Trim, scheer of beide - wat is de beste scheermethode voor het gezicht?

Zwarte achtergrond

Met het Braun scheer- en styling-assortiment word je aardig verwend.

Of je nu voor een getrimde baard wilt gaan, of een gladgeschoren resultaat, kies gewoon de ontharingsmethode die bij je past.

Gladgeschoren

Met deze methode krijg je een soepele scheerbeurt, wat de snelste manier is om er elke dag goed verzorgd uit te zien. Het draait hier even niet om gezichtshaar of stijl, maar meer om een grondige, gladde scheerbeurt waardoor je huid fris en comfortabel aanvoelt. Braun biedt een brede waaier aan scheerapparaten, van de beste prestaties met Series 7, tot ons mobiele apparaat, handig en gemakkelijk voor op reis. Er zijn ook speciale apparaten verkrijgbaar voor nieuwe scheerervaringen met CoolTec en WaterFlex scheerapparaten. Wat je ook zoekt, de Braun scheerapparaten hebben het voor je.

Lees meer
Series scheerapparaten van Braun in gebruik

Het Braun Series 9 Pro scheerapparaat

Het juiste scheerapparaat voor Jouw perfecte reinig scheerbeurt.

Trimmen

Een baard hebben is een groeiende trend! Om te zien wat het beste bij jou past, kijk je op onze pagina "Gezichtsvormen", waar je zeker inspiratie zult vinden. Of je nu je baard wilt onderhouden, of een baard wilt laten groeien, je moet hem uiteindelijk trimmen en je hebt daarvoor gereedschap nodig dat de klus aankan. We hebben de Baardtrimmers ontwikkeld om de ultieme precisie te leveren. Ze zullen je allemaal de look geven die je zoekt.

Lees meer
Braun baardtrimmers in actie

Braun baardtrimmers

De juiste trimmer voor jouw perfect gestylde look.

Trimmen en scheren

Als je je al een poosje niet hebt geschoren, is het wellicht verstandig eerst te trimmen. Dit zal je nadien een soepelere scheerbeurt geven. Voor deze klus raden wij je aan de Braun multi groomer te gebruiken voor het trimgedeelte en daarna een Braun scheerapparaat.

Lees meer
Trimmen met de Braun multi groomer

Dit zou u ook kunnen interesseren:

Braun elektrische scheerapparaten

Braun elektrische scheerapparaten

Vind je elektrische scheerapparaat van Braun.

Braun Series 9 Pro

Ontdek Braun Series 9 Pro

Het beste scheerapparaat van Braun, met de ProHead. Efficiënt en zacht bij elke beweging. Het maakt niet uit of het een baard van 1, 3 of 7 dagen is.

Beheer cookies