Beheer cookies

Oor- en neustrimmer EN10

rating-staricon
(6)3.17 / 583% recommended

Braun Oor&Neus trimmer. Efficiënte en veilige verwijdering van oor- en neusharen. Om precies oor- en neusharen te trimmen zonder trekken.

Zoek detailhandelaren

Eigenschappen

Precies en veilig.

Het krachtige systeem met ronddraaiende messen zorgt ervoor dat oor- en neusharen accuraat worden verwijderd zonder trekken.

Afspoelbaar om gemakkelijk te reinigen.

De Braun Ear&Nose trimmer is volledig afspoelbaar en kan gemakkelijk gereinigd worden onder stromend water.

Werkt op een normale batterij

De AA-batterij die is inbegrepen geeft je 60 minuten trimtijd.

Waarderingen & Beoordelingen

Hier kunnen klanten als jij hun meningen en opmerkingen geven. Braun vertegenwoordigt of staat niet in voor de nauwkeurigheid van de verklaringen of productclaims die hier worden gemaakt. Ook onderschrijft Braun de meningen niet die in deze sectie worden geuit.

Pieter77

Jouw woonplaatsLosser
rating-staricon

4 Feb, 2021

Trimt slecht

Mijn ervaring met deze trimmer is helaas slechts. Oorharen trimmen lukte nauwelijks. Neusharen trimmen lukte matig. Hij pakte de haartjes gewoon heel slecht of hij is niet sterk/scherp genoeg. Weggegooid geld, want ik ga hem niet meer gebruiken, zo slecht vind ik hem trimmen. Retourneren zal wel niet meer mogelijk zijn nu ik hem heb gebruikt.

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Filipal

Jouw woonplaatsOostkamp
rating-staricon

8 Jan, 2018

goed product

Product gratis ontvangen om te testen. Het is zeer gebruiksvriendelijk. De batterij gaat voldoende lang mee. Prijs/kwaliteit is OK. Minpunt: afsluitkapje gaat steeds verloren. Het toestel is ook zeer gemakkelijk naar onderhoud toe. Ik zou het zeker aanraden bij vrienden. Ik weet wel (nog) niet of dit duurzaam is, vermits ik het toestel nog niet voldoende lang in bezit heb.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Johnny12

Jouw woonplaatsDilbeek
rating-staricon

8 Jan, 2018

praktische oor- en neustrimmer

Met deze oor- en neustrimmer is het heel makkelijk en eenvoudig om neus en oorhaartjes te trimmen zonder dat je het gevoel hebt dat sommige haartjes blijven vastzitten tussen de mesjes wat ik wel al heb ervaren bij andere merken. Het toestel kan ook heel eenvoudig gereinigd worden. Ik heb dit toestel gratis ontvangen om dit te kunnen testen en ben er heel blij mee.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

Werner

Jouw woonplaatsDe Klinge
rating-staricon

15 Dec, 2017

Veilig & Pijnloos

Toch aangenaam om zo'n toestel te hebben : pijnloos - geen epilering nodig. Door het ontwerp zitten de mesjes veilig weggeborgen zodat ze geen gevaar vormen. Als je veilig je neushaartjes wil verwijderen dan is dit wel een goed product. Nochthans worden daardoor de haartjes niet tot op de huid verwijderd

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|

WouterE

Jouw woonplaatsBrussel
rating-staricon

6 Dec, 2017

Degelijke trimmer

Ik heb dit product gratis ontvangen om het uit te testen, maar dit heeft mijn beoordeling niet beïnvloed. Deze Braun trimmer doet wat hij moet doen: haartjes worden vrij goed verwijderd. Dankzij het ontwerp van dit product (de mesjes zitten binnen in de kop van de trimmer) gebeurt dit op een veilige manier, zonder pijn of wondjes. Het nadeel van dit design, vergeleken met toestellen waar de mesjes aan de buitenkant zitten (bv. de Philips 3000), is echter dat er niet zo kort wordt geschoren en sommige haartjes op moeilijk bereikbare plaatsen vergeten worden. Als je het graag heel kort hebt, dan zoek je dus misschien beter iets anders, maar voor de doorsnee gebruiker zal deze trimmer zeker volstaan.

Ja, ik beveel dit product aan!

Was deze beoordeling nuttig voor u?|