Beheer cookies

Series X XT5200 Wet & Dry all in one apparaat met 6 opzetstukken en reisetui, zwart/grijs-metaal

  • Scheren, trimmen en randen bijwerken met één enkel apparaat: alles-in-één elektrisch scheerapparaat en baardtrimmer voor mannen. Gemakkelijk, snel en comfortabel bij elke beweging. Voor gezicht (1, 2, 3, 5 mm kammen) en lichaam (0,3 mm kammen).
  • 4D-Blade-technologie: één mes met 4 scheerelementen, bestaande uit 2 zijtrimmers en 2 centrale scheerzones, maakt 450 bewegingen per seconde. Scheert glad genoeg voor een geweldig resultaat, maar blijft zacht voor de huid.
  • Gebouwd om langer mee te gaan: deze trimmer en het roestvrijstalen 4D-Blade van het scheerapparaat blijven tot 6 maanden lang scherp¹.
  • Huidbescherming: de trimmer en scheerapparaat beschikken over een SkinGuard-kam om je huid te beschermen, zelfs op gevoelige plekken – van borst, oksels of liesstreek tot gezicht, hals of wenkbrauwen.
  • Ontworpen voor precisie en controle: trim zowel omhoog als omlaag met de kam die twee richtingen op kan. Scheer veilig en manscape nat of droog dankzij het rubberen antisliphandvat.
Zoek detailhandelaren

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.