Beheer cookies

Baardtrimmer BT5070 – Ultieme precisie voor de perfecte baardstijl met 0,5 mm-stappen.

rating-staricon
(5)4.40 / 5100% recommended

Braun baardtrimmer BT5070. 4x meer precisie voor je style*. Met een precisieknop voor tot wel 25 exacte lengte-instellingen om jouw style te creëren.

Zoek detailhandelaren

Hoogtepunten

2 Click&Lock trimkammen zorgen dat nauwkeurig groomen en trimmen moeiteloos gaat.

Twee eenvoudig verstelbare Click&Lock trimkammen voor 25 nauwkeurige instellingen. Voor gelijkmatige resultaten die betrouwbaar en herhaalbaar zijn.

Precisiekam
1 tot 10 mm in stappen van 0,5 mm

Lange kam
10 tot 20 mm in stappen van 2 mm

Slide&Style systeem. Styling met de kam erop.

Met het unieke Slide&Style systeem geef je je baard eenvoudig vorm, zelfs wanneer de kam erop zit.

Dubbel batterijsysteem. Krachtige prestatie, draadloos of met snoer.

Het dubbele batterijsysteem behoudt een constante kracht, om zelfs in moeilijke omstandigheden een gelijkmatige trimervaring te verkrijgen. Een volledige oplaadbeurt duurt 1 uur en geeft je 40 minuten draadloos trimmen. 5 minuten snel opladen is goed voor 1 trimbeurt.

Volledig wasbaar

De Braun baardtrimmer is volledig wasbaar voor eenvoudige reiniging onder stromend water.

Eigenschappen

Oplaad-LED

Een LED-lampje geeft de oplaadstatus aan.

Oplaadstandaard.

Met de standaard is opladen heel eenvoudig, zodat de Braun baardtrimmer altijd klaar is voor gebruik.

Automatische voltageaanpassing

De Braun baardtrimmer past de voltage automatisch aan tussen 100V en 240V. Het apparaat werkt in vrijwel elk land op aarde.

Beschermende reisetui

Voor eenvoudig meenemen.

Wat zit er in de doos

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Jouw woonplaatsSaint Ghislain
rating-staricon

8 Jan, 2018

Zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding

Nadat ik de kans had gekregen om dit scheerapparaat te ontvangen, heb ik het een aantal weken getest. Ik heb mijn tijd genomen om het te testen en verschillende baardmaten te hebben. Dit scheerapparaat is geweldig voor een kleine baardsnede. Niet te lawaaierig, het laat een eenvoudig formaat toe. Het is snel, glijdt goed over je hele gezicht. Het resultaat is erg goed. Het laat geen roodheid achter op de huid. Klein probleem wanneer de baard lang is, duurt het langer, en soms doet het pijn.. Het scheermes is heel gemakkelijk te wassen onder water, dit is handig. De batterij is van een goede duur en wordt snel opgeladen. Zeer goede tijd om te scheren. Voor de negatieve kant: alleen de baardfunctie en geen scherm voor de batterij. Zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Weytjens

Jouw woonplaatsTurnhout
rating-staricon

8 Jan, 2018

In deze prijsklasse zeker een aanrader.

Ik heb de Baardtrimmer gratis ontvangen om te testen. Meest positieve punt is zeker de stapsgewijze instellingen van de baardlengte, dit zowel voor korte als lange instelling. Om een langere baard naar kortere te gaan is het opzetstuk echter vrij snel verstopt waardoor het beter is om bij grotere trim acties eerst een schaar te gebruiken. Batterij duur is genoeg om het dagelijks onderhoud te doen. Voor grondigere beurten is het echter nipt. Toestel doet dus wat het moet doen. In deze prijsklasse zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Kevinv

Jouw woonplaatsAntwerpen
rating-staricon

3 Jan, 2018

Veel functies, geen hinder

Ik heb deze baardtrimmer gekregen om uit te testen. Als ik deze vergelijk met mijn vorige trimmer (Rowenta); dan ben ik zeer tevreden. Er zijn heel vele standen, wat handig is voor mijn type styling en hij raakt ook tot dicht op de huid. Heb er na enkele weken testen nog nooit irritatie van gehad. Ik raad em dus aan!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

EliasVD

Jouw woonplaatsLeuven
rating-staricon

30 Dec, 2017

Goede baardtrimmer met minpunten

Ik kreeg dit product gratis zodat ik het kon testen. Het product wordt compleet geleverd met alles wat je nodig kan hebben, zoals een borsteltje en smeerolie, zodat je het apparaat goed kunt onderhouden en een zakje om het apparaat op te bergen. Het bevat twee verschillende opzetstukken, naargelang de lengte van je baard. Ik heb enkel het kortste opzetstuk gebruikt, gezient de lengte van mijn baard. Wat ik apprecieer: - Scheert zonder problemen. Het resultaat is goed. - Kan afgewassen worden onder water, wat schoonmaken eenvoudig maakt - Voelt degelijk aan Wat ik minder vind: - De batterijduur is niet geweldig. Hij geeft redelijk snel aan dat de batterij op zijn einde loopt. - De vorm van het apparaat is even wennen om te gebruiken. Dit had intuïtiever gekunnen. - De uitklapbare trimmer is smal en steekt niet voldoende uit, waardoor je moet oppassen dat je niet met de "normale" trimmer je pijn doet.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

KevinD89

Jouw woonplaatsTerhagen
rating-staricon

21 Dec, 2017

Praktische en veelzijdige trimmer

Ik heb deze trimmer gratis ontvangen om te testen, en ik moet zeggen dat dit echt wel een aanrader is. De trimmer weegt niet veel, ligt goed in de hand, en maakt ten opzichte van toestellen van andere merken weinig lawaai. Het is ook een praktische trimmer: met slechts twee opzetstukken kan je trimmen vanaf 1mm tot 20mm. Zowel het verwisselen van de opzetstukken als het verstellen van de trimlengte is kinderspel. Dat je de trimmer onder stromend water kan afspoelen, maakt het natuurlijk gemakkelijk om te reinigen. Het trimmen zelf voelt heel comfortabel aan en geeft een mooi resultaat, alle haartjes zijn meestal van de eerste keer mooi gelijk. Ook de uitschuifbare detailtrimmer werkt perfect. Echt een prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|