Series 9 Wet & Dry shaver, Design Editie, zwart

  • 's Werelds meest efficiënte elektrische scheerapparaat: nauwkeurig, zacht en feilloos scheren

  • Braun Series 9 Design Editie: beperkte editie scheerapparaat met een exclusief zwart reisetui voor de 100e verjaardag van Braun

  • Gebouwd om lang mee te gaan: elektrisch scheerapparaat gemaakt in Duitsland. Geleverd met 5 jaar garantie¹

  • Nat en droog gebruiken: waterbestendig en zeer duurzaam elektrisch scheerapparaat voor mannen

  • Duurzame batterij: 1 uur volledig opladen voor 60 minuten draadloos gebruik

  • Huidcomfort: sonische trillingen glijden over je huid voor een uiterst zachte scheerbeurt

¹Bekijk welke landen in aanmerking komen en registreer op Braun.nl of scan de QR-code op de verpakking

Zoek verkopers

Ontdek een goed design

De Series 9 editie voor de 100e verjaardag van Braun staat symbool voor de filosofie waaruit elk Braun-product is ontstaan. Vooral een goed design.

Discover good design

Al een eeuw lang een goed design

Al 100 jaar staat een goed design centraal in de filosofie van elk Braun-product. De Series 9 Design Editie is een pure weerspiegeling van de essentie van Braun: eenvoudig, nuttig en gebouwd om lang mee te gaan. Dit product heeft een verlengde garantie.¹

Al een eeuw lang een goed design

Kwaliteit met een doel

Op de Series 9 Design Editie geldt een garantie van vijf jaar¹: als erkenning van onze compromisloze kwaliteitsnorm.

¹Bekijk welke landen in aanmerking komen en registreer op Braun.nl of scan de QR-code op de verpakking

Kwaliteit met een doel
Een goed design is eenvoudig

Een goed design is eenvoudig

Braun-producten zijn ontworpen voor gemakkelijk gebruik. Maar achter dit gebruiksgemak zit een complex technisch proces dat ervoor zorgt dat het puur en intuïtief werkt.

Een goed design is nuttig

Een goed design is nuttig

Wij geloven dat een goed design nuttig is. Elk technologisch element van de producten van Braun is ontworpen om te voldoen aan een wens. Braun maakt producten met een doel.

Een goed design gaat lang mee

Een goed design gaat lang mee

Bij elk design maken we gebruik van hoogwaardige materialen en kwalitatief hoogstaand vakmanschap. Braun-producten worden gemaakt om lang mee te gaan en tijd, trends en gebruik te doorstaan.

Perfecte resultaten in één beweging

Perfecte resultaten in één beweging

De Series 9 reageert intelligent op je unieke contouren en baarddichtheid. Voor een vlekkeloze scheerbeurt in één beweging, of je nu droog scheert, met water, met schuim of met gel.

Een gladde en soepele scheerbeurt

Een gladde en soepele scheerbeurt

De flexibele scheerkop met vijf flexibele elementen zorgt voor een soepele, gladde scheerbeurt en is nog verbeterd door de 10.000 sonische trillingen van het scheerapparaat die zorgen voor een zachte en grondige scheerbeurt.

100% waterbestendig

100% waterbestendig

Reinig je Series 9 gemakkelijk onder stromend water. Scheer met schuim of gel voor een fris aanvoelende huid.

Geavanceerde batterij

Geavanceerde batterij

De meest geavanceerde Li-ionbatterij van Braun. 1 uur batterijduur bij volledig opladen, snel opladen voor één scheerbeurt in slechts vijf minuten.

5 scheerelementen

5 scheerelementen

5 scheerelementen pakken meer haartjes in één beweging.

Limited Editie Reisetui

Limited Editie Reisetui

Exclusief reisetui voor de 100e verjaardag van Braun om al je spullen op één plek op te bergen.

Wat zit er in de doos

expand and collapse icon

Vervangende onderdelen

expand and collapse icon

Veelgestelde vragen

expand and collapse icon

Veelgestelde vragen Braun Series 9

Hoe verleng ik mijn garantie?

Scan de QR-code op de verpakking of klik hier om de garantie te verlengen. Bewaar de barcode van de doos en de bon voor het geval het product het niet doet.

Wat is het verschil tussen scheerapparaten met scheerblad en roterende scheerapparaten?

Roterende scheerapparaten werken met cyclische bewegingen, terwijl de Braun-scheerapparaten met scheerblad zijwaartse bewegingen op de huid maken en zo een perfecte bediening en precisie bieden. Het scheerblad beschermt de huid tegen irritatie en is speciaal ontworpen voor de grondigste en meest comfortabele scheerbeurt van Braun.

Ik heb al een reinigingsstation van mijn vorige Braun-scheerapparaat (Pulsonic of Synchro). Kan ik dit met het nieuwe Series 9 scheerapparaat gebruiken?

Nee, het Series 9 reinigingsstation is het ultieme model van het Braun Clean&Charge-assortiment en kan niet met vorige modellen worden gebruikt. De laatste nieuwe reinigingsstations bieden je de beste technologie die er op het vlak van reinigingsstations beschikbaar is.

Hoe scheer ik met een elektrisch scheerapparaat?

We raden je aan dat je je scheert voordat je onder de douche stapt. Trek de huid strak en scheer tegen de richting van je baardgroei in. Houd het scheerapparaat altijd in de juiste hoek (90°) op je huid. Houd een gelijkmatige druk voor een zeer grondige en comfortabele scheerbeurt van Braun. Om bakkebaarden, je snor of je baard te trimmen, is de Series 9 uitgerust met een geïntegreerde precisietrimmer met superieure trimprestatie. Om dit comfortabele en nauwkeurige apparaat te gebruiken, schuif je gewoon de trimmer naar boven.

Hoe maak ik mijn scheerapparaat schoon?

Alle Series 9 scheerapparaten zijn waterbestendig tot op 5 m diep, dus volledig afspoelbaar.

Hoe vaak moet ik de scheerkop vervangen?

We raden aan om alle snijelementen elke 18 maanden te vervangen. Om een optimale prestatie te garanderen, hebben we in het scherm een indicator voor vervangstukken toegevoegd, zodat je weet wanneer je de snijelementen moet vervangen.

Heeft de batterij een geheugen zoals mobiele telefoons of laptops?

Nee, de Series 9 scheerapparaten zijn uitgerust met een Li-ionbatterij zonder geheugen. Je kunt ze opladen wanneer je wilt en ze hebben een lage zelfontladingssnelheid (vs. Ni-Mh-batterijen). Li-ionbatterijen zijn daarom de krachtigste en meest duurzame batterijen die voor de Braun-scheerapparaten beschikbaar zijn.

Waar wordt het Series 9 scheerapparaat gemaakt?

Net als alle Braun-topscheerapparaten is de Series 9 ontwikkeld, gemaakt en geproduceerd in Duitsland, waardoor we de beste kwaliteit en de hoogste betrouwbaarheid kunnen garanderen. Al onze scheerapparaten zijn ontworpen en getest om minstens 7 jaar te werken. Zo kan je met een gerust hart lang genieten van de unieke Series 9-ervaring.

Waarderingen & Beoordelingen