Trim, scheer of beide - wat is de beste scheermethode voor het gezicht?

Zwarte achtergrond

Trim, scheer of beide - wat is de beste scheermethode voor het gezicht?

Met het Braun scheer- en styling-assortiment word je aardig verwend

Of je nu voor een getrimde baard wilt gaan, of een gladgeschoren resultaat, kies gewoon de ontharingsmethode die bij je past.

Series scheerapparaten van Braun in gebruik

Gladgeschoren

Met deze methode krijg je een soepele scheerbeurt, wat de snelste manier is om er elke dag goed verzorgd uit te zien. Het draait hier even niet om gezichtshaar of stijl, maar meer om een grondige, gladde scheerbeurt waardoor je huid fris en comfortabel aanvoelt. Braun biedt een brede waaier aan scheerapparaten, van de beste prestaties met Series 7, tot ons mobiele apparaat, handig en gemakkelijk voor op reis. Er zijn ook speciale apparaten verkrijgbaar voor nieuwe scheerervaringen met CoolTec en WaterFlex scheerapparaten. Wat je ook zoekt, de Braun scheerapparaten hebben het voor je.

Baardtrimmers in gebruik

Trimmen

Een baard hebben is een groeiende trend! Om te zien wat het beste bij jou past, kijk je op onze pagina "Gezichtsvormen", waar je zeker inspiratie zult vinden. Of je nu je baard wilt onderhouden, of een baard wilt laten groeien, je moet hem uiteindelijk trimmen en je hebt daarvoor gereedschap nodig dat de klus aankan. Wij hebben speciale baardtrimmers voor het gezicht ontworpen en je kunt ook kiezen voor de cruZer beard&head uit ons cruZer assortiment. Beide zullen je de look geven die je zoekt.

Trimmen met de Braun cruZer 6 face.

Trimmen en scheren

Als je je al een poosje niet hebt geschoren, is het wellicht verstandig eerst te trimmen. Dit zal je nadien een soepelere scheerbeurt geven. Voor deze klus raden wij je aan de cruZer 6 face te gebruiken voor het trimgedeelte, en daarna een Braun Series scheerapparaat.

Trimmen met de Braun cruZer 6 face.

Bij alle methoden die hierboven zijn genoemd, mag je niet vergeten om het geschoren gebied af te spoelen. Dat geldt ook voor je scheerapparaat of trimmer.