Beheer cookies

Series 9 Pro 9476cc Wet & Dry Scheerapparaat Met 5-in-1 SmartCare Center En PowerCase, Chroom.

rating-staricon
(3)4.33 / 5100% recommended
  • Series 9 Pro: Het beste scheerapparaat van Braun, met de nieuwe ProHead.
  • Efficiënt en zacht, of je nu een baard van 1, 3 of 7 dagen hebt: dit elektrische scheerapparaat voor mannen met onze unieke ProLift trimmer tilt dikke haartjes op en scheert ze.
  • Efficiënter¹ en zachter: de innovatieve ProLift-trimmer en de unieke Sonische technologie van Braun helpen om tot 10% sneller¹ te scheren, voor een zachte scheerbeurt.
  • Met Braun 5-in-1 SmartCare Center: voor een scheerapparaat als nieuw met één druk op de knop.
  • Gemaakt in Duitsland en ontworpen om 7 jaar lang mee te gaan: dit elektrische scheerapparaat is ook 100% waterbestendig en kan worden gebruikt met schuim, gel of zelfs onder de douche.
  • 50% langere batterijduur met 's werelds eerste PowerCase: laad altijd en overal op met deze draagbare oplaadhoes voor scheerapparaten; de krachtige ingebouwde Li-ionbatterij laadt je scheerapparaat op voor tot wel 6 weken scheerplezier.
Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Vervangende onderdelen

Hoogwaardige scheerbladen en messenblokken

Voor ultieme scheerprestaties.

Vind het juiste scheerblad en messenblok

Clean & Charge-navullingen

Vind de juiste Clean & Charge-navulling

Vervangstukken

Vind vervangstukken voor scheerapparaten uit de Series

Gebruiksaanwijzing

Download de gebruiksaanwijzing voor de scheerapparaten uit de Series

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Levi

Jouw woonplaatsMerchtem
rating-staricon

20 Oct, 2021

Dagelijks scheerapparaat.

Zeer degelijk en mooi afgewerkt zijn de eerste woorden die in het hoofd springen bij dit scheerapparaat. Ik heb het gedurende een paar weken getest en ben zeer tevreden van het resultaat. Dit model heeft een case die niet alleen dient om te beschermen maar die je ook kan gebruiken om het apparaat op te laden, super handig voor op reis en zelfs onderweg zonder stopcontact. De staander laat je toe het apparaat makkelijk op te laden en tegelijkertijd te reinigen, hij oogt ook mooi en je kan hem dus makkelijk in de badkamer laten staan. het scheer resultaat is netjes zonder al te veel roodheid van de huid, na effe wennen word je huid zelfs niet rood meer. De trimmer aan de achterkant is onhandig geplaatst en daardoor niet handig vind ik. Ik zou dit toestel aanraden voor iemand die zich graag glad scheert en dit snel en makkelijk wil gedaan krijgen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Laurens17

Jouw woonplaatsTernat
rating-staricon

18 Oct, 2021

Geweldig product!

Een geweldig product! Wat het uiterlijk betreft, een zeer mooi apparaat. De chrome kleur is knap en blinkend. De bijgeleverde power case is grijs en enorm stevig. Deze is apart op te laden en daardoor kan je nadien je scheertoestel draadloos opladen in de powercase. Er is echt aan alles gedacht, zoals een doorzichtig stukje in de case waardoor je het batterijniveau kan zien terwijl de case gesloten is.Bij het testen van het product werd meteen duidelijk dat het de moeite waard is. Je hebt het gevoel dat je met een mesje geschoren hebt, zo kort en glad voelt het nadien. Een ander voordeel is dat er niet veel haartjes op de grond vallen en aan je gezicht blijven hangen. Wanneer je een iets langere baard hebt van meerdere dagen is het handig om eerst het achterste deel van het apparaat te gebruiken voor de langere haartjes. Nadien kan je dan perfect afwerken met de 'normale' scheerkop.Het cleaning station heb ik nog maar 1 keer gebruikt en is zeer handig, alles haartjes worden perfect weggewerkt en het apparaat blijft heel proper achter.Conclusie: super product, snel in gebruik en handige extra's.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

YoSch

Jouw woonplaatsMechelen
rating-staricon

12 Oct, 2021

Extreem gladde schedel met snufjes

Dit scheerapparaat van Braun is echt technologisch hoogstaand en een plezier om jezelf mee te scheren alsookgebruik te maken van de leuke snufjes die dit scheerapparaat biedt, dit zeker als iemand die van technologie houdt.Enkele voorbeelden zijn o.a. het kleine display op het apparaat waarop je enorm veel informatie meekrijgtzoals wanneer het mesje te vervangen, het te kuisen, het aantal minuten aan stroom dat overblijven, enzovoort.Verder is de oplaadcase ook top omdat je kan zien hoeveel batterij er overblijft alsook het kijkvenstertjewaardoor je de status kan zien van het apparaat zonder hem open te moeten doen. Andere pluspunten zijn de oplaadmogelijkheden zoals gewoon met het netsnoer op de stroom aansluiten,ofwel via de draadloze oplaadcase opladen of via het cleaning station. Ook is het zalig dat je hetapparaat grondig kan reinigen doordat je hem onder stromend warm water mag afspoelen want met een andertoestel dat ik had was dit niet de mogelijkheid en moest je hem grondig afborstelen. Een minpunt is dat je hem niet kan gebruiken als hij aangesloten is met het netsnoer maar dit kan opgelostworden door hem op tijd op te laden als je er aan denkt. Verder moet je hem ook wel hard aandrukken opje hoofd om de haartjes volledig weg te krijgen op sommige plaatsen (kruin, ...), althans bij mij.Conclusie, zoals net vermeld heb ik het toestel enkel gebruikt voor mijn hoofden niet voor mijn baard omdat deze enkel getrimd wordt. Het apparaat zeker wat hij moet doen, weliswaar weliets meer werk dan met mijn vorige tondeuse omdat ik meerdere keren over mijn hoofd moet gaan met dit apparaatmaar achteraf wordt je beloond met een enorm gladde schedel. Ik kreeg zelfs het gevoel alsof mijn hoofdhuidniet meer van mij was als ik erover wreef met mijn hand. Als je van een snufjes en van een enorm gladde huid houdt,dan is dit scheerapparaat zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|