Beheer cookies

Baardtrimmer BT3241 met precisiedraaiknop, 2 kammen en Gillette Fusion5 ProGlide scheermesje.

rating-staricon
(29)4.45 / 593% recommended

• Scherper, sneller, efficiënter vs. alle vorige generaties Braun baardtrimmers
• Precisiedraaiknop voor 39 lengte-instellingen in stappen van 0,5 mm voor een moeiteloze trimervaring
• Levenslang scherpe mesjes voor gelijkmatig trimmen van baard en haar
• Creëer nauwkeurige lijnen en randen in de nek en op de jukbeenderen met de grootste baardtrimmerkop
• Duitse technologie en ergonomische bouw, voor tot wel 80 minuten draadloos trimmen

Zoek detailhandelaren

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Robert

Jouw woonplaatsBreda
rating-staricon

4 July, 2020

Prima trimmer

Prima trimmer! De knop voor verschillende standen werkt erg fijn en de trimmer werkt erg precies. Het apparaat heeft alles in huis om mijn hoofdhaar te millimeteren, mijn bakkebaarden netjes over te laten lopen, als mijn baard te trimmen en counteren strak af te werken. Bovendien maakt het apparaat weinig geluid en is lekker licht, dat maakt het trimmer plezierig. De batterij gaat bovendien ook nog lang mee. Ik had wel graag een opbergetui erbij gehad om het apparaat mee op reis te kunnen nemen.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

TessaOs

Jouw woonplaatsEindhoven
rating-staricon

18 June, 2020

werkt niet optimaal

De vormgeving van het scheerapparaat ziet er mooi uit, maar is verre van ideaal. Door de grootte en de vorm van de kop, kun je niet heel precies werken en heb je een grote kans dat je stukjes mist. Dat is jammer. Er zit veel bij het apparaat, dus het zou ook kunnen dat ik er gewoon niet zo handig mee was. Het is erg fijn dat er ook een gewoon scheermesje bij het apparaat zit. Het apparaat is daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Gertdn

Jouw woonplaatsUtrecht
rating-staricon

11 June, 2020

Echt een aanrader!!

De Braun BT3241 is een apparaat dat je makkelijk kan verstellen in de baardlengte die jij wenst. Dankzij de gebruiksvriendelijke verstelkop blijft deze in je gewenste stand staan. Ook wanneer je klaar bent met scheren. Het ideale aan dit apparaat is dat je het kunt afspoelen onder de kraan. Zo voorkom je vieze plakhaartjes aan de trimmer. Naast de baardtrimmer zit er ook scheermesje bij. Zo heb je met 1 aankoop 2 producten. De mesjes blijven ook scherp bij intensief gebruik en hard baardhaar.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Mooij

Jouw woonplaatsGorinchem
rating-staricon

11 June, 2020

Fijn apparaat

Fijn apparaat waarmee je heel secuur kan trimmen en je de lengtes gemakkelijk kan laten overlopen. Het apparaat ligt fijn in de hand, is licht van gewicht en de batterij gaat lang mee. De trimmer is gemakkelijk te reinigen onder de kraan. De opzetstukken zijn gemakkelijk te wisselen. Enige nadeel is dat je bij het verwisselen van de opzetstukken er wel erg in moet houden dat je het wieltje eerst helemaal terug draait, anders klopt het aantal millimeters/afstand niet.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

emielo

Jouw woonplaatsSittard
rating-staricon

10 June, 2020

een erg goede koop

de baardtrimmer ziet er erg goed uiten is heel simpel om te gebruiken. Dit komt vooral, omdat er maar 2 opzetstukken nodig zijn. Ook is het daarbij fijn dat je gebruik moet maken van een draaikop in het midden van de trimmer. Verder is het scheerblad erg scherp. Als je de trimmer 1x over je baard haalt is nagenoeg alles geschoren. Wel een minpuntje is dat hij erg lang moet opladen totdat hij vol is.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|