ook ideaal te gebruiken onder de douche omdat hij helemaal waterdicht is. Dit scheerapparaat heb ik gratis mogen testen en bevalt echt heel goed!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Bram

Jouw woonplaatsHengelo
rating-staricon

18 April, 2021

Scheert goed

Vergeleken met mijn oude scheerapparaat (een oude Philips) is de Braun een goede verbetering. Je kan het nat of droog scheren, en daarnaast bleek bij het testen dat de meebewegende kop handig is, zodat je meer contactmomenten hebt en je daardoor sneller klaar bent met scheren. Wel maakt het apparaat veel geluid (meer dan mijn oude), wat ik een echt minpunt vind.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Jarnoho

Jouw woonplaatsDronten
rating-staricon

18 April, 2021

Super glad en hygiënisch schoon.

Wat een fijn apparaat is de Braun series 9! Hij glijdt fijn over mijn gezicht en pakt de moeilijk bereikbare haren ook goed mee. Alleen in de nek vind krijg ik het niet altijd mooi glad. Het scheerapparaat ligt lekker in de hand. En het voordeel is dat hij zichzelf hygiënisch schoonmaakt, en dat scheelt mij weer tijd! Ik heb dit apparaat gratis gekregen om uit te testen. Ik ben verkocht en wil niet meer anders!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|